Jump to content

Συνδιασμος ram

mindcrime

Recommended Posts

Γεια σας παιδια! Καθως η αναβαθμιση ολου του pc αργει ακομα, αποφασισα να προσθεσω μια ram στο υπαρχον συστημα. Η απορια τωρα ειναι πως συνδιαζω την παλια με την καινουρια. Εχω μια kingston ddr2-sdram pc2-6400 στα 800 1g και θελω να βαλω ακομα μια 2g. Ποια να παρω για να μην εχω θεμα ασυμβατοτητας?

Δες την λίστα με τις συμβατές ram απο το site της μητρικής σου και αναβάθμισε το bios στο τελευταίο version για μεγαλύτερη συμβατότητα. Άμα δεν βρείς την ίδια Kingston λογικά θα σου παίξει και άλλη μάρκα χωρίς πρόβλημα, αλλά πάντα υπάρχει ένα ποσοστό να πέσεις σε μη συμβατή μνήμη με το σύστημα σου.

Thanks φιλε! Ψαχνωντας λιγο ειδα και αυτη με ιδια χαρακτηριστικα, αυτη θα κανει ή ειναι διαφορετικη? Corsair RAM DDR2 2GB Dimm 800MHz - Μνήμες RAM - plaisio.gr

Thanks φιλε! Ψαχνωντας λιγο ειδα και αυτη με ιδια χαρακτηριστικα, αυτη θα κανει ή ειναι διαφορετικη? Corsair RAM DDR2 2GB Dimm 800MHz - Μνήμες RAM - plaisio.gr

Ίσως να ταιριάζει, αλλά δεν μπορώ να σου πω σίγουρα. Στο παρελθόν μου έχουν τύχει Kingston και Corsair να ταιριάσουν και μάλιστα να δουλεύουν σε dual channel, αλλά όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν σημαίνει κάτι. Καλύτερα να πάρεις του ιδίου κατασκευαστή, ειδικά της σειράς value ram, η οποία είναι συμβατή σχεδόν με τα πάντα, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο πως θα συνεργαστεί με τη μνήμη που ήδη έχεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.