Dark Oblivion Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2013 Καλημερα σε ολους... Αντιμετωπιζω ενα χαζο ισως προβλημα ,αλλα πραγματικα δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να φταιει. Χτες βραδυ μιλουσα skype με φιλο ,με καμερα και καποια στιγμη ενω δεν ημουν καν στο Pc αρχησε στο σημειο που γραφεις κειμενο να πληκτρολογει ασταματητα το συμβολο '+'. Εκλεισα το skype,τα ιδια στο firefox η οπου επαιρνε πληκτρολογηση πληκτρολογουσε το '+'. Βγαζω τις μπαταριες απο το mouse και απο το keyboard,τα ιδια...Εκανα επανακινηση,τα ιδια. Ωσπου καποια στιγμη εβγαλα την καμερα απο τις usb του κουτιου και την εβαλα σε usb ενος μπροστινου πανελ που εχω βαλει. Εκει σταματησε να πληκτρολογει. Απλα που και που εκει που πληκτρολογουσα καπου κατι πεταγε ενα '+' απο το πουθενα. Ξανα-εβαλα την καμερα στην προηγουμενη usb παλι τα ιδια. Πολυ κουφο το ολο σκηνικο... Τι μπορει να φταιει παιδες??? Το pc μου καταληφθηκε απο τον Δαιμονα των μαθηματικων??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Φεβρουάριος 11, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 μάλλον κάνα malware?? κάνα scan έκανες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Φεβρουάριος 11, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 μάλλον κάνα malware?? κάνα scan έκανες ? Το οτι το εχω ενεργο το norton δεν σημαινει οτι θα με προστατευε? ? ? Να κανω scan... αλλα γιατι ομως ΜΟΝΟ με τις δυο usb του κουτιου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Φεβρουάριος 11, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 άμα την έχεις την κάμερα τελείως βγαλμένη πάλι πληκτρολογεί + σε ότι να νε φάσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Φεβρουάριος 11, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 άμα την έχεις την κάμερα τελείως βγαλμένη πάλι πληκτρολογεί + απο μόνο του ?Οχι οταν την βγαζω σταματαει να πληκτρολογει.Αυτο που προσεξα κιολας τωρα που πειραματιστηκα λιγο ειναι οτι μπροστα στο κουτι εχω 2 θυρες usb του κουτιου και 3 απο 2 πανελακια που εχω βαλει. Σε διαφορα usb στικακια που εβαλα,ΟΛΑ τα αναγνωριζει. ΑΛΛΑ αλλα τα κανει autorun (αυτο που κανουν τα win που λενε και για 'σαρωση') και αλλα οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.