Jump to content

Βοηθεια για εύρεση drivers

steant

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια. Εχω το παρακατω λαπτοπ Lenovo ThinkPad L520 (5016-C74) και μετα απο φορματ σε windows 7 home premium 32bit δε μπορω να βαλω τους drivers για την ασύρματη καρτα δυκτιου που εχει.

Εχω μπει εδω, Lenovo Support - Drivers & Software (GR) δηλαδη στη σελιδα την lenovo αλλα δε μπορω να καταλαβω ποιοι ακριβως ειναι οι drivers τις καρτας μου.

Αν δεν τους βρίσκει αυτόματα το Windows Update, τότε κάνε τα εξής :

Device Manager> βρες την κάρτα όπου την έχει > άνοιξε τα properties > καρτέλα Details> από το menu "Property" επέλεξε "Hardware IDs" > σημείωσε τα VEN ID και DEV ID

με βάση αυτά ψάξε είτε στα README των διαφόρων διαθέσιμων drivers στο site της Lenovo για το laptop σου, είτε GOOGLE πάλι με αυτά , για να βρείς ποια κάρτα είναι, ή έστω ποιά οικογένεια.

Επιλέγεις τον κατάλληλο driver βάσει των αποτελεσμάτων της διαδικασίας που περιέγραψα μόλις.

Εναλλακτικά :

Κατσαβίδι κατάλληλου τύπου > ανοίγεις το κατάλληλο πορτάκι στο κάτω μέρος του laptop > διαβάζεις το μοντέλο πάνω από την ετικέτα της κάρτας, αφού την εντοπίσεις.

Αν δεν είσαι σίγουρος για το ποιά κάρτα είναι η WLAN, φωτό και πόσταρε εδώ για να σε βοηθήσουμε, ή έστω γράψε τί γράφουν οι κάρτες που θα βρείς.

Αυτά....για οτιδήποτε ρώτα άνετα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.