YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2013 Καλησπέρα Έχω το εξής θέμα με τον πόντικα μου (Roccat Kone). Άλλαξα μητρική, έκανα 2 φορές format (Win8 Prof x64 original)και πάντα ανά 4-8'' κολλάει το ποντίκι για 3'' και μετά συνεχίζει.Drivers/updates/BIOS όλα τελευταία και updated ! Εντωμεταξύ αν κουμπώσω επάνω άλλα ποντίκια δουλεύουν άψογα.Όταν βάζω το Kone σε άλλα 2 laptop με WIn7, δουλεύει και πάλι μιά χαρά !ΥΓ: Με την προηγούμενη μητρική (ΜSI X58 Platinum SLI) δεν είχα κανένα θέμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Φεβρουάριος 9, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 Xωρίς εγκατεστημένους drivers για το ποντίκι, δουλεύει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 9, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 Μόλις τα ξήλωσα όλα, έκανα restart και κάνει τα ίδια.Λέω να δοκιμάσω να περάσω Win7 και να δω τι δι@ολο θα κάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Φεβρουάριος 9, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 Roccat Kone problemsβρηκα αυτο με γρηγορη αναζητηση.Δεν εχω το mouse και δεν ξερω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Φεβρουάριος 9, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 Πριν περάσεις win7, πιο γρήγορο είναι να δοκιμάσεις με ένα live ubuntu cd/usb για να αποκλείσεις θέμα hardware στο μηχάνημά σου. Άλλαξα μητρική,Μητρική άλλαξες εξαιτίας του προβλήματος αυτού ή το πρόβλημα ξεκίνησε όταν άλλαξες μητρική; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 9, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 Τελικά την "ζημιά" την έκανε ενα εξωτερικό USB HUB που είχα ξεχασμένο πάνω...Παράξενο, αλλά τώρα δουλεύουν όλα ρολόι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.