Jump to content

GTX 690-Περιεργη ανοδος

azazil1190

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ρε παιδια απο την ωρα που εχω βαλει τους 313,96 βλεπω μια ανοδο θερμοκρασιες κοντα 10 βαθμων στην καρτα εχει κανεις απο εσας το ιδιο 8εμα?να τονισω πως ποτε δεν εχω πειραξει την καρτα o/c.Με τους 310,90 ειχα---->gpu1 32c gpu2 30c και τωρα που γραφω gpu1 45c gpu2 41c.και εννοειται οτι κουτι ειναι ολο καμπριο της υπογραφης μου να πεις οτι δεν τραβαει αερα. Tα ιδια ισχυουν και για την δευτερη 690 που εχω στον 920. :wall:

10 βαθμούς πάνω βλέπεις σε Full load? Σε idle πως είναι τα πράγματα σε σχέση με πρίν? Τα ρολόγια σε idle είναι στους αριθμούς που ήταν με τους προηγούμενους drivers? αύξηση στην απόδοση παρατήρησες στα games ?

οι αυξημένες θερμοκρασίες που δίνεις είναι σε idle λογικά....αν ξαναπεράσεις τους 310 θα μειωθεί η θερμοκρασία στα προγενέστερα επίπεδα ;

οχι φιλε μου 8-10 βα8μους βλεπω σε κατασταση idle οπως τωρα δηλαδη.τα ρολογια ειναι ελαφρος πιο τσιμπημενα γιατι μεσα απο το πανελ της nvidia εxω βαλει στην διαχειρηση ισχυος μεγιστες επιδοσεις και αυτο το εκανα γιατι οταν ετρεχα ενα 3d mark τα ρολογια της καρτας ηταν κατω απο τα stock πυρηνας 725 και ετσι το αλλαξα και τωρα δουλευουν στα stock sta 915.στα παιχνιδια ειδα ελαφρος αυξηση στα frames. το περιεργο ειναι οτι εχει ανεβει η 8ερμοκρασια σε idle αλλα σε full load ειμαι στα ιδια με πριν αντε 2-3 βα8μους πανω.

Λογικο νου ακούγεται εμενα παντως..

Γιατι πριν όταν ήσουν idle δουλευαν πιο κατω..

Ενω ειναι λογικό να βλέπεις ιδια θερμοκρασία σε full αφου πανω κατω δεν χρειάζεται ολη η ισχύς της καρτας αφου ειναι πανίσχυρη και περισσεύει

*S2

οι αυξημένες θερμοκρασίες που δίνεις είναι σε idle λογικά....αν ξαναπεράσεις τους 310 θα μειωθεί η θερμοκρασία στα προγενέστερα επίπεδα ;

ναι ρε συ σε idle παντα αν ηταν σε foul σιγα μην ασχολιομουν συν οτι 8α την εφτανα στον 8εο αχαχα.αλλα οκ καρτα του χιλιαρικου δεν κανω μαγκιες γιατι το ταμειο πλεον ειναι -------οταν με το καλο σχολασω απο δουλεια 8α περασω παλι τους 310,90 να δω.

δεν κατάλαβα. εσύ τσίμπησες τα ρολόγια της κάρτας ή οι drivers? Πριν πόσο χαμηλά ήταν? κάνε μαγκιές μην το φοβάσαι εγγύηση έχει και αυτήν :dirol: Τα vrm temps μπορείς να τα δείς πόσο πάνε ? στο gpu-z θα στα λέει λογικά στο sensors tab.

οχι δεν εκανα τπτ ρολογια απλα απο το πανελ της πρασινης εβαλα στην διαχειρηση ισχυος μεγιστη αποδοση και απο κει που η καρτα δουλευε κατω απο τα στοκ συγκεκριμενα στα 725 τωρα δουλευει στα κανονικα ρολογια 915.τις 8ερμοκρασιες τις βλεπω απο afteburner.τα vrm δεν τα εχω τσεκαρει να πω ττην αλη8εια αλλα 8α το δω και αυτο.....καλα αν συνεχισει το 8εμα παει για αλλαγη η καρτα με εγγυηση

Νικο πιστευω οτι δεν φταινε οι drivers αλλα αυτο που εκανες με το πανελ.

Γιατι παλληκαρι μου την εβαλες την καρτα να δουλευει φουλ σου λειπει ισχυς και δεν την εχεις;

Παψε να τρωγεσαι με την καρτα σου και απολαυσε την ταχυτερη καρτα που κυκλοφορει μεχρι και σημερα. :stop:

Νικο πιστευω οτι δεν φταινε οι drivers αλλα αυτο που εκανες με το πανελ.

Γιατι παλληκαρι μου την εβαλες την καρτα να δουλευει φουλ σου λειπει ισχυς και δεν την εχεις;

Παψε να τρωγεσαι με την καρτα σου και απολαυσε την ταχυτερη καρτα που κυκλοφορει μεχρι και σημερα. :stop:

οχι ρε τακη μου φτανει αλλα ετρεχα 3dmark και μου λεγε πυρηνας οτι δουλευε στα 725 μολις αλλαξα την ρυ8μιση τρεχει στα ρολογια που δινει h nvidia.88α το αλλαξω και αυτο και 8α σας πω αν αλλαξε κατι.αν και δεν νομιζω να ειναι αυτο μακαρι να βγω ψευτης

Τελικα προς το παρων ολα οκ με 8ερμοκρασιες ηταν αυτη η ρυ8μιση απο το πανελ τα ξαναβαλα ως ειχαν και επεσαν.Για να δουμε στην πορεια ασ κλεισει παρακαλω :lock:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.