Jump to content

Tahiti LE, αξίζει?

GeorgeMan

Recommended Posts

δεν υπαρχει ουτε προκειται να βγει full cover waterblock για LE

Μαλιστα,οποτε αυτο ειναι full water block για αυτην την καρτα ετσι?

GENERIQUE Radeon HD 7870 OEM - 2 GΒ GDDR5 - PCI-Express 3,0 (AMD-7870) + FarCry3 + Dirt Showdown + 20% έκπτωση AMD-7870, AMD 7870, AMD, Κάρτες Γραφικών, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας,

Sorry αν βγαινω λιγο of topic.

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Ηρθε και η δικια μου... αλλα ειχαν απεργια στα ΕΛΤΑ :hang2:

Μαλιστα ειναι εδω απο Δευτερα, απλα τωρα ηρθε η ειδοποιηση.

Α την ίδια με τον vagelisda!

Καλοδούλευτη και περιμένουμε αποτελέσματα\νούμερα!!!

Ευχαριστω!

Φυσικα μολις τη βαλω θα γραψω εντυπωσεις.

Οσο για νουμερακια, αν και δε δινω μεγαλη βαση, πειτε μου απο που θελετε.

Και κανα link μαζι.

max overclock με default τάση στρεσάροντας με 3d mark 11, vantage, avp, crysis 2 benchmark...

Και μόλις την πάρεις και τρέξεις bench πες μία και πόση τάση σου γράφει το msi afterburner.

Καλησπέρα,

Και εγώ αυτήν την κάρτα πήρα και με το που την έβαλα φαίνεται πως έχει θέμα. Σε idle κατάσταση (ένας browser ανοιχτός) ανεβάζει θερμοκρασίες 70 c και δείχνει στην οθόνη μαύρα pixels σε διάφορα σημεία τρεμουλιάζουν . Έχει κανείς καμία πρόταση? Παρουσιάστηκε σε κανέναν άλλον κάτι παρόμοιο? Το τροφοδοτικό είναι 850w xfx.

Ευχαριστώ

Άνοιξε καινούριο θέμα [MENTION=29025]suncity_13[/MENTION].

Πρέπει να αναφέρεις το σύστημά σου, ποιους οδηγούς πέρασες, ποια κάρτα είχες πριν και εάν έκανες απεγκατάσταση των προηγούμενων οδηγών και πως, τι ρολόγια έχει η κάρτα όταν ανεβάζει θερμοκρασίες και πολλά ακόμη!

Για να λυθεί το θέμα θέλει ψάξιμο.

Δε φαίνεται να είναι θέμα κάρτας(hardware) αλλά softwareικό.

Επίσης πρέπει να τρέξεις και κανα stress tool για να δούμε και πως συμπεριφέρεται.

Αυτά αλλά άνοιξε και καινούριο thread για να πάρεις και περισσότερες απαντήσεις και βοήθεια.

πολυ ενδιαφερον φαση αυτη με το le, εχω ομως μια ερωτηση

αναμεσα στις

VTX3D Radeon HD 7950

και

VTX3D Radeon HD 7870

και με δεδομενο οτι και οι 2 θα κλοκαριστουν οσο μπορουν :p

αξιζουν τα παραπανω 50Ε ? τωρα εχω εδω και 2+ χρονια μια 5850 και η νεα καρτα θα μεινει τουλαχιστο αλλο τοσο.

για 2 χρονια lifetime αξιζουν μιας και θα μπορεσεις να την ξεζουμίσεις περισσοτερο in the long run

50€ είναι 23% παραπάνω για την 7950 και η διαφορά τους σε απόδοση είναι καραmax 10%.

Οπότε ΔΕΝ αξίζει.

Αυτό λέμε σε όλο το thread!

Before

clubpc1_zps92eaf844.jpg

After

clubpc2_zps52e1a702.jpg

Πρωτη εντυπωση: Παιζει αψογα.

Εντελως αθορυβη σε idle, παρολες τις μετριες θερμοκρασιες λογω απουσιας χωρου στο κουτι!

Το Afterburner δεν υποστηριζει voltage tuning ομως, παρολο που εχει τσιπακι τετοιο η καρτα. :(

Ωραίος!!!Καλοδούλευτη.

Για τάση χρησιμοποίησε το Trixx της Sapphire.;)

Από default πόση τάση δίνει η κάρτα?

Thanks!

0.945 σε Idle και 1.233 μολις ξεκιναει το 3d rendering του gpu-z (μετα πεφτει 1.145).

Default ολα, ακομα ψαχνομαι.

[MENTION=3624]GeorgeMan[/MENTION]

max overclock με default τάση στρεσάροντας με 3d mark 11, vantage, avp, crysis 2 benchmark...

Και μόλις την πάρεις και τρέξεις bench πες μία και πόση τάση σου γράφει το msi afterburner gpu-z.

^^ :)

[MENTION=3624]GeorgeMan[/MENTION]

Άρα η κάρτα από τη μάνα της δε δίνει όπως οι άλλες 1.187 αλλά 1.25περίπου!

Μάλιστα!

Έτσι και του Βαγγέλη του έδινε 1.256 και εσένα 1.233.

Να δούμε όταν μου έρθει και η δικιά μου πόσο θα δίνει.

Νομιζω οτι αν πειραξω το Power limit ή τη στρεσσαρω κι αλλο, θα δωσει παραπανω.

Αλλα μη γεμιζουμε το thread με σκουπιδια, μολις τη δοκιμασω θα ποσταρω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.