fanisk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2004 Παιδες εψησα τους γονεις μου να μου βαλουν aDSL:banging: Μαλλον για 384 θα παμε γιατι η 512 θα ειναι περιττη για μενα Επειδη εχω χασει τον μπουσουλα απο τις τιμες κλπ θελω να με βοηθησετε:worship: Ακουσα οτι η Forthnet ειναι η πιο γρηγορη...αληθευει????? Αν οχι ποια ειναι????? Θελω να μου πειτε ποσα θα πληρωνω: 1.Καθε διμηνο με το λογαριασμο.... 2.Εγκατασταση 3.Καποιο αλλο παγιο? 4.Κατι που ξεχασα? Δεν θελω να εχω περιορισμο στα GB:TD: Εστω οτι θα βαλω Forthnet, τι θα πληρωνω σε αυτη και τι στον πΟΤΕ(αν πληρωνω...) Ευχαριστω:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 8, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 καταρχας εχει πορτες το τσεκαρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 8, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 [ασχετος με aDSL]Για ΟΤΕ dsl εχει....για forthnet παω να δω τωρα...Περιστερι μενω!Εχω?[/ασχετος με aDSL] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 8, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 αν εχει ΟΤΕ ειναι αυτο ποθ χριεαζεσαι. Η φορθνετ θα σου δωσει την συνδρομη οταν σου ερθει η ενεργοποιηση της γραμμης. Συμπληρωσε την αιτηση με τους γονεις σου και αυριο θα σου παρουν τηλεφωνο απο τον ΟΤΕ για επιβεβαιωση. Πανε παρε ενα ρουτερ μετα απο 1 εβδομαδα περιπου μαζι με ενα μικροφιλτρο και θα συνδεσεις με την εξης σειρα, πριζα τηλεφνου-μικροφιλτρο-ρουτερ. το μικροφιλτρο διαχωριζει τις συχνοτητες που θελει το τηλεφωνο και το ρουτερ ετσι ωστε να χτυπαει οταν εσυ σερφαρεις χωρις να πεφτει η γραμμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 8, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Στη περιοχή σας, υπάρχει εγκατεστημένη τεχνολογία ADSL αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσβάσεις (πόρτες ADSL). Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να υποβάλλετε το αίτημα σας online και να είστε σε σειρά προτεραιότητας ώστε το αίτημα σας να ικανοποιηθεί όταν υπάρξει διαθεσιμότητα προσβάσεων.Τωρα στον πΟΤΕ μου βγαζει αυτο(θυμαμαι οτι ειχα!)...στην Forthnet δεν μπορω να βρω που θα δω αν εχω ή οχι πορτες...Συγχωρηστε την ασχετοσυνη μου πλιζ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 8, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 δεν εχει πορτες, κανεις αιτηση και μπαινεις στην ουρα(σειρα προτεραιοτητας) δοκιμασε και με vivodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 8, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Τοσο ευκολη ειναι εγκατασταση?????Αρα να μην υπολογισω και τα κερατιατικα για την εγκατασταση εεε?????Μπορω να την κανω μονος μου...νομιζω!!!!!Η Vivodi εχει στο Περιστερι!!DSLnet by vivodiDSLnet static by vivodiDSLnet plus by vivodiVivodi Bussiness Internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 8, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 ανετα, και αν κολλησεις εμεις ειμαστε εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Σεπτέμβριος 9, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Κοίτα εγώ θα σου έλεγα να μην πάρεις γραμμή από vivodi.’μα το κάνεις η vivodi δεν θα σε αφήσει να βάλεις σύνδεση adsl από άλλες εταιρίες πχ. Forthnet.’ρα άμα πάρεις γραμμή vivodi θα πάρεις αναγκαστικά και σύνδεση vivodi.Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις γραμμή από την otenet.Τώρα η σύνδεση εξαρτάται από εσένα.’μα η κύρια ασχολία σου είναι τα παιχνίδια μέσω internet τότε βάλε καλύτερα tellas.Έχει τα χαμηλότερα ping. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Σεπτέμβριος 9, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Τώρα σχετικά με τις χρεώσεις.Γραμμή otenet 384 = 25 τον μήναΣύνδεση tellas 384 = 30 τον μήναΣύνολο 55 τον μήνα.Η ενεργοποίηση κοστίζει 35Ένα modem πες γύρο στα 90.’μα θες να μάθεις περισσότερα πάνε εδώ!http://www.adslgr.com/forum/thread8283.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Φιλε Snake ευχαριστω για την απαντηση σου!Οχι πιο πολυ με ενδιαφερει το κατεβασμα αρχειων, προγραμματων, τραγουδιων κλπ...Ε αμα κατσει και κανα παιχνιδι καλο ειναι!!!!!Τι ειναι τα pings?????Θελω την γρηγοροτερη 384 που υπαρχει!!!!!Ναι μαλλον για ΟΤΕ γραμμη σκεφτομαστε...Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Σεπτέμβριος 9, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Το ping είναι ένα πρόγραμμα το οποίο στέλνει πακέτα δεδομένων (ICMP) και περιμένει απαντήσεις από την άλλη πλευρά (τον server δηλαδή). Τα αποτελέσματα του ping μετριούνται σε ms (mili seconds). Όταν ένα ping είναι μεγάλο σημαίνει ότι τα δίκτυο είναι αργό. Όταν είναι μικρό αντιθέτως, το δίκτυο πάει "σφαίρα". Μου φαίνεται πως η forthnet είναι η πιο γρήγορη(στο κατέβασμα).Κοίτα κι εδώ τις απόψεις διάφορων που έχουν ADSL.http://www.adslgr.com/forum/thread4101.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.