Tomahawk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2013 Σε laptop 1 μήνα δεν δουλεύει το windows update. Μου έχει το κλασσικό X και ότανπατάω "έλεγχος για ενημερώσεις" μου πετάει αυτό το μήνυμα:"Δεν ειναι δυνατο να πραγματοποιηθει ελεγχος ενημερωμενων εκδοσεων απο το windows update αυτη την στιγμη, επειδη η υπηρεσια δεν εκτελειται.Ενδεχεται να χρειαστει να γινει επαννεκινηση του υπολογιστη."Φυσικά μετά απο επανεκκίνηση δεν αλλάζει κα΄τι.Βρήκα κατι για wuauserv στα services του task manager και πως θα είναι disabled αλλα δεν υπάρχει καν τέτοιο service οπότε δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω.Επίσης πήγα να κάνω install το wuauserv.dll αλλα δεν βρίσκει το dll στο δίσκο, παρ'ότι το έχω κατεβάσει.Έχετε να προτείνετε καμία λύση;
cna Φεβρουάριος 11, 2013 #2 Φεβρουάριος 11, 2013 http://www.update.microsoft.comΔοκίμασε μήπως "διαβάσει" ότι δεν έχεις το windows update και το εγκαταστήσει αυτόματα. Καλό θα ήταν βέβαια να μας πεις και ποια έκδοση των windows έχεις...
obelix7 Φεβρουάριος 11, 2013 #3 Φεβρουάριος 11, 2013 Για ποια windows μιλάμε; Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
Tomahawk Φεβρουάριος 11, 2013 Author #4 Φεβρουάριος 11, 2013 Ωπ σωστός το παρέλειψα αυτό το βήμα, θα το δοκιμάσω και βλέπουμε.Premium x64 είναι, το laptop είναι ένα g6-2153ev το οποίο έχει θέμα και με τοbluetooth, δεν αναγνωρίζει τίποτα και δε δουλεύει παρότι προσπαθώ να εγκαταστήσωτον driver απο το site. Στην έρευνα μου για το δυσλειτουργικό bluetooth βρέθηκεκαι το πρόβλημα με τα updates.
Tomahawk Φεβρουάριος 12, 2013 Author #5 Φεβρουάριος 12, 2013 Δεν βρήκα λύση με το update.microsoft.com, με πετάει στις ενημερώσεις και φυσικά μετάέχω το κλασικό μήνυμα.edit:Τελικά δούλεψε το παρακάτωRight-click Command Prompt (in Start Menu\Programs\Accessories) and chooseRun as Administrator. Type (or Copy and Paste) the following commands,pressing Enter after each one:regsvr32 wuapi.dllregsvr32 wuaueng.dllregsvr32 wups.dllregsvr32 wups2.dllregsvr32 wuwebv.dllregsvr32 wucltux.dllClose Command Prompt, and try Windows Update again.
cna Φεβρουάριος 13, 2013 #6 Φεβρουάριος 13, 2013 Ανέβασες και την λύση, ωραίος! :-)Στάλθηκε από το κινητό μου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.