___ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2013 καλησπέρα παιδιά, κοιτάω για καινούργια headphones τα οποία να έχουν και noise canceling. Από την έρευνα που έχω κάνει μέχρι στιγμής έχω βρει αυτά: Bose | QuietComfort όπως και τα dr. dre τα οποία έχουν πολλές εκδόσεις και δεν έχω καταλάβει ποια έκδοση είναι για τι (περισσότερο φρου φρου και αρώματα δείχνουν..) 1) θέλω να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο noise canceling 2) να μην κουράζουν σε πολλές ώρες παιξίματος 3) ακούω rock μουσική (όχι μεταλ) και house (οχι dubstep/rnb). Άσχετα είδη μουσικής αλλά ακούω το ίδιο και από τα δυο. για τα Boss το μόνο "αρνητικό" που έχω διαβάσει έιναι ότι δεν έχουν πολύ μπάσσο και είναι περισσότερο για πριμα (προτιμώ μπάσσα γενικά). Ιδέες προτάσεις καλοδεχούμενες Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 11, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 Βασικα τα bose ειναι καπως overpriced, καλυτερα δες sennheiser, grado κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 11, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] [MENTION=1446]Dolly[/MENTION]ξυπνα.Αυτα δεν εχεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
___ Φεβρουάριος 11, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 τώρα έχω senheiser 450 Sennheiser HD 465 review | Expert Reviewsεντάξει.. έτσι και έτσι, αυτά που κοιτάω τώρα είναι 10x πάνω σε τιμή οπότε φαντάζομαι θα δω τρελή διαφοράΓια senheiser υπάρχει κάποια συγκεκριμένη σειρά? Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να κοιτάω βάση τιμής. Sennheiser MM 550-X Review & Rating | PCMag.comαυτά ξεφέυγουν πολύ σε τιμή. 500 ευρώ παραπάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Φεβρουάριος 11, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 τώρα έχω senheiser 450 Sennheiser HD 465 review | Expert Reviewsεντάξει.. έτσι και έτσι, αυτά που κοιτάω τώρα είναι 10x πάνω σε τιμή οπότε φαντάζομαι θα δω τρελή διαφορά Για senheiser υπάρχει κάποια συγκεκριμένη σειρά? Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να κοιτάω βάση τιμής. Sennheiser MM 550-X Review & Rating | PCMag.com αυτά ξεφέυγουν πολύ σε τιμή. 500 ευρώ παραπάει. Οχι δεν λεει εσενα ο φιλος απο πανω.. Καλει καποιον αλλον να απαντησει, δες το tag Link to comment Share on other sites More sharing options...
___ Φεβρουάριος 11, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 το καταλαβα ;pαπλά έτυχε να έχω ίδια μάρκα.και αυτά: Monster InspirationBeats By Dr Dre Mixr High-performance Professional Headphones - Headphones - JB Hi-Fi - Smashing Prices! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 11, 2013 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 Tα Beats πρέπει να είναι στην κορυφή της λίστας "Απάτη/Δεν αξίζουν τα λεφτά τους" Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 11, 2013 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 Γιατί θες να είναι noise cancelling ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 11, 2013 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 γτ θελει να ακυρωνει τον θορυβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 11, 2013 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 γτ θελει να ακυρωνει τον θορυβο Εξυπνάδες Γιασωνούκο ? Ξέρω τι κάνουνε τα NCH ρε, αλλά αναρωτιέμαι αν του είναι απαραίτητο ( γνωρίζει τι είναι ακριβώς, τι κάνει, που βοηθάει και πού όχι, κλπ ), γιατί βλέπω ζητάει μπάσο, κλπ, κάτι που δεν συναύδει με την έννοια του Noise Cancelling Headphone ( άκουσμα μουσικής άνετα σε χαμηλές εντάσεις, κλπ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 12, 2013 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 παντως στον dolly που ακουσα κατι bose με noise cancelling , ηταν αρκετα καλα. και οι χαμηλες του αρκετα καλες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 12, 2013 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 Ας μας απαντήσει στην ερώτηση, και να μας πεί επίσης και πόσα διαθέτει ( και ακόμα καλύτερα και ποιά είναι η πηγή του, αν έχει ενισχυτή, τι εντάσεις ακούει, κλπ κλπ ).Μπορεί να έχει budget <100, μπορεί να έχει budget 1000... