redbighunter Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2013 Εχει αγορασει κανεις απο corsair απευθειας? Εχει βαλει τωρα εκτος απο εκπτωσεις στα psu,αλλα και δωρεαν 1χρονο επεκταση εγγυησης τους! Το θεμα ειναι οτι με τα μεταφορικα και το tax που προσθετει, παει πολυ πιο ακριβα απο το να το αγορασεις απο εδω! Tax γιατι μου χρεωνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Φεβρουάριος 10, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2013 Tax γιατι μου χρεωνει? Γιατι να μην σου χρεωνει φορο? Αφορα τον ΦΠΑ αυτος ο φορος Και αν υπολογισεις οτι μπορει να αποσταλλει απο US, τοτε σιγουρα θα φας και τελωνειο γιατι το κοστος ειναι μεγαλο >200$ (μιλαω για τροφοδοτικο) Παντως απο οτι βλεπω, σιγουρα δεν συμφερει να αγορασεις direct απο εκει, γιατι μονο τα μεταφορικα ειναι 69$+ΦΠΑ = ~68 ευρω Εκτος και αν εχεις καποιον κουπονι που να σου δινενι καποια μεγαλη επιπλεον εκπτωση, δεν βλεπω να συμφερει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Φεβρουάριος 13, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 Και για να συμπληρώσω....πλέον τα καλά τροφοδοτικά της corsair έχουν από 5 και πάνω χρόνια εγγύηση και δέν παθένουν συνήθως και κάτι ~ σκυλιά. Δέν νομίζω ότι υπάρχει σοβαρός λόγος να ασχοληθείς. Άν θές να γλιτώσεις χρήματα ασχολήσου απλά με ευρωπαικά καταστήματα όπως αγγλικό άμαζον και ότι φθηνό γερμανικό βρείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Φεβρουάριος 13, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 To coil whine παντως εξακολουθει να εμφανιζεται...ακομα και σε τοπ μοντελα οπως η σειρα ΑΧ Προσωπικα, αν δεν ειχε καλο σαπορτ θα το σκεφτομουν διπλα και τριπλα για να παρω καποιο προιον τους Και στα τροφοδοτικα αλλα και στις υδροψυξεις, τα RMA πανε συννεφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Φεβρουάριος 14, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 Εγω θα πω την εμπειρια μου με το ΑΧ1200.Ειχα 3χ580 και ηθελα οτι καλυτερο και κατεληξα στο συγκεκριμενο. Το πρωτο που πηρα κλασσικα ειχε coil whine και μετα απο 2-3 μηνες ψοφησε ο ανεμιστηρας του.. το πηγα πισω και μου δωσαν ενα καινουργιο.Το δευτερο που ηρθε δεν ειχε coil whine αλλα εκανε θορυβο ο σαπιος Yate Loon που εχει μεσα. Εγινε και αυτο RMA και το τριτο που ηρθε ειχε και coil whine και εκανε θορυβο το φανακι του!!! Οτι να ναι... της πλακας ποιοτητα εχει!Το εκανα ξανα RMA και εννοειται οτι δεν ηθελα παλι το ιδιο και μετα απο ψαξιμο πηρα το ΑΧ850 που ειναι dead silent και εχει μεσα Sanyo Denki φανακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 14, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 εμένα ρε παιδιά έχουνε περάσει πάνω από 20 Corsair από τα χέρια μου και ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με κανένα. Τι να πω, μάλλον πέφτει λίγο (ως πολύ) hand-picking στα δείγματα αλλιώς δεν εξηγείται. Πάντως από τη στιγμή που τα αλλάζουν χωρίς δικαιολογίες κτλ. κάτι είναι και αυτό. Επίσης τα μη Seasonic OEM Corsair έχουν Yate Loon οι οποίοι βέβαια δεν είναι και τόσο χάλια (έχουν ball bearings και σε γενικές γραμμές είναι αρκετά διαδεδομένοι οπότε και δοκιμασμένοι) αλλά δε συγκρίνονται με την καμία με τους Sanyo Denki.ps. Το ΑΧ1200 το παλιό όντως είχε πρόβλημα σε αρκετές παρτίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Φεβρουάριος 14, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 εμένα ρε παιδιά έχουνε περάσει πάνω από 20 Corsair από τα χέρια μου και ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με κανένα. Τι να πω, μάλλον πέφτει λίγο (ως πολύ) hand-picking στα δείγματα αλλιώς δεν εξηγείται. Πάντως από τη στιγμή που τα αλλάζουν χωρίς δικαιολογίες κτλ. κάτι είναι και αυτό. Επίσης τα μη Seasonic OEM Corsair έχουν Yate Loon οι οποίοι βέβαια δεν είναι και τόσο χάλια (έχουν ball bearings και σε γενικές γραμμές είναι αρκετά διαδεδομένοι οπότε και δοκιμασμένοι) αλλά δε συγκρίνονται με την καμία με τους Sanyo Denki.ps. Το ΑΧ1200 το παλιό όντως είχε πρόβλημα σε αρκετές παρτίδες.Το ΑΧi1200 εχει τα ιδια θεματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 15, 2013 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 το δικό μου δείγμα όχι και από όσο ξέρω το μελετήσανε προσεκτικά το πρόβλημα του coil whine σε αυτό το μοντέλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Φεβρουάριος 15, 2013 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Παντως και το i τον yate loon του ax1200 φοραει.Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 15, 2013 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 ναι η Corsair τους έχει πάρει αμπάριζα τους Yate Loons. Εδώ τα πρώτα i φορούσαν μέχρι και Chinese caps, μέχρι που τους κράξαμε ομαδικά (οι reviewers) και τους άλλαξαν τώρα σε Japan. Προσπαθούν να κόψουν λεφτά από παντού αλλά από τη στιγμή που η εγγύηση δεν αλλάζει στο τέλος το πρόβλημα είναι δικό τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Φεβρουάριος 15, 2013 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Προσπαθούν να κόψουν λεφτά από παντού αλλά από τη στιγμή που η εγγύηση δεν αλλάζει στο τέλος το πρόβλημα είναι δικό τους. Και η ταλαιπωρία των πελατών όμως Δεν είναι λίγο πράμα να μένεις από τροφοδοτικο Sent from my MB860 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Φεβρουάριος 15, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 ναι η Corsair τους έχει πάρει αμπάριζα τους Yate Loons. Εδώ τα πρώτα i φορούσαν μέχρι και Chinese caps, μέχρι που τους κράξαμε ομαδικά (οι reviewers) και τους άλλαξαν τώρα σε Japan. Προσπαθούν να κόψουν λεφτά από παντού αλλά από τη στιγμή που η εγγύηση δεν αλλάζει στο τέλος το πρόβλημα είναι δικό τους.Δλδ για το axi1200 θα πρεπει να κοιταμε v2? Πως θα το ξεχωριζουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 15, 2013 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Δεν υπάρχει V2, είναι silent upgrade. Πάντως μόνο τα πρώτα τα αρχικά είχαν πολυμερικούς Capxon, λίγο δύσκολο αν το αγοράσεις από εδώ να πέσεις σε τέτοιο. Και επίσης δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας γιατί όπως και να το κάνεις πρόκειται για πολυμερικούς και όχι ηλεκτρολυτικούς, οπότε θα αντέξουν πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.