venom7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2013 Τι παίζει με τις 79x0 boost edition και αποφεύγονται\δεν προτιμούνται???Κάτι πήρε το αυτί μου αλλά...Έχουν θέμα με overclock ή τάσης ή μη ξεκλειδώματος bios και τίποτα τέτοιο???Είμαι σε φάση αγοράς μίας και ψάχνω να βρω που θα καταλήξω...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Φεβρουάριος 12, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 Κανείς??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Φεβρουάριος 12, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 Που το διάβασες αυτό? Έχω μια 7950 boost και δεν έχω δει κάτι σχετικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Φεβρουάριος 15, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Ακόμα και σε αγγελίες έχω ακούσει\διαβάσει ότι προτιμούνται να μην είναι boost και αναρωτιόμουν το γιατί για παράδειγμα...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Φεβρουάριος 15, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Κυκλοφόρησαν γενικά κάρτες με κλειδωμένο voltage αλλά όχι μόνο 7950. Επίσης το boost ή όχι έχει να κάνει με το bios. Μπορεί κάποια bios μερικώνυλοποιήσεων να είχαν θέματα. Αλλά και αυτά που είχαν θα λύθηκαν με update. Πόσο σκοπεύεις να ανεβάσεις την κάρτα και σε ενδιαφέρει η τάση?Γνώμη μου είναι να καταλήξεις πρώτα σε 2-3 που σε ενδιαφέρουν περισσότεροκαι μετά να το ψάξεις ειδικότερα για την καθεμία. Δύσκολα θα βρεις αλλιώς άκρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Φεβρουάριος 15, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Δλδ κυκλοφόρησαν κάρτες στις οποίες δε μπορείς να δώσεις παραπάνω voltage???Θα ανεβάσω την κάρτα όσο πάει με όσο voltage δέχεται αφού θα μπει σε νεράκι κιόλας.Δλδ μέχρι 1.3v και να δω πόσο θα μου πάει!Το θέμα είναι να μην πάρω boost ή να πάρω boost??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeMan Φεβρουάριος 15, 2013 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Κυκλοφόρησαν γενικά κάρτες με κλειδωμένο voltage αλλά όχι μόνο 7950. Επίσης το boost ή όχι έχει να κάνει με το bios. Μπορεί κάποια bios μερικώνυλοποιήσεων να είχαν θέματα. Αλλά και αυτά που είχαν θα λύθηκαν με update. Πόσο σκοπεύεις να ανεβάσεις την κάρτα και σε ενδιαφέρει η τάση?Γνώμη μου είναι να καταλήξεις πρώτα σε 2-3 που σε ενδιαφέρουν περισσότεροκαι μετά να το ψάξεις ειδικότερα για την καθεμία. Δύσκολα θα βρεις αλλιώς άκρη.Overclock σε boosted 7950 πώς κανεις? Θελω να πω, overclockάρεις τη base frequency και ετσι αυξενται κι αλλο η boosted ή απενεργοποιειται καπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Φεβρουάριος 15, 2013 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Όπως κάνεις σε όλες. Τάση προσωπικά δεν πειράζω.Όταν δώσεις τα ρολόγια που θες, η κάρτα λειτουργεί εκεί. Το o/c είναι ανεξάρτητο από το πιο bios έχεις ενεργοποιημένο (boost ή όχι). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.