sobi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2013 καλησπερα,ψαχνω να φτιαξω ενα κατεβαστηρι το οποιο θα μενει ανοιχτο ολη μερα και αυτο που κοιταω ειναι να εχει την ελαχιστη καταναλωση ...εχω καταληξει σε μητρικη της asrock b75 αλλα εχω μπλεξει καπως στο θεμα επεξεργαστη....αρχικα σκεφτομουν ενα g860 Intel Pentium G860 | Skroutz.gr αλλα ειδα οτι υπαρχει και ο 2020 Intel Pentium G2020 | Skroutz.grτο συστημα δεν θα εχει καρτα γραφικων , θα χρησιμοποιησω τα γραφικα του επεξεργαστη..ποιον θεωρειται καλυτερο ?τον g860 sandy η τον g2020 ivy bridge ?ευχαριστω εκ των πρωτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 9, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 Τον ivy. Μικρότερη κατανάλωση, καλύτερα..χμ..γραφικά, ίδια απόδοση πάνω-κάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Φεβρουάριος 9, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 Τον ivy. Μικρότερη κατανάλωση, καλύτερα..χμ..γραφικά, ίδια απόδοση πάνω-κάτω.ευχαριστω πολυ αυτον να πω την αληθεια ειχα και εγω κατα νου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Φεβρουάριος 9, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 μπορεις να δεις και καναν atom που εχει 15 βαττ καταναλωση και ειναι ιδανικος για κατεβαστηρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Φεβρουάριος 9, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 Σώτο δες και αυτόν. Intel Celeron G1610 | Skroutz.grΘα σου κάνει τη δουλειά και με το παραπάνω και θα γλυτώσεις κι ένα εικοσάρικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Φεβρουάριος 10, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2013 τον εχω δει και αυτον βαγγελη... θα δουμε προς το παρον πηρα κουτι μητρικη τροφοδοτικο και με τα επομενα λεφτα συνεχιζουμε. (σε δουλεια να μαστε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.