Jump to content

Γρηγορη ερώτηση για διαρκεια παραστατικου.

Freedom

Recommended Posts

Υπάρχει συγκεκριμένη διαρκεια μεαα στην οποια μπορεί/πρεπει να "καταναλωθει" ένα πιστωτικό?

Αφελής ίσως η ερώτηση αλλα μαλλον ειναι η πρωτη φορα στην ζωή μου που παιρνω πιστωτικό και δεν έχω αυτή την εποχη να αγοράσω κατι για να το "εξαργυρώσω"...

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Oκ, συγκεκριμενος ανθρωπος απο το καταστημα μου ειπε (εχω κρατησει και το ονοματεπώνυμο του και το επιβεβαιωσα δις) οτι δεν υπαρχει "ημερομηνια ληξης"...

Καλα προφανως δεν θα παω και μετα απο 3 χρονια αλλα σε αυτο το σημειο δεν εχω απο το να αποδεχτω τα λεγομενα του.

Καλύτερα να έχεις παει μέχρι την 31/12ου πάντως, μην το αφήσειςγια το 2014...

Επίσης, αν αυτός ο «άνθρωπος» που σε ενημέρωσε δεν είναι ο διοκτήτης ή ο λογιστής της επιχείρησης μπορεί αύριο, που λέει ο λόγος, να αποτελεί παρελθόν.

Φορολογικά νομίζω πρέπει να το έχεις καταναλώσει μέσα στο τρέχον έτος.

Μου αρκει αυτο. ;)

Δεν βλεπω να χρειαζομαι τιποτα σχετικο με προιοντα τεχνολογίας πριν τονΑυγουστο- Σεπτέμβριο, σιγουρα θα "καταναλωθει" μέσα στο '13...

Φορολογικά νομίζω πρέπει να το έχεις καταναλώσει μέσα στο τρέχον έτος.

Αυτό ισχύει σίγουρα. Τα πιστωτικά λιανικής ισχύουν στο τρέχον έτος, διότι πρέπει να "κλείσουν" στην απογραφή της κάθε εταιρίας.

Πέρα από αυτό όμως, μην αφήνετε πιστωτικά να "τρέχουν" καιρό, διότι εξαφανίζονται ολόκληρες εταιρίες από τον χάρτη. Γνωστός έχασε πιστωτικό 30-κάτι ευρώ (σιγά το ποσό αλλά το έχασε) από την Megamarket όταν αυτή έκλεισε, για παράδειγμα.

Εμενα παλι σημερα μου συνεβει αλλο κουφο μεν, αλλα καλο

Πηρα ενα πιστωτικο απο το ΜιντιαΜαρκετ και αντι να μου δωσουν πιστωτικο, μου εδωσαν μια δωροκαρτα

Σε ερωτηση μου για το ποσο καιρο εχω να την εξαργυρωσω, μου ειπαν 5 χρονια :jump1:

Οσο για τα πιστωτικα, προσωπικα, οσες φορες εχω παρει πιστωτικο, αυτο ηταν παντα στην τιμη αγορας

Aν ειναι κατι καινουργιο, και χαλασει πχ σε 10 μερες, μπορουμε να ζητησουμε πισψ χρηματα και οχι πιστωτικο (πχ αν προκειται για προβληματικη παρτιδα πχ 7200.11 ) ;

Αυτο που ισχυει γενικα ειναι πως αν η αγορα εχει γινει εξ αποστασεως, τοτε σε καλυπτει το περιθωριο των 14 ημερων για να επιστρεψεις κατι αναιτιολογητα και να παρεις πισω τα χρηματα σου.

Αν την αγορα την εχεις κανει απο το καταστημα δεν το νομιζω, παρ'εκτος και εαν το καταστημα εχει τετοια πολιτικη επιστροφων

Επισης, το αν μια παρτιδα ειναι προβληματικη, πως το αποδεικνυεις?

Θεωρω πως κατι τετοιο μπορει να το πει μονο η κατασκευαστρια εταιρια και σε αυτην την περιπτωση, ανακοινωνει απο μονη της οτι κανει καποια διαδικασια, παιρνοντας πισω τα ελλατωματικα προιοντα (recall).

Οπως ειχε κανει η Corsair με τους Force ssd που ειχαν θεμε με τον controller τους :devil:

Το αν εσυ (και οποιοσδηποτε), πεσει σε ελλατωματικο προιον, εστω 2-3 φορες (με αντικατασταση καθε φορα εννοω), θεωριτικα, αυτο εντασεται στο fail ratio (και στην γκαντεμοσυνη του :tomato: )του καθε προιοντος, οποτε δεν νομιζω να μπορεις να κανεις και πολλα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.