Jump to content

600T και plasti dip

NooDle

Recommended Posts

Λόγω της υφής του, θα το προτείνατε για βάψιμο από πάνω από κακοβαμμένο κουτι? (με δακρύσματα, "κρακελέ" βερνίκι σε ορισμένα σημεία κλπ)

Αυτό πέρνει βερνίκι από πάνω για έξτρα προστασία και αν ναι, τίνος τύπου?

Θα το πρότεινα περνώντας τουλάχιστον 3 καλά χέρια.Για μεγαλύτερη αντοχή(+400%) υπάρχει το plasti dip primer που ψεκάζεται πρώτα αλλά μετά το plasti dip αφαιρείται πολύ δύσκολα.

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply
Define " πολύ δύσκολα" . Πρέπει να το γδαρεις; Θέλει πολύ δύναμη;

φεύγει και πάλι αλλά πολύ πιο δύσκολα και όχι μονοκόμματο.

Υπάρχει αν δεν κάνω λάθος και ένα εξωτερικό βερνίκι της ίδιας εταιρίας αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και μπορεί να κάνω λάθος.

Τα αποτελέσματα στρωσίματος σε σχέση με το σπρέι και με πιστόλι είναι η μέρα με την νύχτα.Διαφορές υπάρχουν τεράστιες και απο πιστόλι σε πιστόλι, ειδικά στα ηλεκτρικά. Αν αγοράσετε ηλεκτρικό προτιμήστε αυτά που προτείνουν και απο την ίδια εταιρία (θα δείτε κάποια που προτείνουν σε κάποια βίντεο).

Προσωπικά προτιμώ να κάνω μια μικρή αραίωση (πάντα με το διαλυτικό της ίδιας εταιρίας) 1/10 με 2/10.

Καλό είναι επίσης να ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες. Θερμοκρασία περιβάλλοντα χώρου, curring time και πάει λέγοντας. Το υλικό είναι καλό και πραγματικά συγχωρεί λάθη.

Όσο για την ανθεκτικότητά του. Αν πέσουν τα σωστά χέρια (3 αν και θα έλεγα και 4ο για καλύτερα), και το αφήσετε να δέσει τον απαραίτητο χρόνο που προτείνει η εταιρία, σε ένα αυτοκίνητο πχ το υλικό αντέχει πάραααααααα πολύ καλά.

Ζάντες? Πραγματικά το υλικό αντέχει. Αν βέβαια βρείς σε πεζοδρόμιο θα χαλάσει. Αλλά εδώ είνει η μαγκιά του. Χάλασε? Βγάλε το σεντόνι,μόνωσε την ζάντα μπαμ μπαμ, και ξαναπέρνα το 3 χεράκια.

Μην ξεχάσω. Αν χρησιμοποιήσετε χύμα plasti-dip/πιστόλι και βάλετε και διαλύτη προς θεού μην βάλετε ότι διαλύτη να ναι. Υπάρχουν αρκετοί που έχουν χρησημοποιήσει ότι να ναι διαλυτικά και αφού βγάλανε το σεντόνι είδαν μια θαμπάδα στο απο κάτω, κανονικό χρώμα. Για να μην καθόσαστε να μπαφάρετε μετά για να το ξανακάνετε γυαλιστερό. Αυτό ειδικά για έντονου χρώματος πλαστικά.

Μόνο ότι προτείνει η εταιρία.

Και το λέω χωρίς να πουλάω είτε χρώματα είτε τέτοιου είδους υλικά. Απλός χρήστης του είμαι.

φεύγει και πάλι αλλά πολύ πιο δύσκολα και όχι μονοκόμματο.

Υπάρχει αν δεν κάνω λάθος και ένα εξωτερικό βερνίκι της ίδιας εταιρίας αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και μπορεί να κάνω λάθος.

Τα αποτελέσματα στρωσίματος σε σχέση με το σπρέι και με πιστόλι είναι η μέρα με την νύχτα.Διαφορές υπάρχουν τεράστιες και απο πιστόλι σε πιστόλι, ειδικά στα ηλεκτρικά. Αν αγοράσετε ηλεκτρικό προτιμήστε αυτά που προτείνουν και απο την ίδια εταιρία (θα δείτε κάποια που προτείνουν σε κάποια βίντεο).

Προσωπικά προτιμώ να κάνω μια μικρή αραίωση (πάντα με το διαλυτικό της ίδιας εταιρίας) 1/10 με 2/10.

Καλό είναι επίσης να ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες. Θερμοκρασία περιβάλλοντα χώρου, curring time και πάει λέγοντας. Το υλικό είναι καλό και πραγματικά συγχωρεί λάθη.

