Jump to content

Το ΠΡΩΤΟ "πραγματικό" Hackers Community στην Ελλάδα - All4Grece.org

CherryB

Recommended Posts

[MENTION=22886]CherryB[/MENTION], απλά από περιέργεια, τι σχέση έχεις με τον qtgeo που είχε φάει μπαν από παντού; (θυμίζω UMBRELLA Consulting, remath και λοιπά) :p

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Υπήρχε λάθος στο στήσιμο των DNS, και προφανώς το διόρθωσε. Μπράβο Γιώργο, μαθαίνεις.

[MENTION=22886]CherryB[/MENTION], απλά από περιέργεια, τι σχέση έχεις με τον qtgeo που είχε φάει μπαν από παντού; (θυμίζω UMBRELLA Consulting, remath και λοιπά) :p

το ίδιο πρόσωπο είναι...

alpha_cms.ico

http://www.all4greece.org/cms/themes/all4gr/pix/alpha_cms.ico

Υπήρχε λάθος στο στήσιμο των DNS, και προφανώς το διόρθωσε. Μπράβο Γιώργο, μαθαίνεις.

το ίδιο πρόσωπο είναι...

ΟΚ αυτή η πλάκα πρέπει να σταματήσει. Δε νομίζω ότι εσύ με ότι και να επαγγέλεσαι είσαι σε θέση να κρίνεις εμένα και τη δουλειά μου...

Αυτός είμαι εγώ George Delaportas | LinkedIn

Εσύ τί είσαι δηλαδή?

Εφόσον παίρνεις το λόγο και μιλάς τί έχεις να μας δείξεις για το εγώ σου.

Δε νομίζω ότι εσύ με ότι και να επαγγέλεσαι είσαι σε θέση να κρίνεις εμένα και τη δουλειά μου...

Δεν μπορούμε να κρίνουμε τη δουλειά σου; Αν ναι, τι ρόλο παίζεις στα διάφορα φόρα; Να μας λες πόσο awesome είσαι; Μάλλον το έχεις παραπάρει στα σοβαρά το G0D που είχες για nickname.

Για να με κρίνεις πρέπει να είσαι ομοιός μου και ισάξιος.

Είσαι? Δε το νομίζω. Γιατί τους ικανούς τους γνωρίζω και τους εκτιμώ ιδιαίτερα και φυσικά δεν είναι ειρωνικοί και γελοίοι όπως εσύ.

Δε ξέρω ποιος βλάκας σου έμαθε ότι μπορείς να έχεις άποψη για τους πάντες αλλά ήταν τεράστιος ηλίθιος.

Όταν και αν με το καλό φτάσεις και εσύ σε ένα ισάξιο επίπεδο μπορείς να κρίνεις και να διαφωνήσεις. Για την ώρα σου προτείνω να μη μιλάς γιατί δε βλέπω τίποτα σε σένα που να με κάνει να θέλω να συζητήσω μαζί σου.

ΟΚ αυτή η πλάκα πρέπει να σταματήσει. Δε νομίζω ότι εσύ με ότι και να επαγγέλεσαι είσαι σε θέση να κρίνεις εμένα και τη δουλειά μου...

Αυτός είμαι εγώ George Delaportas | LinkedIn

Εσύ τί είσαι δηλαδή?

Εφόσον παίρνεις το λόγο και μιλάς τί έχεις να μας δείξεις για το εγώ σου.

δεν ξέρω τι ακριβώς είσαι. αλλα άμα είναι αυτό το site του group που είσαι.

μπορώ να κρίνω τις γραφιστικές σας ικανότητες/γούστο.

περάστε αύριο να πάρετε την βαθμολογία σας

P.S. για κάποιον λόγο CEO CTO PNO TROLOLO δεν τα αναγνωρίζω σε εταιρίες με ετήσιο τζίρο λιγότερο του 1m τον χρόνο.

Όμοιός σου είναι αδύνατο να είμαι. Θα έπρεπε να είμαστε μονοζυγωτικά δίδυμα αδέλφια. Δεν είμαστε.

Είσαι? Δε το νομίζω.

ισάξιός σου; Ευτυχώς όχι.

Γιατί τους ικανούς τους γνωρίζω και τους εκτιμώ ιδιαίτερα

Οι ικανοί, πάντως, που σε ξέρουν, δε σε εκτιμούν ιδιαίτερα.

και φυσικά δεν είναι ειρωνικοί και γελοίοι όπως εσύ.

Ειρωνικός και γελοίος επειδή σε επιβράβευσα για τη βελτίωσή σου; Παρερμηνύεις. Μην το έχεις αυτό μέσα σου. Να το βγάλεις.

Δε ξέρω ποιος βλάκας σου έμαθε ότι μπορείς να έχεις άποψη για τους πάντες αλλά ήταν τεράστιος ηλίθιος.

