vagtsil Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2004 Ειναι λογικο να ανεβει η θερμοκρασια του cpu (Ρ4 2.6C σε msi 875neo-lsr) κατα....20 βαθμους(!!!!) αμεσως μετα μετα απο τοποθετηση 2ου dimm μνημης ? Απο τους 40 σε idle ανεβηκε στους 55-60 σε 2 chanel mode με 2x512 ddr 400 oλοιδιων μαλιστα προδιαγραφων (η μια ειναι kingston με cl2.5 και η αλλη twinmos με ιδιο cl). Την ιδια θερμοκρασια λεει και το bios και το core center και χωρις ο/c μαλιστα.Exω δει και.....105C μετα απο επανεκκινηση!!! (παγκοσμιο ρεκορ!!!).Δεν ξερω αν φταιει καποιος αισθητηρας γιατι εχουν μειωθει αρκετα και τα αποτελεσματα του 3dmark και του superpi που χρησιμοποιησα.Το κακο ειναι πως οταν το αφηνω με το 1 dimm,οπως ηταν πριν,το προβλημα παραμενει !! Εχω δοκιμασει τα παντα (bios update,αλλαγη στα slots εναλλαξ,αλλες μνημες) αλλα τζιφος !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 8, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 μήπως την ώρα που έβαζες το δεύτερο dimm έριξες καμιά αγκωνιά την HSF? Δοκίμασε να την ξαναβάλεις...και καλος ήρθες στο the lab vagtsil:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Εεεεεμ !! τι ειναι η ΗSF? .Εδώ που τα λέμε δεν την εβαλα και με τον ηρεμότερο τροπο...λες? Τhanks ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Σεπτέμβριος 9, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 HSF εννοει την ψυκτρα του επεξεργαστη. Οι μνημες δουλευουν duall channel ή την καινουργια την εβαλες ακριβως διπλα με την παλια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 A, ok τότε... παντα σε dual αρχηγε, γι'αυτο και μου κανει εντυπωση.Το pc στα τεστ σερνεται,οπως επισης και στο ο/c. Πριν με τη μια μνημη στα 5/4 εφτανε ανετα στα 3.2G ενω τωρα ουτε στα 2.8 !! μαλλον κατι θα του εχω ξελασκαρει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Τελικά φίλε enduracell είχες δικιο !!! με μια κλωτσιά μια μπουνιά και μια καρπαζιά το πρόβλημα λύθηκε!!!! Μια άλλη απορία που έχω είναι πόση τάση μπορούν να αντέξουν οι μνήμες χωρίς να τα παίξουν? Το mobo έχει απο 2.5 - 3.3V. Η μια ειναι kingston και η αλλη twinmos με ιδια χαρακτηριστικα (512 pc3200 ddr400 cl2.5). Αυτααααα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Σεπτέμβριος 9, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Φιλε εχω μνημες με BH-5 και τις δουλευω με 3,1βολτ χωρις κανενα προβλξμα...Εχω δοκιμασει και 3,3 για λιγο αλλα φοβηθηκα χεχεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Δηλαδη εμενα που δεν εχουν ΒΗ-5 τις αφηνω οπως ειναι ? ( στα 2.7 τις εχω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.