Jump to content

Το ΠΡΩΤΟ "πραγματικό" Hackers Community στην Ελλάδα - All4Grece.org

CherryB

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το ΠΡΩΤΟ Hackers/Geeks/Nerds Community στην Ελλάδα είναι γεγονός!

To All4Greece.org είναι μια πρωτοβουλία που φέρνει σε επαφή τους καλύτερους προγραμματιστές στην Ελλάδα με τους Εθνικούς και Διεθνείς Εμπειρογνώμονες στην κοινωνική οικονομία, τις νεοσύστατες εταιρείες, το μάρκετινγκ, το τοπικό νόμισμα, την ανάπτυξη και το ICT, προκειμένου να ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΟΥΝ, να ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΣΟΥΝ και να ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ Καινοτόμες Λύσεις.

Η πρώτη εκδήλωση θα λάβει μέρος στη Θεσσαλονίκη, αλλά στοχεύει και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Επιπλέον, ετοιμάζουμε χώρο στην περιοχή του Αμαρουσίου. Ένα Free Open Space, με Ultra Fast cable Internet, PC, Laptops, free food ώστε να γνωριστούμε μεταξύ μας και να δημιουργήσουμε συνεργασίες. Να αναπτύξουμε μια πραγματική κοινότητα που παράγει έργο και ΟΧΙ λόγια.

Καλούμε όλους εσάς, τα ανήσυχα, δημουργικά και καινοτόμα πνεύματα για ενα μέλλον στην Καινοτομία.

Για να συμμετάσχετε συμπληρώστε τη φόρμα στο link που ακολουθεί...

All4Greece

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

δεν το βρίσκω άσχημο, αν και το τοπικό νόμισμα δεν είναι το 100% σωτήριο γιατί τρέχει ένα μικρό κίνδυνο από πλαστογραφίες η υποτιμήσεις. Εθνικό κρατικό νόμισμα θα ήταν το ιδανικό (πράγμα που δεν το υποστηρίζουν πολλοί) αλλά και το τοπικό ως ενδιάμεσο κάτι κάνει.

ψάχνετε και οικονομολόγους πέρα από προγραμματιστές;

Pokemon640, δεν ψάχνουμε για οικονομολόγους.

wrong method, δε μου αρέσει το ειρωνικό υφάκι σου. Αυτό έχεις μόνο σαν όπλο. Λάθη γίνονται..

Hero, εάν έχεις Cyta, αναφέρθηκαν θέμτα με τα DNS της. Πές το στον παροχό σου. Δεν είναι δικό μας θέμα.

Επιπλέον να σας ενημερώσω ότι πίσω από το web page τρέχουν Anti-DoS, IPS και IDS.

Οπότε εάν κάποιος δοκίμασε να κάνει κάποιο attack, έτσι υποθετικά μιλάω...για τους γνωστούς hackers με τα έτοιμα tools που σπάνε τα νεύρα του κόσμου, τότε έφαγε ένα ωραιότατο BLOCK από το IPS και θα ξαναδεί το web page σε 24 ώρες.

Ευχαριστώ.

Από ότι φαίνεται πρέπει να έχετε ρίξει block σε όλο το .gr γιατί κανείς δε μπορεί να μπει στη σελίδα σας.

Όχι δεν έχω cyta άρα μάλλον είναι δικό σας θέμα.

Όχι δεν έχω cyta άρα μάλλον είναι δικό σας θέμα.

Ε τότε δεν καλείς το: All4Greece άλλο link πατάς. Κάτι κάνεις λάθος.

Δεν έχουμε κανένα θέμα.

Ε τότε δεν καλείς το: All4Greece άλλο link πατάς. Κάτι κάνεις λάθος.

Δεν έχουμε κανένα θέμα.

mid click/new tab πατάω βρε άνθρωπε από τα δικά σου posts. Αν δεν έχετε θέμα, τότε δεν το δίνεις σωστό url?

Dunno, κάνε refresh κάτι...

Αυτό είναι το link: "http://www.all4greece.org/" δεν άκουσα άλλον να μη του παίζει με άλλες συνδέσεις. Με HOL εγώ είμαι μια χαρά.

Τι να σου πώ. Εμείς πάντως σαν server, lines, DNS we are OK!

Έκανα check πριν λίγο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.