Jump to content

600T και plasti dip

NooDle

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Απ'οτι ενημερωθηκα, λευκο σε spray δυστυχως εχει τελειωσει και αναμενεται νεα παραλααβη συντομως

οποτε αρκεστηκα σε ενα μαυρο ματ τελικα

Ρωτωντας για καλυτερη τιμη σε περιπτωση παραγγελιας μεγαλυτερης ποσοτητας (ανεφερα 10τεμαχια)

παραπεμφθηκα στις συσκευασιες των 4τεμ που βγαινουν κατα τι οικονομικοτερες

σε σχεση με τις μεμονωμενες φιαλες.

Πρωτη δοκιμη εγινε στο καλυμμα ενος απο τα πολλα logi MX1100 που βοσκουν στο εργαστηριο.

Σκοπος? Μα φυσικα η δοκιμη της αντοχης του χρωματος σε ενα εξαρτημα που θα εχει καθημερινη χρηση

με χερια πολλες φορες οχι και τοσο καθαρα οπως φανταζεστε...

Το χρωμα το περασα απευθειας χωρις ειδικο ασταρι

απλα αφου ειχα ματαρει πριν την επιφανεια με ψιλο μαλλι 3Μ.

Στα 4 περασματα ειχε πολυ καλη καλυψη και αρκεστηκα εκει.

Μαλλον απο'τι διαπιστωσα χρειαζεται μεγαλη αποσταση ψεκασματος

μιας και απο τα 25περιπου εκατοστα που εβαφα εγω, σχηματισε μια αρκετα αναγλυφη επιφανεια

για δεδομενα βαφης spray (θυμιζει υφη ηλεκτροστατικης ή σαγρε spray χρωμα θερμοκρασιας)

Στο ποντικι ταιριαζει βεβαια μιας και προσδιδει και ενα προσθετο αντιολισθητικό προσον

Τα πρωτα ψεκασματα τρομαζουν αρχικα πρωτον γιατι δεν εχουν αρκετη καλυπτικοτητα

αλλα και γιατι ο κοκκος ειναι πολυ εντονος

και το αποτελεσμα μοιαζει περισσοτερο με πιτσιλισμα παρα με βαφη

αλλα συντομα το υλικο στρωνει και ομογενοποιειται σε μια ενιαια επικαλυψη.

Στα 4 περασματα οπως ανεφερα το χρωμα ειχε καλυψει πληρως τα λευκα λογοτυπα της logitech στο καλυμα του τρωκτικου

mx1100plasti-dipB_zps2e3326fe.jpg

Το θεμα της υφης ειναι καθαρα υποκειμενικο και εξαρταται απο την χρηση για την οποια το προοριζουμε

μιας και σε αποσταση μισου μετρου και ανω, ο κοκκος πλεον δεν διακρινεται

και το αποτελεσμα μοιαζει ενιαιο λειο και στιλπνο.

Καλου κακου ομως θα επαναλαβω τη δοκιμη σε μεγαλυτερη επιφανεια αυτη τη φορα

και απο μεγαλυτερη αποσταση για να εχουμε πιο σιγουρα αποτελεσματα

και εντος της εβδομαδας i'll report back με νεωτερα.

mx1100plasti-dipA_zpsa4faa308.jpg

Not bad at all το αποτέλεσμα! Πάντως το μπλε ματ είναι γαμάτο και θα ήθελα πολύ να δω ένα τέτοιο case!

το αμαζον να ειναι καλα...Εγω μαλλον για κοκκινο και ασπρο να φτιαξω καποια πραγματα στο κουτι

Εδώ να πώ απλά ότι αν θέλετε να πετύχετε όχι τόσο σαγρέ αποτέλεσμα με το υλικό αυτό θα πρέπει να πάτε σε είτε καλό πιστόλι, είτε να παίξετε με την αραίωση του υλικού πριν το ψεκάσετε (το ξέρω ότι κανονικά το υλικό έρχεται έτοιμο χωρίς να χρειάζεται αραίωση.

Όσο για τα έτοιμα σπρέυ, ψάχνοντας και αλλάζοντας κεφαλή στο σπρέι ίσως και να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα, αλλά προσωπικά δεν θα περίμενα και πιο καλό αποτέλεσμα ακόμα και απο πιο μακρυά.

Αν αραιώσετε καλό είναι να χρησιμοποιήσετε το ειδικό διαλυτικό της εταιρίας.

Εδώ να πώ απλά ότι αν θέλετε να πετύχετε όχι τόσο σαγρέ αποτέλεσμα με το υλικό αυτό θα πρέπει να πάτε σε είτε καλό πιστόλι, είτε να παίξετε με την αραίωση του υλικού πριν το ψεκάσετε (το ξέρω ότι κανονικά το υλικό έρχεται έτοιμο χωρίς να χρειάζεται αραίωση.

Όσο για τα έτοιμα σπρέυ, ψάχνοντας και αλλάζοντας κεφαλή στο σπρέι ίσως και να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα, αλλά προσωπικά δεν θα περίμενα και πιο καλό αποτέλεσμα ακόμα και απο πιο μακρυά.

