Rusty_Tool Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2013 καλημέρα,θέλω να κάνω rma μια μητρικη στο mindfactory.de.έχει κανείς ιδέα τι χρεώνομαι (μεταφορικά αποστολής/επιστροφης) κ πόσο καιρό περίπου θα πάρει η όλη διαδικασία?ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Φεβρουάριος 10, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2013 Γιατι δεν του στελνεις ενα μειλ να τους ρωτησεις? Τυπικα παντως, τα μεταφορικα προς τον πωλητη τα επιβαρυνεται αυτος (βαση ευρωπαικης νομοθεσιας) Σε καθε περιπτωση ομως, σιγουρα το σωστο ειναι να επικοινωνησεις μαζι τους για να σου πουν αυτοι ποια ειναι η διαδικασια, γιατι οτι και να σου πουμε εμεις, δεν εχει αξια αν αυτοι εχουν διαφορετικη πολιτικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Φεβρουάριος 10, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2013 Γιατι δεν του στελνεις ενα μειλ να τους ρωτησεις?Τυπικα παντως, τα μεταφορικα προς τον πωλητη τα επιβαρυνεται αυτος (βαση ευρωπαικης νομοθεσιας) Σε καθε περιπτωση ομως, σιγουρα το σωστο ειναι να επικοινωνησεις μαζι τους για να σου πουν αυτοι ποια ειναι η διαδικασια, γιατι οτι και να σου πουμε εμεις, δεν εχει αξια αν αυτοι εχουν διαφορετικη πολιτικη +1 αλλα στο συγκεκριμενο καταστημα τα πραγματα ειναι καπως πιο πολυπλοκα εχω την εντυπωση αν λαβει κανεις υποψιν οτι πληρωμες κανεις μονο μεσω καταθεσης σε τραπεζικο λογαριασμο χωρις χρηση πιστωτικης η paypal Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Φεβρουάριος 10, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2013 τους είχα ρωτήσει για τα shipping costs σε περίπτωση που θέλω να επιστρέψω κάτι που ήθελα να αγοράσω και είναι DOA ή δεν με ικανοποιεί, και πήρα αυτήν την απάντηση:Dear customer,unfortunately we can't create "freetickets" for return from Greece. But if you attach the recipe we're giving you back the shipping costs.Mit freundlichen GrüßenIhr Mindfactory Service TeamChristoph HardieckMindfactory AGSitz WilhelmshavenAmtsgericht - Registergericht – Oldenburg HRB 130461Aufsichtsratsvorsitzender: Fred MielimonkaVorstand: Petra ClemenTelefon: 04421 / 9131 - 193Fax: 04421 / 9131 - 144Δεν ξέρω αν δεν ισχύει το παραπάνω μέσα στην διάρκεια της κανονικής εγγύησης αλλά μόνο σε DOA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Φεβρουάριος 10, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2013 μια χαρα τοτε προχωρα, παιζει κοινως refund τα μεταφορικα οπως στο αμαζον αλλα με την διαφορα οτι εκει θα καθυστερισουν λιγο λογω τραπεζικης συνναλαγης με εμβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Φεβρουάριος 13, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 Γιατι δεν του στελνεις ενα μειλ να τους ρωτησεις?