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKHS LIMENIKOS Φεβρουάριος 12, 2013 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 αυτα Pioneer DJ Pioneer HDJ-2000 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
___ Φεβρουάριος 12, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 Γιατί θες να είναι noise cancelling ? Τα μπάσσα μου αρέσουν σε νορμάλ επίπεδο, δηλαδή όταν ακούω ροκ να καταλαβαίνω την μπότα απο τα drums και όχι να ακούω "τακ" όπως γίνεται με τα περισσότερα ακουστικά. Να το θέσω αλλιώς, στο ηχοσύστημα σπίτι δεν έχω subwoofer αλλά 2 καλά στερεο ηχεία+ενισχυτή. Το μπάσσο που δίνουν μου αρκεί - ακόμα και για ταινίες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ακούω πάντα με τέρμα την ένταση (όπου δεν θα χρειαζόταν το NC). π.χ σε Library είναι πολύ χρήσιμα και τα χρησιμοποιούν αρκετοί (μπορεία να μην ακούω καν μουσική και απλά να τα φοράω έτσι), ή σε ταξίδια (τρένο - αεροπλάνο). Ας μας απαντήσει στην ερώτηση, και να μας πεί επίσης και πόσα διαθέτει ( και ακόμα καλύτερα και ποιά είναι η πηγή του, αν έχει ενισχυτή, τι εντάσεις ακούει, κλπ κλπ ).Μπορεί να έχει budget <100, μπορεί να έχει budget 1000... Μέχρι 300 η λίγο παραπάνω αν αξίζουν. Να συμπληρώσω ότι πήγα και δοκίμασα τα boss , dr.dre και Monster. Boss -> είχαν το καλύτερο NC, αλλά ο ήχος τους θυμίζει περισσότερο ακουστικά-ψείρες (πρίμα και όχι μπάσσα). Σε rock κοντά στο τέρμα της έντασης έβαζαν παραμόρφωση. Dr. Dre -> τα studio. Όχι το ίδιο καλό NC, ο ήχος πιο γεμάτος αλλά μου φάνηκε πολύ μουντός. Σαν να εισαι σε ροκ συναυλία και να ακους με σκεπασμένα τα αυτιά Μέτρια συνολικά. Monster -> τα ακούσα αμέσως μετά τα dr.dre και μπορώ να πω ότι μου άρεσαν περισσότερο στον ήχο. Και το NC ήταν πιο κοντά στα dre παρά τα boss. Γενικά -> Από όλα περίμενα πολύ καλύτερο ήχο δεδομένης της τιμής τους. Επίσης το μαγαζί ήταν full κόσμο και είχε πολύ φασαρία, οπότε μπορεί να αδικώ το NC σε dre, και Monster. Τα pioneer έχουν NC ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 12, 2013 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 Βασικα νομιζω εσυ θελει κατι σε κλειστου τυπου το noise canceling σαν ορος ειναι κυριος για τα μικροφωνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKHS LIMENIKOS Φεβρουάριος 12, 2013 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 Τα μπάσσα μου αρέσουν σε νορμάλ επίπεδο, δηλαδή όταν ακούω ροκ να καταλαβαίνω την μπότα απο τα drums και όχι να ακούω "τακ" όπως γίνεται με τα περισσότερα ακουστικά.Να το θέσω αλλιώς, στο ηχοσύστημα σπίτι δεν έχω subwoofer αλλά 2 καλά στερεο ηχεία+ενισχυτή. Το μπάσσο που δίνουν μου αρκεί - ακόμα και για ταινίες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ακούω πάντα με τέρμα την ένταση (όπου δεν θα χρειαζόταν το NC). π.χ σε Library είναι πολύ χρήσιμα και τα χρησιμοποιούν αρκετοί (μπορεία να μην ακούω καν μουσική και απλά να τα φοράω έτσι), ή σε ταξίδια (τρένο - αεροπλάνο). Μέχρι 300 η λίγο παραπάνω αν αξίζουν. Να συμπληρώσω ότι πήγα και δοκίμασα τα boss , dr.dre και Monster. Boss -> είχαν το καλύτερο NC, αλλά ο ήχος τους θυμίζει περισσότερο ακουστικά-ψείρες (πρίμα και όχι μπάσσα). Σε rock κοντά στο τέρμα της έντασης έβαζαν παραμόρφωση. Dr. Dre -> τα studio. Όχι το ίδιο καλό NC, ο ήχος πιο γεμάτος αλλά μου φάνηκε πολύ μουντός. Σαν να εισαι σε ροκ συναυλία και να ακους με σκεπασμένα τα αυτιά Μέτρια συνολικά. Monster -> τα ακούσα αμέσως μετά τα dr.dre και μπορώ να πω ότι μου άρεσαν περισσότερο στον ήχο. Και το NC ήταν πιο κοντά στα dre παρά τα boss. Γενικά -> Από όλα περίμενα πολύ καλύτερο ήχο δεδομένης της τιμής τους. Επίσης το μαγαζί ήταν full κόσμο και είχε πολύ φασαρία, οπότε μπορεί να αδικώ το NC σε dre, και Monster. Τα pioneer έχουν NC ? εχουν NC αυτα ειναι που θελεις πανε να τα ακουσεις απο κοντα και θα καταλαβεις δεν τα εχω τα εχει φιλος dj αξιζουν τα λεφτα τους με το παραπανω αυτα εχω εγω Sennheiser USA PC 360 Headset Link to comment Share on other sites More sharing options...
___ Φεβρουάριος 12, 2013 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 έχει δοκιμάσει κανείς αυτά: Products » Marshall Headphonesχωρίς noise canceling βέβαια αλλά και πολυ φθηνότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 14, 2013 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 Σόρρυ τώρα το είδα, Έχω ένα λίιιιγο διαφορετικό μοντέλο αυτάBose | QuietComfortΓενικά πολύ ευχαριστημένος, καλή δουλειά, δεν κουράζουν, εχουν όντως ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ NC, και η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ.Απο εκεί και πέρα, γνωρίζεις εικάζω πως το NC ουσιαστικά σου ΒΑΖΕΙ θόρυβο. Εμένα δεν με πειράζει και η απομόνωση που μου προσφέρει σε συνδυασμό με το καλό αποτέλεσμα δεν με χαλάει καθόλου.Δεν είναι φθηνά, αλλά ΚΑΝΟΥΝ deliver οτι πρέπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.