Αν αραιώσετε καλό είναι να χρησιμοποιήσετε το ειδικό διαλυτικό της εταιρίας.

μπεκ 1,8 -2.0 συνιστά η εταιρεια

και σιγουρα για βαφη ολοκληρου case

συμφερει μακραν η λυση πιστολιου και ελαφρως αραιωμενου χρωματος

μπεκ 1,8 -2.0 συνιστά η εταιρεια

και σιγουρα για βαφη ολοκληρου case

συμφερει μακραν η λυση πιστολιου και ελαφρως αραιωμενου χρωματος

υπάρχουν πολύ καλά ηλεκτρικά πιστόλια και μερικά από αυτά κάνουν και πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Και όποιος το πάρει θα το χρησιμοποιήσει σίγουρα και αλλού.

Καλησπέρα στην παρέα.Πολύ οργανωμένο το forum.Ο λόγος που γράφω είναι διότι είδα ότι ενδιαφέρεστε για το plasti dip και επειδή το εμπορεύομαι σας το προσφέρω στην τιμή των 19 ευρώ + τα μεταφορικά.Έχω μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και η ιστοσελίδα μου για περισσότερες πληροφορίες είναι η εξής Υδραυλικά είδη Θεσσαλονίκη| ΧΑΤΖΗΠΟΛΙΤΗΣ .Τα χρώματα που διαθέτω προς το παρόν είναι μαύρο,άσπρο,κόκκινο,διάφανο(κάνει ματ το χρώμα πάνω στο οποίο ψεκάζεται),κίτρινο,μπλε και πράσινο.Διαθέτω το αυθεντικό αμερικάνικο που βλέπετε σχεδόν σε όλα τα βίντεο και όχι το γερμανικό.Ένα βίντεο μου είναι το αυτό [ame=http://www.youtube.com/watch?v=BfRbnWym9xU]PLASTI DIP ASTRA GTC IN GREECE - YouTube[/ame] .Αν θεωρείτε ότι δεν θα έπρεπε να κάνω διαφήμιση δεν υπάρχει πρόβλημα.Ευχαριστώ.:hi:

εγω π'αντως πορώθηκα ; . Ποσο περίπου πάει το κόστος για ένα ολόκληρο αμάξι και πόσο εύκολο είναι να το κάνει κάποιος μόνος του ; το κουτί μου φαντάζει εύκολη δουλειά .

εγω π'αντως πορώθηκα ; . Ποσο περίπου πάει το κόστος για ένα ολόκληρο αμάξι και πόσο εύκολο είναι να το κάνει κάποιος μόνος του ; το κουτί μου φαντάζει εύκολη δουλειά .

Καλημέρα.Εξαρτάται από τις διαστάσεις του αυτοκινήτου.Για ένα μέσο αμάξι ίσως να φτάνουν και 10 λίτρα και το κόστος είναι 300 ευρώ.Λίγη εξάσκηση θέλει.Είναι ένα υλικό που συγχωρεί τα λάθη.

Απέφυγε ζάντες με τέτοιου ειδους βαφές. Θα έχει χτυπήματα και θα φεύγει η μπογιά συνέχεια.

*GNex*

Σε διαβεβαιώνω ότι είναι πολύ ανθεκτικό.Το χρώμα φεύγει και από τις ζάντες με το κανονικό χρώμα αν τις χτυπήσεις.Επιπλέον μπορείς τοπικά να ψεκάσεις το γδάρσιμο και να γίνει πάλι ένα σώμα.Μόνο εσύ θα ξέρεις ότι το έκανες εκεί.

Σε διαβεβαιώνω ότι είναι πολύ ανθεκτικό.Το χρώμα φεύγει και από τις ζάντες με το κανονικό χρώμα αν τις χτυπήσεις.Επιπλέον μπορείς τοπικά να ψεκάσεις το γδάρσιμο και να γίνει πάλι ένα σώμα.Μόνο εσύ θα ξέρεις ότι το έκανες εκεί.

Τα μεταλικά μέρη ειδικά ζάντες κλπ γίνονται ανοδίωση για να αντέχουν σε ψιλό χτυπήματα. Γιατί μια πέτρα να φύγει την διέλυσε την ζάντα. Δεν είναι απλά βαφή.

[MENTION=10170]swatoner[/MENTION] και η ανοδίωση φεύγει με γδάρσιμο :)

αυτό που δε φεύγει τόσο εύκολα είναι η επιμετάλλωση.

Αριστερά ανοδίωση δεξιά επιμετάλλωση (επιχρύσωση συγκεκριμένα)

PYnW6q5.jpg

Λόγω της υφής του, θα το προτείνατε για βάψιμο από πάνω από κακοβαμμένο κουτι? (με δακρύσματα, "κρακελέ" βερνίκι σε ορισμένα σημεία κλπ)

Αυτό πέρνει βερνίκι από πάνω για έξτρα προστασία και αν ναι, τίνος τύπου?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.