NooDle Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2013 επειδη υπάρχουν πολλά 600Τ ΛΕΥΚΑ! Σκέφτομαι να δώσω μια διαφορετική εικόνα στο δικό μου..Η εμπνευση ηρθε απο το παρακάτω βίντεο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=hoCuSNs9U50]Plasti Dip S4 Custom Blue Color DipYourCar.com Pro Car Kit - YouTube[/ame]Τι γνωρίζετε για το plasti dip? Σκέφτομαι να τον βάψω τον κουρσάρο θα γίνει πολυ ωραίος πιστεύω..Και το χρώμα μετα βγαίνει πανεύκολα με ενα τύπο που μίλησα εδω στα Γιαννιτσά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Φεβρουάριος 8, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 Το μπλε ματ ειναι φοβερο. Edit:και ο τροπος που βγενει.... απιστευτο υλικο παντος αυτο.Το περνας με τον αερογραφο και οταν αυτο στεγνωνει γινετε πλαστικο. [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Φεβρουάριος 8, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 Ακριβως ετσι..Και αν κανει γρατσουνια επισκευαζεται με 2Ε μου ειπαν στο καταστημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 8, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 Αμα το κανεις πες εντυπωσεις, με ενδιαφερει και εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Φεβρουάριος 8, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 ποσο παει το μαλλι?εντυπωσιακο και ωραιο σαν ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Φεβρουάριος 9, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 εχει εδω Προϊόντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Φεβρουάριος 9, 2013 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 εχει εδω ΠροϊόνταΝομιζω οτι ειναι πολυ φθηνο (αν κρινει κανεις για βαψιμο κουτιου με ηλεκτροστατικη βαφη).Επισης δεν εχει προβλημα να το βγαλεις αν το μετανιωσεις η δεν πιασει καλα.Επισης να ρωτησω αν καποιος γνωριζει.Αυτο το ματ μαυρο που εχω δει σε μερικα αμαξια βγαινει με αυτον τον τροπο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Φεβρουάριος 9, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 Το σπρευ σαν σπρευ αν θες να στο κάνουν και να το βάψεις μόνος σου είναι 25Ε τωρα εγω λεω να το λύσω και να το πάω στον τύπο να το κάνει με πιστόλα που το χει.. καμια ιδεα για χρώμα ? Σκέφτομαι το μπλε του audi αλλα απο μέσα το κουτί ειναι μαυρο με λευκο φωτισμό και εχω και την maximus V formula. Εδω θα χρειαστώ την βοήθεια του [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] και της [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] edit [MENTION=649]Aias[/MENTION] εκεινό το ματ που το έχουμε δει πολλοι απο εμάς είναι αυτοκόλλητο βγαίνει και εκείνο αλλα οχι τόσο εύκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rs3 Φεβρουάριος 9, 2013 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 πολύ καλό φαίνεται αλλά δεν ξέρω τι διάρκεια έχει στο χρόνο. Υπάρχει κάποιο άλλο υλικό που το περνάμε απο πάνω και το κάνει πιο ανθεκτικό ? (πχ γρατζουνιές μέσα σε pc case ή στο πλύσιμο του αυτοκινήτου ? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
timos1416003210 Φεβρουάριος 9, 2013 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 το σπρευ αυτο το εχω δοκιμασει το μονο μειονεκτημα ειναι οτι για να βγαινει ετσι οπως φαινεται στο βιντεο θελει πολλα πολλα πολλα χερια περασμα (5-7) σε ζαντες που το περασαμε σε ενα 70-80 % ποσοστο επικαλυψης παλευαμε μια μερα ολοκληρη για να βγει με ζεστα νερα και βενζινες , για να γινει ετσι παχυ και να βγαινει ευκολα απλα θελει μεγαλη ποσοτητα απο το χρωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 9, 2013 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 Σκέφτομαι το μπλε του audi αλλα απο μέσα το κουτί ειναι μαυρο με λευκο φωτισμό και εχω και την maximus V formula. Εδω θα χρειαστώ την βοήθεια του [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] και της [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] Μπλε-κόκκινο-άσπρο-μαύρο Αν έλειπε το μαύρο θα έλεγα ότι είσαι Γάλλος ή Ρώσος. Δε μου κολλάει καθόλου το μπλε. Περι ορέξεως βέβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Φεβρουάριος 9, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 Μπλε-κόκκινο-άσπρο-μαύροΑν έλειπε το μαύρο θα έλεγα ότι είσαι Γάλλος ή Ρώσος. Δε μου κολλάει καθόλου το μπλε. Περι ορέξεως βέβαια. ναι δεν ταιριάζει απλα ήθελα να ξεφύγω απο τα κλασσικα χρώματα που κυκλοφορουν.. πχ κοκκινο πιστευω οτι θα ταιριάζει.. Αλλα απο την αλλη σκέφτομαι κοκκινο ρε bill τι είσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 9, 2013 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 Το κουτί είναι το λευκο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Φεβρουάριος 9, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 Το κουτί είναι το λευκο;ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 9, 2013 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 Κάτσε στα αυγά σου είναι η γνώμη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Φεβρουάριος 9, 2013 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 Κάτσε στα αυγά σου είναι η γνώμη μου Θέλει να ξεχωρίζει ο bill, έχουμε μαζευτεί πολλοί με το 600άρι το λευκό :hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Φεβρουάριος 9, 2013 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 Θέλει να ξεχωρίζει ο bill, έχουμε μαζευτεί πολλοί με το 600άρι το λευκό :hang2:Ειρωνία μικρε?φουξ θα το κανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Φεβρουάριος 9, 2013 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 εγω θα ελεγα να παρεις ενα χρωματακι που σου αρεσει και ενα χαρτονακι να κανεις ενα ωραια σχηματακι και να το κανει απο την ελευθερη πλευρα του κουτιου(οχι απο εκει που ανοιγει) (το οποιο βασικα σκεφτομαι να κανω και εγω ...) Εμενα το μπλε μου αρεσει (φανταζεσαι να ηθελες να το κανεις μαυρο ? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Φεβρουάριος 9, 2013 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 Απο την μερια που λες εχει τοιχο οποτε δεν θα φαινεται τιποταΑπο την αλλη θα μπει φουλ πλεξυΤο μπλε δεν ταιριαζει οπως εινα τωρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 9, 2013 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 εγω λεω να περιμενετε να παρω κανα μπουκαλακι απο δ'αυτα να το περασω σε κανα κουτι να δω πως πιανει σε πλαστικο, αλουμινιο και λαμαρινααλλα και πως κραταει μετα, εαν βαφει σε μασκαρισμενη επιφανεια, ποσο ευκολα ξεφλουδιζει στις γωνιεςκαι μετα να βαψετε το ομορφα κουτακια σας.Δευτερα θα μιλησω με το site που αναφερθηκε παραπανωνα παραγγειλω 2 μπουκαλακια (μαυρο και λευκο probably)να γινει δοκιμη και i'll report back. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.