Jump to content

Βοηθεια για επιλογη παιχνιδιου

alexcloneclone

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα παιδια,

ψαχνω να βρω καποιο παιχνιδι racing αλλα να ειναι στα προτυπα του driver san francisco.

δηλαδη,να εχω επιλογες αμαξιων πραγματικων και να μπορω να περιπλανιεμαι στην πολη κανοντας οτι θελω.προς το παρον εχω βολεφτει με το driver και driftαρω μεσα στην πολη...ειναι αρκετα αληθοφανες το παιχνιδι αυτο και ωραιο σε ολα του τα εφε.

απλα θελω να δω αν υπαρχει καποιο αλλο παιχνιδι παρομοιο....

εχω δει και το καινουριο need for speed most wanted αλλα δεν εχω καταλαβει αν ειναι μονο αγωνες ή μπορεις να περιπλανηθεις και στην πολη με το κ@λ@φτιαγμενο αμαξι σου:jump:

test drive unlimited

απλα δεν μπορεις να καγκουρεψεις τα αυτοκινητα γιατι καταλαβα οτι αυτο ειναι το στυλ σου :Ρ

Υπαρχει και το underground 2 παντα

Χαχα δεν θελω απαραιτητα φτιαγμενα αμαξια...το driver εχει απλα και supercars...

Το undergroun 2 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ αλλα παλιο ρε γμτ...

Θα δω το unlimited που λες...

Για το most wanted ξερεις τπτ?

Ναι, το most wanted έχει free roaming. Σαν παιχνίδι βέβαια μοιάζει πολύ με burnout (criterion βλέπεις) και είναι και κακογραμμένο. Μπορείς να το τσεκάρεις βέβαια.

Καλύτερα σε τέτοια φάση να παίξεις το burnout paradise αν δεν το έχεις ήδη κάνει.

Open world, πολλά αμάξια (non licenced), στούκες και arcadeίλα. Ωραίο soundtrack.

Εθιστικότατον.

Σε λίγο πιο σοβαρή φάση το test drive unlimited 2.

Πολύ καλό, 2 μεγάλα νησιά για να πας ΟΠΟΥ θες, ποικιλία αληθινών μοντέλων, πιο ρεαλιστική οδηγική συμπεριφορά, βγάζεις διπλώματα για κάθε κατηγορία κλπ.

Must play.

Το test drive unlimited

Το Need for Speed Hot pursuit 2

Το Νeed For speed the run

Τι χρειάζεται για να παιχτούν αυτά τα παιχνίδια...εννοώ τι κάρτα γραφικών κτλ..

Ναι, το most wanted έχει free roaming. Σαν παιχνίδι βέβαια μοιάζει πολύ με burnout (criterion βλέπεις) και είναι και κακογραμμένο. Μπορείς να το τσεκάρεις βέβαια.

Καλύτερα σε τέτοια φάση να παίξεις το burnout paradise αν δεν το έχεις ήδη κάνει.

Open world, πολλά αμάξια (non licenced), στούκες και arcadeίλα. Ωραίο soundtrack.

Εθιστικότατον.

Σε λίγο πιο σοβαρή φάση το test drive unlimited 2.

Πολύ καλό, 2 μεγάλα νησιά για να πας ΟΠΟΥ θες, ποικιλία αληθινών μοντέλων, πιο ρεαλιστική οδηγική συμπεριφορά, βγάζεις διπλώματα για κάθε κατηγορία κλπ.

Must play.

εβαλα το most wanted αλλα δεν ειναι τοσο smooth οσο το driver...στα δριφτ εννοω:whistle2:

αλλα εχει πολλες επιλογες αμαξιων και δεν βαριεσαι ποτε...

το test drive πολυ βαρετο αλλα λιγες και καλες επιλογες αμαξιων.

θα δοκιμασω και το burnout να δω τι λεει...

εχω βαλει και το wrc3 και παιζω...δεν λεει και πολλα αλλα εχει πολλα φλογιδια και ωραιες διαδρομες:wall:

θα δοκιμασω και το dirt να δω αν ειναι καλυτερο απο το wrc3..

Το test drive unlimited

Το Need for Speed Hot pursuit 2

Το Νeed For speed the run

Τι χρειάζεται για να παιχτούν αυτά τα παιχνίδια...εννοώ τι κάρτα γραφικών κτλ..

τι καρτα εχεις τωρα?

γενικα τι pc εχεις?

εγω φαντασου ειμαι με c2d e6600,3gb ddr2 800mhz και την radeon hd3870.

καλα ειμαι προς το παρον αλλα ολα τα καινουρια παιχνιδια εχουν πολυ μεγαλυτερες απαιτησεις...και σε επεξεργαστικη ισχυ αλλα και σε καρτα γραφικων...

έχω intel core 4 pentium και κάρτα γραφικών 1gb asus..τουλάχιστον παίζει κάτι;;

ειναι πολυ γενικο αυτο που λες...πιο συγκεκριμενα ξερεις?:dance3:

Ειναι απο τους pentium dual core η core2duo η πιο πισω???

Η καρτα γραφικων ποια ειναι ακριβως? Γτ 1gb εχουν και οι πιο απλες καρτες και ειναι και silent χωρις ψυκτρα

Είναι Intel ® Pentium ® 4 CPU 3.20GHz 3.21GHz είναι διπύρηνος παντός αλλά νομίζω dual..και η κάρτα γραφικών είναι η asus gt 610 1gb και έχει ψήκτρα

Είναι Intel ® Pentium ® 4 CPU 3.20GHz 3.21GHz είναι διπύρηνος παντός αλλά νομίζω dual..και η κάρτα γραφικών είναι η asus gt 610 1gb και έχει ψήκτρα

εισαι πολυυυ πισω οπως κι εγω...:dirol:

test drive unlimited 2 ειναι ΑΘΛΙΟ....

παιξε μονο το 1ο.

οπως το λες αθλιο...

το μονο που αξιζει ειναι οι επιλογες των αμαξιων και τα γραφικα...

κορυφαιο το carmageddon...ξερουμε ποτε βγαινει?

Προς το παρόν είναι σε alpha stage dev και ελπίζουν μέσα στο 2013 να κυκλοφορήσει.:jester:

Προς το παρόν είναι σε alpha stage dev και ελπίζουν μέσα στο 2013 να κυκλοφορήσει.:jester:

ωραια...τοτε ειχε αφησει εποχη παντως.

απο τα λιγα παιχνιδια που μου χουν μεινει στην μνημη:neo:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.