Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2004 Έχω απελπιστεί. Τον τελευταίο καιρό βλέπω συνέχεια στο internet ανθρώπους να εγγράφονται σε ένα forum και από το πρώτο Post να αρχίζουν να βρίζουν, να καβγαδίζουν και στην τελική να παρασύρουν και τα υπόλοιπα μέλη. Ευτυχώς στο τέλος τρώνε ban. Μα καλά αυτοί οι άνθρωποι τι νομίζουν οτι είναι τα forum; Και ειδικά σοβαρα forum όπως το thelab; Μια θερμή παράκληση προς όσους διαβάζουν αυτό το thread:ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ . Επίσης όταν βλέπουμε πως κάποιος το πάει για καβγά παρακαλώ να μην αρχίζουμε να τον προκαλούμε παρα μόνο να τον ηρεμούμε. Επίσης παρακαλώ τους Admins να περιλάβουν κάτι παρόμοιο με μεγάλα γράμματα στους κανόνες του forum. Πάντα καλοπροαίρετα έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liberto Σεπτέμβριος 9, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 τώρα γιατί τα λές αυτά... θέλεις να τσακωθούμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 9, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 forum χωρίς flame είναι ντέρμπυ χωρίς γκολ, σούπα κοινώς. Δεν λέμε να πέφτουν μπινελίκια, αλλά να υπάρχει μια καλή κόντρα που καταλήγει σε κάτι εποικοδομητικό. Ούτε να υπάρχουν οι καραγκιόζηδες που μπαίνουν και πετάνε εξυπνάδες από το πρώτο ποστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Η αλήθεια είναι οτι ούτε εγώ ξέρω γιατί τα λέω. Ήθελα να τα πώ και τα 'πα. Τώρα γιατί ήθελα να τα πώ δεν ξέρω. Απλώς ήθελα να θέλω να τα πώ και πάει λέγοντας :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 9, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Αν πράγματι είχες βαρεθεί τους καβγάδες:1ον δεν θα έψαχνες να τους διαβάσεις2ον δεν θα ανέφερες συγκεκριμένα ονόματα ωθώντας τους να αμυνθούν.Εν κατακλείδι αν δεν θέλεις να «ρήξης λάδι στη φωτιά» σβήστο η τουλάχιστον διόρθωσε το.Στην ουσία τώρα, δεν φαίνεσαι αμόρφωτο πετσό για να μην γνωρίζεις ότι η μέθοδος του πλανήτη για επιβίωση είναι η σύγκρουση ( όποιας μορφής) και μέσα από αυτήν την επιβίωση των ισχυρότερων μονάδων!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 1) απλώς ήθελα να δώ αν ήταν μόνο οι καβγάδες που ήξερα (που ήταν λίγοι) οπότε θα ήταν άκυρο το θέμα2) έχεις δίκιο και γι'αυτό έσβησα τα ονόματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 9, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 10:44] επιβίωση των ισχυρότερων μονάδων!!! Όχι απαραίτητα των ισχυρότερων αλλά αυτών που προσαρμόζονται καλύτερα στο νέο περιβάλλον. Εκτός και αν ορίζεις ως ισχύ αυτήν ακριβώς την "προσαρμοστικότητα". Ντάξει??? ’ντε μη τα πάρω τώρα!!! :D Σοβαρά τώρα, οι καβγάδες είναι λογικό να υπάρχουν. Μερικές φορές το παρακάνουμε βέβαια αλλά η κοινότητα κάποια στιγμή αποφασίζει τον τρόπο λειτουργείας της και αποβάλλει -αναπόφευκτα- τα στοιχεία που δρουν ανασταλτικά σε αυτήν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 9, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 εγω παντως πιστευω οτι πρεπει να λεμε παλι καλα...νομιζω οτι τετοια περιστατικα στον Λαμπη ειναι λιγα και μεμονωμενακαμια σχεση με αλλα φορουμς....και πλην ελαχιστων εξαιρεσεων προσφερουν και γελιο....εαν δεν υπηρχαν αυτες οι μικροσυγκρουσεις θα επρεπε να ανυσηχεις...δεν θα ηταν υγιες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Σεπτέμβριος 9, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Τρελοι ειστε ,ρε? Εγω για αυτα ζω να γελάσουμε και λιγο. Σιγα μην απαγορέψουμε τους καυγάδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 9, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Αν κόψουμε τους καυγάδες, κόψουμε το αλκοόλ, κόψουμε και τις γυναίκες, τι θα απογίνουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 9, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:39] Αν κόψουμε τους καυγάδες, κόψουμε το αλκοόλ, κόψουμε και τις γυναίκες, τι θα απογίνουμε? Κατι τετοιο, ισως;... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 9, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 μια χαρα ειμαστε φτου μας :happy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 9, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 loooooooool @ Chosen Που τα βρισκεις ???? :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 9, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Όχι ρε... Αφού βγάζουν τρελό γέλιο!Όπως εκείνος ο STAMATAS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 9, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Αν εξαιρεσουμε 3-4 ατομα που εφαγαν και το ban τους δεν εχει δημιουργηθει κατι αλλο σοβαρο, αντιμαχιες θα υπαρχουν παντα, αλλωστε αν συμφωνουσαμε σε ολα δεν θα υπηρχε διαλογος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 9, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 ρε chosen ήμαρτον πια! έχεις modάρει το google και σου βγάζει όλο τέτοια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Τέσπα, μάλλον δίκιο έχετε ωστόσο φαίνεται οτι μου ήρθε έτσι επειδή τα είδα μαζεμένα (όχι μόνο από 'δω) και μου φάνηκε μεγάλος όγκος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελληνίδα Σεπτέμβριος 11, 2004 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Θα ήταν πολύ πληκτικό να συμφωνούν όλοι . Είμαι μέσα για έναν καλό καυγά αρκεί να μην έχει ασχήμιες και κατινιές . Μπορείς να κατατροπώσεις κάποιον χωρίς να τον βρίσεις . Εκεί είναι η μαγεία του πράγματος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.