Dimchem Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2013 Καλησπέρα σε όλες και όλους ! Είμαι καινούριος εδώ :crazy_pilot: , οπότε συγχωρείστε μου τυχόν λάθη ή παραλείψεις... Να σας ρωτήσω, μήπως ξέρετε πού μπορώ να βρω ανταλλακτικά για Thermaltake; Εννοώ ανεμιστήρες κουτιών 230mm και modular τροφοδοτικών...Υπάρχει κάποιος που εισάγει στην Ελλάδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 19, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Καλησπέρα/καλημέρα Για ανεμιστήρες πρέπει απαραίτητα να πάρεις thermaltake? Για το τροφοδοτικό καλό είναι να αναφέρεις ποιο έχεις και ποια καλώδια σου λείπουν. Καλό είναι επίσης για το psu να στείλεις ένα mail στην εταιρεία αν μπορεί να σε εξυπηρετήσει. Αν δεν μπορεί και το έχεις το θέμα, ίσως είναι δυνατό να τα κάνεις μόνος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimchem Φεβρουάριος 19, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Καλημέρα καλημέρα! Ανεμιστήρας επειδή είναι το κουτί Thermaltake και έχει έναν 23αρη στο επάνω μέρος ο οποίος μου κάνει κάτι νούμερα τώρα τελευταία και θέλω να έχω κάνει τα κουμάντα μου που λένε. Από το τροφοδοτικό δε μου λείπει με την εννοια ότι δεν έχω να δώσω παροχή σε συσκευές απλά έχει πολλές κενές υποδοχές ακόμα και είπα να ρωτήσω! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον siniorita Karmen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimchem Φεβρουάριος 19, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Ξέχασα το τροφοδοτικό είναι το Toughpower 1000 watts από τη Thermaltake! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 19, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 To ότι το κουτί είναι Thermaltake σε σημαίνει ότι παίρνει μόνο ανεμιστήρες thermaltake Πχ μπορείς να δεις μερικούς εδώ ανεμιστήρας 230mm - Case Fan | Skroutz.gr Το τροφοδοτικό σου έχει πολλές κενές θέσεις καθώς είναι modular. Αυτό σημαίνει αποσπώμενα καλώδια. Αλλά για να καταλάβω κάτι. Εχεις χάσει αυτά τα καλώδια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimchem Φεβρουάριος 19, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Εντάξει, απλά προσκυνώ!!!!!!!!!!!!!! Είσαι θεότητα! Όχι δεν τα εχω χάσει...το αγόρασα μεταχειρισμένο και δεν μου τα έδωσαν όλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 19, 2013 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Τότε δοκίμασε ένα μέιλ στην εταιρεία αν μπορεί να σε εξυπηρετήσει στέλνοντας κάποια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimchem Φεβρουάριος 19, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Εξαιρετικά! Δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια δυνατότητα! Σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.