Όσο για την ανθεκτικότητά του. Αν πέσουν τα σωστά χέρια (3 αν και θα έλεγα και 4ο για καλύτερα), και το αφήσετε να δέσει τον απαραίτητο χρόνο που προτείνει η εταιρία, σε ένα αυτοκίνητο πχ το υλικό αντέχει πάραααααααα πολύ καλά.

Ζάντες? Πραγματικά το υλικό αντέχει. Αν βέβαια βρείς σε πεζοδρόμιο θα χαλάσει. Αλλά εδώ είνει η μαγκιά του. Χάλασε? Βγάλε το σεντόνι,μόνωσε την ζάντα μπαμ μπαμ, και ξαναπέρνα το 3 χεράκια.

Μην ξεχάσω. Αν χρησιμοποιήσετε χύμα plasti-dip/πιστόλι και βάλετε και διαλύτη προς θεού μην βάλετε ότι διαλύτη να ναι. Υπάρχουν αρκετοί που έχουν χρησημοποιήσει ότι να ναι διαλυτικά και αφού βγάλανε το σεντόνι είδαν μια θαμπάδα στο απο κάτω, κανονικό χρώμα. Για να μην καθόσαστε να μπαφάρετε μετά για να το ξανακάνετε γυαλιστερό. Αυτό ειδικά για έντονου χρώματος πλαστικά.

Μόνο ότι προτείνει η εταιρία.

Και το λέω χωρίς να πουλάω είτε χρώματα είτε τέτοιου είδους υλικά. Απλός χρήστης του είμαι.

+1000

Το υλικό φαίνεται καλό και για για εφαρμογή σε λαβές εργαλείων για να δίνει grip.

Στο αυτοκίνητο παιδιά μόνο triming μη γράφει μαύρο η άδεια και μεις το χουμε περδικαλί, δε

πειράζει ας μείνει και λίγο μόνος ο Γαβαλάς.

Το υλικό φαίνεται καλό και για για εφαρμογή σε λαβές εργαλείων για να δίνει grip.

Στο αυτοκίνητο παιδιά μόνο triming μη γράφει μαύρο η άδεια και μεις το χουμε περδικαλί, δε

πειράζει ας μείνει και λίγο μόνος ο Γαβαλάς.

υπάρχει και ηλεκτρικά μονωτικό υλικό, νομίζω απο την ίδια εταιρία αλλά πραγματικά δεν το έχω δεί και δεν ξέρω τίποτα περισσότερο.

Αν και υγρή μονωτική ταινία υπήρχε και απο πιο παλιά και λογικά με αντίστοιχα αποτελέσματα.

• 4 weeks later...

Καλημέρα.Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η τιμή για κάθε σπρέι plasti dip(Performix) θα είναι από εδώ και πέρα 17,50 ευρώ/τεμάχιο + τα μεταφορικά.Τα διαθέσιμα χρώματα αυτή τη στιγμή είναι μαύρο,άσπρο,κόκκινο,διάφανο,μπλε και κίτρινο.Τέλη Μαίου με αρχές Ιουνίου θα διαθέτω επίσης silvel metalizer,gold metalizer,glossifier,camo brown,camo tan,camo green,blaze orange,blaze blue,blaze yellow,blaze green,smoke,gunmetal grey,pearlizer και copper metalizer όλα σε μορφή σπρέι και σε υγρή μορφή για ψεκασμό με πιστόλι τα εξής:μαύρο,άσπρο,κόκκινο,κίτρινο,μπλε,blaze orange,blaze green και blaze blue σε τιμές έκπληξη...

• 4 weeks later...

έπεσε στα χέρια μου ένα plastidip σπρέι με γερμανικά γράμματα επάνω του, και έχω ένα μικρό θέμα με το πως στρώνει. Δεν γίνεται τόσο λείο όταν στεγνώσει. Είναι λίγο πιο σαγρέ η επιφάνειά του. Μικρότερη αραίωση στο σπρέι απο το άλλο με τους αγγλικούς χαρακτήρες?

Απλά να έχουμε να λέμε....

Ξεχάστηκε το θέμα, κοπρίτη έχεις νέα απο το τρωκτικό;

ναι, δυστυχως πανω στο μηνα αρχισε να σκαει στις ακρες

οποτε το ξεφλουδισα ολο κι ησυχασα

Αφησε παντως πεντακαθαρη την απο κατω επιφανεια

ουτε ιχνος της επιστρωσης.

προς αναζητηση του επομενου "πειραματοζωου" πλεον....

