YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2004 Καλημερα σε ολους τους ξενυχτηδες (ακα 03:30) Εχοντας λυσει την υδρόψυξη, ειδα οτι το μπλοκ του Μιχαλη απο κατω εχε χασει το χρομα του κ δεν γυαλιζει πλεόν. Πως μπορω να το καθαρισω / γυαλίσω αυτό ? Αν ειναι ευκολο πειτε μου αναλυτικα κιολας για να μην κανω καμια @@ρια και το σκισω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 9, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Εγώ καθαρίζω τα υπολείμματα θερμαγώγιμης πάστας με καθαρό ασετόν και γυάλισμα του χαλκού με μπράσο. Δε θα χρειαστεί κάτι περισσότερο. Καλημέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Σεπτέμβριος 9, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 εγω καθαριζω με αυτο που εχει η μανα για να καθαριζει τα χαλκινα και τα ασημικα!!!τιν αληφη!!το κανει τζιτζι μετα λαμπει ολοκληρο καλημεραααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Σεπτέμβριος 9, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Κι εγω με ενα που εχει η γυναικα μου για τα χαλικνα αν πας στο super market θαβρεις ενα σωρο ειναι σε μορφη αλοιφης το κανει σαν καινουργιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Απλα τριψιμο με πανι (υποθετω). Δεν χρειαζεται τπτ αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.