mazax Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2013 Είμαι κάτοχος των Roccat Kave Solid 5.1. Είμαι γενικά ευχαριστημένος αλλά χρειάζομαι ένα δεύτερο σετ για χρήση με τον φορητό κατά κύριο λόγο, γιατί δεν μπορώ κάθε φορά να βγάζω και να βάζω τα βύσματα. Επίσης τα roccat έχουν την σύνδεση με τα 4 mini jack οπότε δεν είναι δυνατόν να συνδεθούν αλλού εκτός από PC. πχ PS3,XBOX360 κλπ.Έχω καταλήξει στα παρακάτω. Προτεραιότητα έχουν αυτά με οπτική σύνδεση γιατί μπορούν να συνδεθούν όλα πάνω τους. Το laptop μου βγάζει οπτικό όπως και τα XBOX,PS3.Επίσης το Sennheiser συνδέεται με τα πάντα ακόμα και με το macbook.Από σας θέλω όποιος είναι, ήταν κάτοχος σε κάποια από τα παρακάτω ή να τα έχει δοκιμάσει, την γνώμη του.Είναι όλα στην κατηγορία κοντά στις 100£ εκτός από 2 που είναι όμως μόνο usb.Διάβασα κάποια άρθρα από διάφορα site αλλά προτιμώ γνώμες από κατόχους.Ευχαριστώ. Roccat Kulo Virtual 7.1 63.3 Tritton 720+ 110 Sharkoon X-Tatic S7 7.1 90 Sharkoon X-Tatic Pro 134 Corsair Vengeance 1500 Dolby 7.1 67.5 Razer Megalodon 7.1 119 Sennheiser U320 Multi Platform 105 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Φεβρουάριος 20, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 Τελικά εχτές αγόρασα το Sennheiser PC350.Θα δοκιμαστούν σήμερα και σας πω εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Φεβρουάριος 20, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 Mid-centric ακουστικά όπως πάντα.http://www.microsofttranslator.com/bv.aspx?from=&to=en&a=http://personalaudio.ru/raa/otchety/naushniki/sennheiser-pc-350-xense/Π’Π΅ΡΡ ΠΎΠ±Π·ΠΎΡ ΡΠ΅ΡΠ½ΠΈΡΠ΅ΡΠΊΠΈΡ ΠΏΠ°ΡΠ°ΠΌΠ΅ΡΡΠΎΠ² Π½Π°ΡΡΠ½ΠΈΠΊΠΎΠ² Sennheiser PC 350 Xense - Personal Audio Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Φεβρουάριος 21, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Επειδή από ήχο δεν σκαμπάζω και πολύ τι εννοείς mid-centri?Καλό ή κακό?εγώ ήθελα τα u320 αλλά θα ερχόντουσαν 1 μήνα μετά οπότε πήρα αυτά που ήταν ετοιμοπαράδοτα.Εχτές για λίγο που τα έβαλα στο ίδιο pc με τα roccat μου φάνηκαν πιο μουσικά. Αυτό που έχουν καλύτερο είναι ότι την ώρα που παίζουν δεν ακούς τίποτα άλλο από φυσικούς ήχους σπιτιού. Τα roccat πάντως είναι πιο δυνατά σε μπάσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Φεβρουάριος 21, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Τα roccat πάντως είναι πιο δυνατά σε μπάσο.Αυτό ακριβώς. Σε όλα τα "φθηνά" sennheiser(<300€) ο ήχος είναι υπερβολικά εστιασμένος στις μεσαίες συχνότητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.