filip123go Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2013 Παίδες καλησπέρα..!Έχω ένα θεματάκι με το hp dv5.Μετά από άνοιγμα και αλλαγή πάστας, Το κλείνω "πρόχειρα" για να τσεκάρω αν δουλεύει.Το βλέπω, ανοίγει κανονικά και πατάω το κουμπί για να κλείσει, χωρίς να περιμένω να μπει στα win.Αυτό ήταν. Το laptop από τότε δεν έχει ξαξα - ανοίξει.Το διέλυσα και το ξανα έδεσα 3 φορές, προσέχοντας πάρα πολύ συνδέσεις κλπ.Δεν έχω συνδέσει κτ λάθος. έχω αλλάξει πάστα 500 φορές σε λαποτοπ.Αυτό που κάνει είναι, όταν πατάω το κουμπί για να ανάψει, ανάβει το led που έχει πάνω το κουμπί για μερικά δέκατα του δευτερολέπτου και μετα τίποτα. Ούτε οθόνη, ούτε ανεμιστήρες ούτε φωτάκια.Ζητάω τα φώτα σας..!Σας ευχαριστώ πολύ..!Υ.Γ: Αυτό με το led το κάνει την πρώτη φορά που συνδέω τον φορτιστή. Μετά πρέπει να τον ξεσυνδέσω και να τον ξανα συνδέσω για να γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 10, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2013 Κάτι βραχυκυκλώνει μέσα.Άνοιξε και ψάξε μέσα για οτιδήποτε μεταλλικό που μπορεί να μην έχει θέση εκεί ή να έχει στραβώσει και ακουμπάει κάτι ( πυκνωτή, αντίσταση, θύρα, κλπ κλπ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip123go Φεβρουάριος 10, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2013 Λες φίλε μου..Μακάρι γιατί εμένα πήγε το μυαλό μου σε χειρότερα..Άσε, μέσα στην εξεταστική..Μόλις βρω χρόνο θα το ξανα ανοιξω και θα το κοιτάξω..σε ευχαριστω πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
onty1416003331 Φεβρουάριος 10, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2013 ακυρον...για αλλον πηγαινε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.