YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2004 Καλημερα σε ολους τους ξενυχτηδες (ακα 03:30) Εχοντας λυσει την υδρόψυξη, ειδα οτι το μπλοκ του Μιχαλη απο κατω εχε χασει το χρομα του κ δεν γυαλιζει πλεόν. Πως μπορω να το καθαρισω / γυαλίσω αυτό ? Αν ειναι ευκολο πειτε μου αναλυτικα κιολας για να μην κανω καμια @@ρια και το σκισω !
chroma Σεπτέμβριος 9, 2004 #2 Σεπτέμβριος 9, 2004 Εγώ καθαρίζω τα υπολείμματα θερμαγώγιμης πάστας με καθαρό ασετόν και γυάλισμα του χαλκού με μπράσο. Δε θα χρειαστεί κάτι περισσότερο. Καλημέρα
overclocked Σεπτέμβριος 9, 2004 #3 Σεπτέμβριος 9, 2004 εγω καθαριζω με αυτο που εχει η μανα για να καθαριζει τα χαλκινα και τα ασημικα!!!τιν αληφη!!το κανει τζιτζι μετα λαμπει ολοκληρο καλημεραααα
jdrogas Σεπτέμβριος 9, 2004 #4 Σεπτέμβριος 9, 2004 Κι εγω με ενα που εχει η γυναικα μου για τα χαλικνα αν πας στο super market θαβρεις ενα σωρο ειναι σε μορφη αλοιφης το κανει σαν καινουργιο.
YDinopoulos Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #5 Σεπτέμβριος 9, 2004 Απλα τριψιμο με πανι (υποθετω). Δεν χρειαζεται τπτ αλλο?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.