Jump to content

Ποιο media player χρησιμοποιείτε;

filthy_dwarf

Recommended Posts

VLC για όλα.. Αν και όση μουσική ακούω θα είναι συνήθως από το Spotify, και για ταινίες πάμε απ' ευθείας στην τηλεόραση με το στικακι! [emoji6]

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Ξεθαμα ftw.

Ειμαι με MPHC+K-lite codec pack απο....παντα.

Lav video decoder+ffdshow audio.

Aξιζει να δοκιμασω τα splash PRO-pot player-kmplayer που εχουν αναφερθει στις προηγουμενες σελιδες...πριν απο 2 χρονια :p ?(ημουν κωλοφανταρο τον καιρο εκεινο)

Mε το splash πχ poy ζηταει και ενα 20αρικο θα δω καμια διαφορα στη ποιοτητα?

Εγω εκανα ξεθαμα σταματηστε να απαντατε στην ερωτηση του thread :p

Υπαρχει πχ περιπτωση με αλλο Player να δω καπως καλυτερο μαυρο?

Υπαρχει πχ περιπτωση με αλλο Player να δω καπως καλυτερο μαυρο?

Τρέξε το mpc-hc, renderer settings>output range, άμα είναι στο 0-255 όχι. Άμα είναι στο 16-235 γύρνα το στο 0-255

Αναλογα τις ορεξεις.

Συνηθως WMP Classic HC /KMPlayer και VLC αν κανω streaming.

Μουσικη Winamp.

CCCP ΠΑΝΤΑ.

Στο HTPC εχει XBMC εδω και χρονια..και τωρα δοκιμαζω και PLEX.

Video:

Media Player Classic - HC

Όχι απλά γιατί παίζει τα πάντα. Ποιος σύγχρονος player δε παίζει τα πάντα πια; Οι λόγοι που έχω κολλήσει μαζί του, έχει το πιο λιτό interface (ειδικά στο window mode 1, που απλά δε φαίνεται κανένα κουμπί), και τις πιο πολλές ρυθμίσεις. Μόνο και μόνο για το normalization του ήχου, δε μπορώ να πάω αλλού (last time I checked δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο σε άλλα players). Α... Και είναι και από τα πιο light, σε netbook 7ετίας, το VLC δε μπορούσε να παίξει 720p, ενώ το MPC είχε τα 720p για πλάκα και σχεδόν έπαιζε καλά και τα 1080p.

Audio:

Windows Media Player. Ξενέρωτο; :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.