Jump to content

Βοηθεια για επιλογη παιχνιδιου

alexcloneclone

Recommended Posts

SirDiman το παίζω πιστεύεις το test unlimited ??με αυτά Intel ® Pentium ® 4 CPU 3.20GHz 3.21GHz είναι διπύρηνος παντός αλλά νομίζω dual..και η κάρτα γραφικών είναι η asus gt 610 1gb??

alexcloneclone όχι μόνο πολύ πίσω πάρα πολύυυυυυυυυυυ πίσω.....

Παιδιά το dirt 2 - dirt 3 το παίζω??

ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ

Ωραία σειρά! Ειδικά το Dirt 3 , το είχα κάψει!

Το ξερω οτι ειναι ωραιο..εγω ομως το παίζω με βάση αυτά Intel ® Pentium ® 4 CPU 3.20GHz 3.21GHz είναι διπύρηνος παντός αλλά νομίζω dual..και η κάρτα γραφικών είναι η asus gt 610 1gb?

Μονοπυρινος ειναι ο pentium 4 και η καρτα γραφικων σου ειναι παντελως αδυναμη συγκριτικα , δε νομιζω να μπορεσεις να παιξεις γενικοτερα παιχνιδια μετα το 2007-8 :/ [τουλαχιστον ικανοποιητικα με μετριες-ψιλες ρυθμισεις ]

Μπορεις να δοκιμασεις βεβαια...

Το ξερω οτι ειναι ωραιο..εγω ομως το παίζω με βάση αυτά Intel ® Pentium ® 4 CPU 3.20GHz 3.21GHz είναι διπύρηνος παντός αλλά νομίζω dual..και η κάρτα γραφικών είναι η asus gt 610 1gb?

Φιλε μου εισαι πολυ πισω...οπως λεει και ο φιλος απο πανω δυσκολα θα παιξεις παιχνιδια μετα το 09'

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.