Τυπικα παντως, τα μεταφορικα προς τον πωλητη τα επιβαρυνεται αυτος (βαση ευρωπαικης νομοθεσιας) Σε καθε περιπτωση ομως, σιγουρα το σωστο ειναι να επικοινωνησεις μαζι τους για να σου πουν αυτοι ποια ειναι η διαδικασια, γιατι οτι και να σου πουμε εμεις, δεν εχει αξια αν αυτοι εχουν διαφορετικη πολιτικη Όταν στέλνουν οι χρήστες μόνοι τους τους σκληρούς δίσκους στις εταιρίες γιατί τα μεταφορικά δεν τα επιβαρύνεται η εταιρία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Φεβρουάριος 13, 2013 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 Όταν στέλνουν οι χρήστες μόνοι τους τους σκληρούς δίσκους στις εταιρίες γιατί τα μεταφορικά δεν τα επιβαρύνεται η εταιρία; Γιατι το προιον το αγαορασες απο αλλου και οχι απο την εταιρεια direct H υποχρεωση αφορα αυτον που εχει πουλησει το τελικο προιον στον καταναλωτη Που και παλι δεν ισχυει αυτο που λες Οι corsair, Logitech, Microsoft (και σιγουρα και αλλες εταιρειες) τα καλυπτουν μια χαρα τα μεταφορικα Μαλιστα καποιες εξ αυτων σου δινουν και την δυνατοτητα να παραλαβεις πρωτα προιον αντικαταστασης και κατα την παραλαβη να δωσεις το ελατωματικο (advanced rma), με μονη προυποθεση την υπαρξη πιστωτικης καρτας, ετσι ωστε αν φτασει το χαλασμενο προιον στην μαμα εταιρεια και διαπιστωθει πως δεν εχει προβλημα, να σε χρεωσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Φεβρουάριος 13, 2013 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 Που και παλι δεν ισχυει αυτο που λεςΟι corsair, Logitech, Microsoft (και σιγουρα και αλλες εταιρειες) τα καλυπτουν μια χαρα τα μεταφορικα Corsair που έστειλα πάντως ένα PSU για RMA, πλήρωσα εγώ τα μεταφορικά ΕΛΤΑ (€20). Αυτοί θα καλύψουν τα της επιστροφής. Δεν τους έκανα "φασαρία" βέβαια - ίσως κακώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Φεβρουάριος 13, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 τους έστειλα mail τις προάλλες κ μου απάντησαν να μπω στη σελίδα τους (mindfactory.de/rma) που αφορά στα rma κ απο εκει να κινήσω τις διαδικασίες. το πρόβλημα που προέκυψε είναι οτι χάλασε για κάποιο λόγο η εξοδος ήχου (πράσινο βύσμα) της on-board κάρτας με αποτέλεσμα να μην έχω ήχο ούτε απο το βύσμα αυτό αλλα ούτε κ απο το front panel του κουτιού. επίσης να αναφέρω πως όταν συνδέω κάποια συσκευή (ακουστικά , στερεοφωνικό) στην έξοδο αυτή δεν "κουμπώνουν" τα βύσματα αρσενικο-θηλυκό μεταξύ τους. φοβάμαι πως είναι αποτέλεσμα χρήσης (χωρίς όμως να το έχω κακομεταχειριστεί) κ πιθανότατα να μου "ρίξουν άκυρο" κ το φταίξιμο σε μένα. το board είναι ένα Asrock extreme 4 z77 και το πήρα τον περασμένο Απρίλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Φεβρουάριος 13, 2013 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 [MENTION=616]Shaman[/MENTION]Aν εκανες advanced RMA δεν θα πληρωνες κατι νομιζω[MENTION=24575]Rusty_Tool[/MENTION]Aν το προβλημα που αντιμετωπιζεις ειναι αποτελεσμα δικης σου κακης χρησης, το γνωριζεις πως δυσκολα θα σε καλυψει η εγγυηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Φεβρουάριος 13, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 @Rusty_ToolAν το προβλημα που αντιμετωπιζεις ειναι αποτελεσμα δικης σου κακης χρησης, το γνωριζεις πως δυσκολα θα σε καλυψει η εγγυησηόπως ανέφερα κ στο προηγούμενο ποστ η βλάβη δεν είναι αποτέλεσμα κακής χρησης, αλλά απλής χρήσης.αν για παράδειγμα μπλεκότανε το καλώδιο στο πόδι μου κ το τράβαγα περνώντας προκαλώντας ζημιά τότε δε θα έμπαινα καν στη διαδικασία για rma . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.