Jump to content

600T και plasti dip

NooDle

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply
Το διάφανο δεν χρειάζεται.Το περνάς μετά το βάψιμο με plasti dip.Δες πληροφορίες εδώ http://www.plastidip.com/docs/rubber-dip-primer.pdf .

Σε ευχαριστώ πολύ. Με γλίτωσες από ανούσια έξοδα! :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Βοηθάει στο να βάφεις πιο ξεκούραστα.Δεν πιάνεται καθόλου το δάχτυλο σου.Δεν έχει άλλη μύτη για να πετάει διαφορετικά.Απλώς προσαρμόζεται πανω στο μπουκάλι.'Εχω το συγκεκριμένο και είναι πολύ βολικό αν βάφεις αρκετή ώρα.

Καλησπέρα.Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στις 7 Ιουλίου παραλαμβάνω όλη τη γκάμα της plasti dip(performix).Υπήρξε καθυστέρηση από την μεταφορική στην Αμερική.Μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μου.

Καλησπέρα.Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στις 7 Ιουλίου παραλαμβάνω όλη τη γκάμα της plasti dip(performix).Υπήρξε καθυστέρηση από την μεταφορική στην Αμερική.Μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μου.

Το primer βγαίνει κ σε σπρέυ; Εδώ που είμαι δεν το βρίσκω. . Μήπως θα φέρεις εσύ;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.