ναι, δυστυχως πανω στο μηνα αρχισε να σκαει στις ακρες

οποτε το ξεφλουδισα ολο κι ησυχασα

Αφησε παντως πεντακαθαρη την απο κατω επιφανεια

ουτε ιχνος της επιστρωσης.

προς αναζητηση του επομενου "πειραματοζωου" πλεον....

Κοπρίτη δοκίμασε την επόμενη φορά να το αφήσεις ότι βάψεις στον ήλιο για μερικές ώρες. αν έχει πολύ ζέστη άφησέ το μέχρι να είναι ζεστό ζεστό. Το υλικό όσο περνάει ο καιρός δένει καλύτερα.

Επίσης πάνω από 3 χέρια ότι και να γίνει. και 5 ακόμα καλύτερα

Κοπρίτη δοκίμασε την επόμενη φορά να το αφήσεις ότι βάψεις στον ήλιο για μερικές ώρες. αν έχει πολύ ζέστη άφησέ το μέχρι να είναι ζεστό ζεστό. Το υλικό όσο περνάει ο καιρός δένει καλύτερα.

+1000

+1000

Εκτος απο την αρχικη θερμοκρασια του αντικειμενου προς βαφη

αυτο μπορει να γινει και μεταξυ των περασματων?

δλδ θα βοηθουσε ενα περασμα με θερμοπιστολο στη χαμηλη σκαλα μεταξυ των διαδοχικων χεριων?

Εκτος απο την αρχικη θερμοκρασια του αντικειμενου προς βαφη

αυτο μπορει να γινει και μεταξυ των περασματων?

δλδ θα βοηθουσε ενα περασμα με θερμοπιστολο στη χαμηλη σκαλα μεταξυ των διαδοχικων χεριων?

Καλησπέρα.Θα σου έλεγα αν θες να ζεστάνεις κάπως την επιφάνεια αν πρόκειται για μέταλλο σε περίπτωση που είχαμε χαμηλές θερμοκρασίες.Πέρνα 1 ελαφρύ χέρι στην αρχή,άστο να στεγνώσει κανένα 10λεπτο και μετά πέρνα τουλάχιστον 3 καλά χέρια.Το plasti dip αν γίνεται ν'αγκαλιάσει τη βαμμένη επιφάνεια ώστε να μην υπάρχει θέμα να χαλάσει πουθενά.

• 4 weeks later...

Για ένα full tower (Stacker 831) πόσα 400ρια σπρέυ χρειάζονται? Θα βαφτεί πάνω από ήδη υπάρχουσα βαφή από προγενέστερη απόπειρα (όχι plasti-dip). Να ψάξω και για το primer να γίνει πιο δυνατό? Αν και νομίζω οτι τότε θα ξεφύγει το κόστος πολύ..

• 2 weeks later...
Για ένα full tower (Stacker 831) πόσα 400ρια σπρέυ χρειάζονται? Θα βαφτεί πάνω από ήδη υπάρχουσα βαφή από προγενέστερη απόπειρα (όχι plasti-dip). Να ψάξω και για το primer να γίνει πιο δυνατό? Αν και νομίζω οτι τότε θα ξεφύγει το κόστος πολύ..

Κανείς? Ήρθε η ώρα να παραγγείλω και δεν θέλω ούτε να ξεμείνω (θα έρθουν από μακριά εδώ που μένω) ούτε όμως να τα έχω να τα βλέπω άμα περισσέψουν μιας και είναι κ ακριβούτσικα. Σκέφτομαι τελικά για 3 400ρια και ένα άχρωμο για ένα πέρασμα από πάνω στο τέλος για οσο το δυνατόν έξτρα προστασία.

Κανείς? Ήρθε η ώρα να παραγγείλω και δεν θέλω ούτε να ξεμείνω (θα έρθουν από μακριά εδώ που μένω) ούτε όμως να τα έχω να τα βλέπω άμα περισσέψουν μιας και είναι κ ακριβούτσικα. Σκέφτομαι τελικά για 3 400ρια και ένα άχρωμο για ένα πέρασμα από πάνω στο τέλος για οσο το δυνατόν έξτρα προστασία.

Καλησπέρα.Πιστεύω είναι υπεραρκετά.Το primer θα στο κάνει μόνιμο.

Καλησπέρα.Πιστεύω είναι υπεραρκετά.Το primer θα στο κάνει μόνιμο.

Ευχαριστώ! Θεωρείς λοιπόν οτι το διάφανο δεν προσφέρει κάτι παραπάνω? Να βγει από το καλάθι?

Έχεις κάποιο λινκ για το primer? Λειτουργεί πριν ή μετά το κυρίως βάψιμο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.