Jump to content

Αν δεν γινει clear CMOS καθε φορα, δεν ξεκιναει το συστημα...

Freedom

Recommended Posts

Φιλος εχεις μηπως δοκιμασε με κατσαβηδι να βραχηκυκλωσεις τα 2 Pin's του Power S/W ?

Και ποια ακριβώς η διαφορά απο το να πατήσεις το power του case (που καταλήγει στα 2 pins που ανέφερες) ή το power button που βρισκεται επανω στην μητρική?

Είτε με τον εναν τροπο, είτε με τον αλλον, στην πράξη, το αποτέλεσμα ειναι ακριβως το ιδιο...φαινεται και στα βιντεο...

Οκ, παιδες αν υπάρχει καμιά φαϊνή ιδέα, εδώ ειμαστε. Για το ερχόμενο ΣΚ εχει δρομολογηθεί η δοκιμή με άλλο τροφοδοτικό. Αν το φαινόμενο συνεχίσει να υφίσταται, τότε λύσιμο όλα και troubleshooting απο το 0. Θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα.

Μια φορα μου χε συμβει παλια ακριβως ιδιο φαινομενο εφταιγε η μπαταρια πανω στην μητρικη μου ηταν αδεια.Βρες μια αλλη μπαταρια απο αλλο mobo(oλες ιδιες ειναι) και δοκιμασε μια lucky catch αλλα ποτε δε ξερεις.

Βλεπω η μητρικη σου εχει οντως μπαταρια εν ετη 2013 :whistle2:

Αφού είπε το παιδί ότι δοκίμασε μπαταρία.

Αυτή ήταν πάντα η αγανάκτησή μου με τις μητρικές.

Τα περισσότερα από τα άλλα κομμάτια του υπολογιστή , είτε παίζουν είτε όχι.

Η μητρική, μπορεί να κάνει κάτι κουλαμάρες απίστευτες

Μια φορα μου χε συμβει παλια ακριβως ιδιο φαινομενο εφταιγε η μπαταρια πανω στην μητρικη μου ηταν αδεια.Βρες μια αλλη μπαταρια απο αλλο mobo(oλες ιδιες ειναι) και δοκιμασε μια lucky catch αλλα ποτε δε ξερεις.

Βλεπω η μητρικη σου εχει οντως μπαταρια εν ετη 2013 :whistle2:

Να σαι καλα αλλα και αυτο δοκιμαστηκε μαζι με αλλες 2 σελιδες πραγματα επι 4 μερες (you name it, i've already done it) τα οποια δεν εχει νοημα καν να αναφερω γιατι ηδη εγινε RMA και ήδη εχει εκδοθει το πιστωτικο... ;)

Αυτή ήταν πάντα η αγανάκτησή μου με τις μητρικές.

Τα περισσότερα από τα άλλα κομμάτια του υπολογιστή , είτε παίζουν είτε όχι.

Η μητρική, μπορεί να κάνει κάτι κουλαμάρες απίστευτες

Αμην αδερφέ...φακ και ξανα φακ... :weep:

Το κορυφαιο ολων ειναι ασυμβατοτητα μητρικης τροφοδοτικου και μετα σου λεει γιατι ο κοσμος δε συμπαθησε πολυ τα desktop pc και την και καλα θεωρητικη 100% συμβατοτητα

Μα γι΄' αυτό όλες οι σοβαρές εταιρίες μητρικών έχουν Qualified Vendor's List (κατάλογος "διαπιστευμένων" προμηθευτών) η οποία δεν είναι περιοριστική αλλά μια καλή ένδειξη για τις συσκευές που πρέπει να επιλέξεις να την συνοδεύουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.