djtaz13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2013 Καλημερα. Εχω πολυ μεγαλο προβλημα με τον firefox 18.0.2.Μου κρασαρει καθε 5 δευτερολεπτα χωρις υπερβολες με το που ανοιξωδευτερη καρτελα. Εγκατεστησα και προηγουμενες εκδοσεις αλλα το προβλημα δεν λυθηκε. Επισης το απεγκατεστησα χωρις να σβησωτις προσωπικες επιλογες χωρις αποτελεσμα.Το απεφυγα γιατι δεν θα ηθελα να χασω ιστορικο και κωδικους. Τι μπορω να κανω? Μπορει καποιος να βοηθησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 12, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 Κράτα αγαπημένα και βάλε αυτό για να κρατήσεις κωδικούς.Μετά κάνε ένα clean install. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Φεβρουάριος 12, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 Μπορω να κρατησω καπως και το ιστορικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Φεβρουάριος 12, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 Δες το παρακάτω. Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ.Profiles - Where Firefox stores your bookmarks, passwords and other user data | Firefox HelpΟι κωδικοί είναι ουσιαστικά δύο αρχεία. Το key3.db και το signons.sqlite. Το ιστορικό είναι το places.sqlite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Φεβρουάριος 12, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 αναβαθμίζεται σύντομα σε 19 παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 12, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 help->troubleshooting info-> reset firefox ισως βοηθησει.(δεν χανει History passes κτλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Φεβρουάριος 12, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 Παιδες σας ευχαριστω ολους αλλα θα καταφυγω στη λυση του clena uninstall λογω ελλειψης χρονου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Φεβρουάριος 12, 2013 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 για backup ολόκληρου του firefox (ρυθμίσεις,ιστορικό, εργαλειοθήκη κτλπ) ένα πολύ καλό προγραμματάκι είναι και το mozbackup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Φεβρουάριος 13, 2013 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 Firefox 19 beta 5...δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα! παντα χρησιμοποιουσα beta!περασες την και θα δεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Φεβρουάριος 13, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 για backup ολόκληρου του firefox (ρυθμίσεις,ιστορικό, εργαλειοθήκη κτλπ) ένα πολύ καλό προγραμματάκι είναι και το mozbackup.Οκ θα το τσεκαρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Φεβρουάριος 13, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 Firefox 19 beta 5...δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα! παντα χρησιμοποιουσα beta!περασες την και θα δεις!Την δοκιμασα αλλα και αυτη κρασαρε. Κατι θα ειχε παιχτει...Τωρα ολα καλα. Εχασα μονο το ιστορικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.