anonymous-root Φεβρουάριος 10, 2013 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2013 Δοκίμασε πρώτα και άλλο τροφοδοτικό, μπορείς να πάρεις από το άλλο σύστημα της υπογραφής σου, εάν είναι εφικτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNX2 Φεβρουάριος 10, 2013 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2013 Φιλος εχεις μηπως δοκιμασε με κατσαβηδι να βραχηκυκλωσεις τα 2 Pin's του Power S/W ?Ξεκινα ετσι το PC ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Φεβρουάριος 11, 2013 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 Φιλος εχεις μηπως δοκιμασε με κατσαβηδι να βραχηκυκλωσεις τα 2 Pin's του Power S/W ?Και ποια ακριβώς η διαφορά απο το να πατήσεις το power του case (που καταλήγει στα 2 pins που ανέφερες) ή το power button που βρισκεται επανω στην μητρική?Είτε με τον εναν τροπο, είτε με τον αλλον, στην πράξη, το αποτέλεσμα ειναι ακριβως το ιδιο...φαινεται και στα βιντεο...Οκ, παιδες αν υπάρχει καμιά φαϊνή ιδέα, εδώ ειμαστε. Για το ερχόμενο ΣΚ εχει δρομολογηθεί η δοκιμή με άλλο τροφοδοτικό. Αν το φαινόμενο συνεχίσει να υφίσταται, τότε λύσιμο όλα και troubleshooting απο το 0. Θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Φεβρουάριος 18, 2013 Author #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2013 Δοκιμαστηκε και με αλλα τροφοδοτικα...παραξενη συμπεριφορα...RMA'd και πιστωτικο...παει και αυτο...(φακ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Φεβρουάριος 18, 2013 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2013 Μια φορα μου χε συμβει παλια ακριβως ιδιο φαινομενο εφταιγε η μπαταρια πανω στην μητρικη μου ηταν αδεια.Βρες μια αλλη μπαταρια απο αλλο mobo(oλες ιδιες ειναι) και δοκιμασε μια lucky catch αλλα ποτε δε ξερεις. Βλεπω η μητρικη σου εχει οντως μπαταρια εν ετη 2013 :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 19, 2013 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Αφού είπε το παιδί ότι δοκίμασε μπαταρία.Αυτή ήταν πάντα η αγανάκτησή μου με τις μητρικές.Τα περισσότερα από τα άλλα κομμάτια του υπολογιστή , είτε παίζουν είτε όχι.Η μητρική, μπορεί να κάνει κάτι κουλαμάρες απίστευτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Φεβρουάριος 19, 2013 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Μια φορα μου χε συμβει παλια ακριβως ιδιο φαινομενο εφταιγε η μπαταρια πανω στην μητρικη μου ηταν αδεια.Βρες μια αλλη μπαταρια απο αλλο mobo(oλες ιδιες ειναι) και δοκιμασε μια lucky catch αλλα ποτε δε ξερεις. Βλεπω η μητρικη σου εχει οντως μπαταρια εν ετη 2013 :whistle2: Να σαι καλα αλλα και αυτο δοκιμαστηκε μαζι με αλλες 2 σελιδες πραγματα επι 4 μερες (you name it, i've already done it) τα οποια δεν εχει νοημα καν να αναφερω γιατι ηδη εγινε RMA και ήδη εχει εκδοθει το πιστωτικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Φεβρουάριος 19, 2013 Author #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Αυτή ήταν πάντα η αγανάκτησή μου με τις μητρικές. Τα περισσότερα από τα άλλα κομμάτια του υπολογιστή , είτε παίζουν είτε όχι. Η μητρική, μπορεί να κάνει κάτι κουλαμάρες απίστευτες Αμην αδερφέ...φακ και ξανα φακ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Φεβρουάριος 19, 2013 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Το κορυφαιο ολων ειναι ασυμβατοτητα μητρικης τροφοδοτικου και μετα σου λεει γιατι ο κοσμος δε συμπαθησε πολυ τα desktop pc και την και καλα θεωρητικη 100% συμβατοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Φεβρουάριος 19, 2013 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Μα γι΄' αυτό όλες οι σοβαρές εταιρίες μητρικών έχουν Qualified Vendor's List (κατάλογος "διαπιστευμένων" προμηθευτών) η οποία δεν είναι περιοριστική αλλά μια καλή ένδειξη για τις συσκευές που πρέπει να επιλέξεις να την συνοδεύουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.