Εσύ γιατί έχεις άποψη για αυτόν που μου έμαθε ότι μπορώ να έχω άποψη για τους πάντες; Είσαι καλύτερός του, ή αυτός που σου έμαθε ότι εσύ μπορείς να έχεις άποψη για τους πάντες ήταν πιο έξυπνος από το δικό μου;

Όταν και αν με το καλό φτάσεις και εσύ σε ένα ισάξιο επίπεδο μπορείς να κρίνεις και να διαφωνίσεις.

Προσπαθώ να βελτιώνομαι.

Για την ώρα σου προτείνω να μη μιλάς

Για την ώρα θα συνεχίσω να μιλάω όσο θέλω, γιατί αυτό είναι ανοιχτό φόρουμ. Εφόσον δε βρίζω -σε αντίθεση με εσένα- έχω κάθε δικαίωμα να εκφέρω άποψη. Αν δε θες να σε κρίνουν, φτιάξε ένα μπλογκ, να λες την άποψή σου, κλείσε και τα σχόλια, και θα είσαι μια χαρά.

γιατί δε βλέπω τίποτα σε σένα που να με κάνει να θέλω να συζητήσω μαζί σου.

μου καταρράκωσες τη ψυχολογία ρε φίλε.

Είσαι? Δε το νομίζω. Γιατί τους ικανούς τους γνωρίζω και τους εκτιμώ ιδιαίτερα και φυσικά δεν είναι ειρωνικοί και γελοίοι όπως εσύ.

Όταν και αν με το καλό φτάσεις και εσύ σε ένα ισάξιο επίπεδο μπορείς να κρίνεις και να διαφωνήσεις. Για την ώρα σου προτείνω να μη μιλάς γιατί δε βλέπω τίποτα σε σένα που να με κάνει να θέλω να συζητήσω μαζί σου.

WeXPc.gif

No, but really:

1cJJ6.gif

No, wait:

KWA6j.gif

dunkel_Stern, εάν ήσουν στο χώρο θα ήξερες ότι πραγματικά αυτό μη σου πω ότι είναι και ένα από τα καλύτερα, παρόλο που ούτε εγώ το εγκρίνω.

Απλά στο χώρο της ανάπτυξης των space technologies, defense και τα συναφή λίγο μας νοιάζει το web κομμάτι. Απλά να υπάρχουμε στο Internet.

Από εκεί και πέρα εφόσον δεν είμαι ο γραφίστας και δεν έχω γνώσεις ικανοποιητικές επί του θέματος δε μπορώ να κρίνω.

Είμαι σαφής και παραδέχομαι όπως βλέπεις όταν κάτι δεν το γνωρίζω και δεν είναι του αντικειμένου μου. Όχι σαν κάτι άλλους που έχουν άποψη για όλους και για όλα και ρίχνουν το μπαλάκι σε εμένα...

Αυτές οι εκφάνσεις και μεθοδευμένες κινήσεις κάποιων "κυρίων" να καταδικάζουν και να δημιουργούν ψευδείς και διαστρεβλωμένες εικόνες για επιστήμονες του χώρου μας με σκοπό να περάσουν την δική τους εικόνα που δεν αξίζει, ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει. Ως εδώ!

Ρε [MENTION=4171]deninho[/MENTION], κάθεσαι και απαντάς σοβαρά σε άτομο που έχει τέτοια υπογραφή? :rolleyes::rofl:

κάπως πρέπει να περάσει η ώρα. Αλλά τι να του πω κι εγώ, που δεν είμαι καν παντρεμένος

dunkel_Stern, εάν ήσουν στο χώρο θα ήξερες ότι πραγματικά αυτό μη σου πω ότι είναι και ένα από τα καλύτερα, παρόλο που ούτε εγώ το εγκρίνω.

Απλά στο χώρο της ανάπτυξης των space technologies, defense και τα συναφή λίγο μας νοιάζει το web κομμάτι. Απλά να υπάρχουμε στο Internet.

Από εκεί και πέρα εφόσον δεν είμαι ο γραφίστας και δεν έχω γνώσεις ικανοποιητικές επί του θέματος δε μπορώ να κρίνω.

Είμαι σαφής και παραδέχομαι όπως βλέπεις όταν κάτι δεν το γνωρίζω και δεν είναι του αντικειμένου μου. Όχι σαν κάτι άλλους που έχουν άποψη για όλους και για όλα και ρίχνουν το μπαλάκι σε εμένα...

Αυτές οι εκφάνσεις και μεθοδευμένες κινήσεις κάποιων "κυρίων" να καταδικάζουν και να δημιουργούν ψευδείς και διαστρεβλωμένες εικόνες για επιστήμονες του χώρου μας με σκοπό να περάσουν την δική τους εικόνα που δεν αξίζει, ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει. Ως εδώ!

κάτι ακόμα. στο λόγο η γη.. στην πραγματικότητα δεν είναι κομήτης για να έχει την τροχιά που του δίνει το A.

αλλα κατά τα αλλα γενικά θα ήταν χρήσιμη η χρήση του downscale στα γραφικά από εδώ και από εκεί.

κατά τα ααλαλαλαλαλλλα

tCp90.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.