Jump to content

Thermaltake

Dimchem

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες και όλους :) ! Είμαι καινούριος εδώ :crazy_pilot: , οπότε συγχωρείστε μου τυχόν λάθη ή παραλείψεις...

Να σας ρωτήσω, μήπως ξέρετε πού μπορώ να βρω ανταλλακτικά για Thermaltake; Εννοώ ανεμιστήρες κουτιών 230mm και modular τροφοδοτικών...Υπάρχει κάποιος που εισάγει στην Ελλάδα;

Καλησπέρα/καλημέρα :)

Για ανεμιστήρες πρέπει απαραίτητα να πάρεις thermaltake?

Για το τροφοδοτικό καλό είναι να αναφέρεις ποιο έχεις και ποια καλώδια σου λείπουν.

Καλό είναι επίσης για το psu να στείλεις ένα mail στην εταιρεία αν μπορεί να σε εξυπηρετήσει. Αν δεν μπορεί και το έχεις το θέμα, ίσως είναι δυνατό να τα κάνεις μόνος σου.

Καλημέρα καλημέρα! Ανεμιστήρας επειδή είναι το κουτί Thermaltake και έχει έναν 23αρη στο επάνω μέρος ο οποίος μου κάνει κάτι νούμερα τώρα τελευταία και θέλω να έχω κάνει τα κουμάντα μου που λένε. Από το τροφοδοτικό δε μου λείπει με την εννοια ότι δεν έχω να δώσω παροχή σε συσκευές απλά έχει πολλές κενές υποδοχές ακόμα και είπα να ρωτήσω! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον siniorita Karmen!

To ότι το κουτί είναι Thermaltake σε σημαίνει ότι παίρνει μόνο ανεμιστήρες thermaltake :)

Πχ μπορείς να δεις μερικούς εδώ

ανεμιστήρας 230mm - Case Fan | Skroutz.gr

Το τροφοδοτικό σου έχει πολλές κενές θέσεις καθώς είναι modular. Αυτό σημαίνει αποσπώμενα καλώδια. Αλλά για να καταλάβω κάτι. Εχεις χάσει αυτά τα καλώδια;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.