Passenger57 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2004 Έχω μια AMIGA 1200 με σκληρό δίσκο και workbench.Επισης έχω στην κατωχή μου ένα RGB MONITOR το οποίο συνδέεται στην αντίστοιχη υποδοχή πίσω στην 1200. Ερωτήσεις: 1) Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω αυτή την έξοδο?γιατι δεν δουλεύει...μόνο βλέπω εικόνα απο την έξοδο composite out σε τηλεόραση. 2) Πώς λέγεται το βύσμα αυτο της εξόδου...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordofpcs Σεπτέμβριος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Έχω και 'γω μια amiga 500 με οθόνη της commondore 1058 και 2368 δισκέτες...welcome to the club!!:banging: 1)κοίτα πίσω απο την οθόνη για 4 λευκά κουμπιά.Μην είναι κανένα πατημένο!!!!! !!!!! !!!!! 2)RGB Connector:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Σεπτέμβριος 12, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 To switch από RGB σε Composite μπορεί και να βρίσκεται και στο μπροστά panel του monitor σε κάποια μοντέλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ.ΕΓΡΑΨΑ:"1) Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω αυτή την έξοδο?γιατι δεν δουλεύει...μόνο βλέπω εικόνα απο την έξοδο composite out σε τηλεόραση."Το ξαναγράφω.Το RGB ΜΟΝΙΤΟΡ OUT δεν δουλευει. χρησιμοποιώ μόνο το composite σε μια απλή TV.ΕΡΩΤΗΣΗ: Η αμίγκα δουλευει κανονικότατα...ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ τι πρέπει αν κάνω ΓΙΑ ΝΑ ενεργοποιήσω το RGB MONITOR OUT της amiga???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordofpcs Σεπτέμβριος 13, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Δεν είχα ποτέ μου τέτοιο πρόβλημα οπότε δεν ξέρω πως στο καλό φτιάχνεται...νομίζω οτι πρέπει να ανακατευτείς με το amiga DOS.’σχετο, αλλά έχεις τις οδηγίες χρήσης;Στη δικιά μου τα έχω και έχει κάτι παρόμιο σαν αυτό αλλα όχι το ίδιο...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Σεπτέμβριος 13, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Ε πες χρυσόστομε πως το περιγράφει εκει? πως το ενεργοποιέι? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ!!!! ΠΕΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ μου και ΈΧΩ ΣΚΑΣΕΙ!!!! :jump: :jump: :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Σεπτέμβριος 20, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Μη μπουτάρεις από το σκληρό. Βάλε μια δισκέτα με ένα παιχνίδι που έχεις. Αν έχεις το RGB καλώδιο συνδεδεμένο και τα switches του monitor σωστά και δε βλέπεις τίποτα τότε έχεις hardware πρόβλημα, είτε στην amiga είτε στο monitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Σεπτέμβριος 20, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Ευχαριστώ πολύ καλέ μου φίλε...νόμζα πως με ξέχασαν όλοι.... θα το δοκιμάσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Σεπτέμβριος 20, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Ευχαριστώ πολύ καλέ μου φίλε...νόμζα πως με ξέχασαν όλοι.... θα το δοκιμάσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 24, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 έχει καταφέρει κανείς να συνδέσει PC με AMIGA nowadays..;;http://www.amigaforever.com/kb/3-118.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Μάϊος 18, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Snips [24-04-2005 17:17] έχει καταφέρει κανείς να συνδέσει PC με AMIGA nowadays..;; Τί εννοείς ; Η Amiga μου είναι στο τοπικό μου δίκτυο μέσω Ethernet εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.