LordOfRings Σεπτέμβριος 14, 2004 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Ηλία αν μάθεις ποιες ειναι οι καλύτερες πες και εμένα γιατι την επόμενη εβδομάδα σκέφτομαι να πάρω μία .. .Για την SLK 900A εχω ακούσει καλα λόγια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rommel.Gr Σεπτέμβριος 19, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings [14-09-2004 12:26] Ηλία αν μάθεις ποιες ειναι οι καλύτερες πες και εμένα γιατι την επόμενη εβδομάδα σκέφτομαι να πάρω μία .. . Για την SLK 900A εχω ακούσει καλα λόγια ... Εγω που την εχω ειναι παρα πολυ καλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 19, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings Ηλία αν μάθεις ποιες ειναι οι καλύτερες πες και εμένα γιατι την επόμενη εβδομάδα σκέφτομαι να πάρω μία .. .Για την SLK 900A εχω ακούσει καλα λόγια ... Τι να σου πω...Μάλλον η SLK900 είναι απο τις κορυφαίες...Όμως είχε λίστα συμβατότητας, η οποία δεν είχε μέσα τη μητρική μου...άρα δεν την πήρα...Κατέληξα σε μια Thermaltake A 1889-01 η οποία είναι αρκετά ήσυχη και με πολύ καλά αποτελέσματα... (Σε σχέση με τα προηγούμενα νούμερα δηλαδή, γιατί στην ουσία έχω ένα πρόβλημα και δεν ξέρω τι είναι τι... http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=95828#post95828 Βέβαια να πω οτι απο εκεί που έβλεπα με full ταχύτητα στους case-fans 46-47, τώρα με τους case-fans στο silent βλέπω 41-42 idle πάντα... Αν βάλω full τους ανεμιστήρες παίρνω 36-37)Γενικά η Thermaltake A 1889-01 είναι πολύ συμπαθητική ψύκτρα (δεν εντυπωσιάζει, αλλά κάνει πολύ καλά τη δουλειά της). Μόνο αρνητικό ο θόρυβος που είναι σε λίγο μεγαλύτερα επίπεδα απ'ότι τον περίμενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.