Jump to content

Ιστιοπλοια στην Αθηνα

Mischeif

Recommended Posts

σκεοφτομαι για ανοιχτης θαλασσης μιας και ειναι ομαδικο αθλημα και εχει πιο πολυ χαβαλε!

μενω καλιθεα οποτε κατι σε Πειραια Καλαμακι.... θα με διευκολυναι!

το θελω πιο πολυ για χομπυ και αμα παρω και διπλωμα δεν με χαλαει καθολου!:D

Πηγαινε στον ΠΟΙΑΘ - Πανελλήνιος Ομιλος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτης Θαλάσσης-. Τα γραφεια ειναι στο Τουρκολίμανο, διπλα απο το NEON.

Εγω σου προτεινω τον ΝΟΚ που πηγα και εγώ (καλαμακι, λιγο πριν την Οστρια πηγαινοντας προς Γλυφαδα) γιατι οι ανθρωποι εκει ηταν πολυ σοβαροι και υπευθυνοι. Εμεις ημασταν 10 στο τμημα αλλα 1-2 φορες ειχαμε βρεθει και οι 10 μαζι. Συνηθως ημασταν γυρω στους 8 max. Μια φορα διασταυρωθηκαμε με ενα αλλο εκπαιδευτικο σκαφος που αν θυμαμαι καλα ηταν του ΠΟΙΑΘ καιειχε πανω καμια 20αρια κοσμο, εκτος του οτι δεν ακολουθησαν τον κανονα διασταύρωσης! Βεβαιως με τοσο κοσμο πανω ηταν κρουαζιερα οχι μαθημα!

Γενικα αποσο το συζητησαμε και με τον εκπαιδευτη μας και εχω ακουσει και απο αλλους(φοιτητης ΕΜΠ, πρωταθκητης στα 4.70 στην Ελλαδα) που στο ΝΟΚ δεν γινεται το πιο χαλαρο μαθημα αλλα αυτο δεν ειναι κακο γιατι μαθαινεις.

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Την μαΐστρα καπετάνιε εσύ την νετάρισες σαν σώβρακο;

Αυτο που ακριβώς παει? Στο τριμαρισμα που καναν οι τύποι στην φωτο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.