Τζώρτζης Μάρτιος 3, 2013 #141 Μάρτιος 3, 2013 Παιδια μια ερωτηση στους κατοχους απο οσους αγορασαν την καρτα απ το amazon.ukΗ ημερομηνια που παραλαβατε την καρτα ηταν η ιδια με την estimated date,πιο πριν - πιο μετα?Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις ακριβώς;Συνήθως είναι έως την estimated οι παραδόσεις.Επίσης σε περίπτωση free delivery ασχέτως εταιρείας που αναφέρει στο tracking status, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθει από τα ΕΛΤΑ, οπότε ελέγχεις και το γραμματοκιβώτιό σου για τυχόν ειδοποιήσεις.
paris_rx8 Μάρτιος 3, 2013 #142 Μάρτιος 3, 2013 Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις ακριβώς;Συνήθως είναι έως την estimated οι παραδόσεις.Επίσης σε περίπτωση free delivery ασχέτως εταιρείας που αναφέρει στο tracking status, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθει από τα ΕΛΤΑ, οπότε ελέγχεις και το γραμματοκιβώτιό σου για τυχόν ειδοποιήσεις.Δεν υπαρχει θεμα προβληματος...απλα ρωταω ενημερωτικα γιατι αυριο ειναι η estimated date για την 1 απο τις 2 καρτες.Δεν εχω παραλαβει ακομα γι αυτο ρωταωΕπισης tracking status απο amazon δεν μου εχει σταλει.Καποιος αλλος που να εχει παραλαβει κ να ξερει απο amazon...
artyom Μάρτιος 4, 2013 #143 Μάρτιος 4, 2013 Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις ακριβώς;Συνήθως είναι έως την estimated οι παραδόσεις.Επίσης σε περίπτωση free delivery ασχέτως εταιρείας που αναφέρει στο tracking status, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθει από τα ΕΛΤΑ, οπότε ελέγχεις και το γραμματοκιβώτιό σου για τυχόν ειδοποιήσεις.Τζώρτζης πια υλοποίηση πήρες γιατί είμαι από κινητό και δεν βλέπω υπογραφή? Club3d από αμαζον? Στά 200Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Τζώρτζης Μάρτιος 4, 2013 #144 Μάρτιος 4, 2013 Τζώρτζης πια υλοποίηση πήρες γιατί είμαι από κινητό και δεν βλέπω υπογραφή? Club3d από αμαζον? Στά 200Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2Sapphire στα ~215€.Δυστυχώς καθόλου κωδικούς για παιχνίδια ούτε μέσα στο κουτί ούτε από τη sapphire με τη GOLD SSC id.Επίσης αξίζει να αναφερθεί πως η κάρτα είναι μεγάλη, 29 εκατοστά και ίσα ίσα χώρεσε στο κουτί μου.
paris_rx8 Μάρτιος 4, 2013 #145 Μάρτιος 4, 2013 Για την sapphire xt αναφερεται ο Τζωρτζης που εχει πεσει σε πολυ δυνατο κομματι.. Απο μνημη μεχρι ποσο εχεις αναβασει την 7870?
ultraex2005 Μάρτιος 4, 2013 #146 Μάρτιος 4, 2013 Ανεβαίνει πολύ εύκολα ο πυρήνας. Οι μνήμες αντιθέτως.1260/1500 με stock ρεύμα και 10%+ power limit για ώρα τρέχοντας kombustor 8xMSAA.1400/1500 validated 1.3V + 20%+ power limit.ωραιος ο [MENTION=1891]Τζώρτζης[/MENTION] κανα νουμερο απο 3dmark 11 -unigine μολις μπορεσεις!!:hi:
vagelisda Μάρτιος 4, 2013 #148 Μάρτιος 4, 2013 Δεν υπαρχει θεμα προβληματος...απλα ρωταω ενημερωτικα γιατι αυριο ειναι η estimated date για την 1 απο τις 2 καρτες.Δεν εχω παραλαβει ακομα γι αυτο ρωταωΕπισης tracking status απο amazon δεν μου εχει σταλει.Καποιος αλλος που να εχει παραλαβει κ να ξερει απο amazon...Κοίτα,σου λένε 3 με 7 η με 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ότι μπορεί να κανει,το estimated. είναι αυτό που λέει η λέξη,κατ'εκτιμησην δλδ,οπότε μην το δένεις κιόλας...Αμα δε σου έδωσαν track number ,πάει να πει οτι δεν είναι άμεσα διαθέσιμη και οπότε δεν την έστειλαν .Συνήθως πέφτουν μεσα στον εκτιμώμενο χρόνο πάντως,χωρις να είναι ο κανόνας.Για τις συγκεκριμένες κάρτες πάντως νομίζω πως έχει γίνει ενας ψιλοπανικος,και τελειωνουν συνέχεια.Εμένα μου ήρθε κατευθείαν με κουριερ πάντως σε 20 ωρες απο τη στιγμή που την έστειλαν,και περίπου σε 4 εργασιμες απο τη στιγμή που την παρηγγειλα
rozdvd Μάρτιος 4, 2013 #149 Μάρτιος 4, 2013 από amazon πληρώνεις μόνο με πιστωτική ή κατάθεση; αντικαταβολή στα ΕΛΤΑ ή στον κούριερ δεν γίνεται έτσι;
paris_rx8 Μάρτιος 4, 2013 #150 Μάρτιος 4, 2013 Η παραγγελια της καρτας εγινε 22/3 κ στις 23/3 εγινε dispatched...Ομως χωρις tracking...Ισως να μην περιλαμβανεται στον τροπο αποστολης..Σημερα ηταν παντως το estimated date αλλα καρτα δεν...Why tracking information may not be available..Some delivery methods, such as Standard International, First Class and Super Saver Delivery are not always trackable.Marketplace sellers sometimes do not provide Amazon with tracking information for their orders. If you don't see any tracking data for your order, and the estimated delivery date has not yet passed, your package should still arrive on time.από amazon πληρώνεις μόνο με πιστωτική ή κατάθεση; αντικαταβολή στα ΕΛΤΑ ή στον κούριερ δεν γίνεται έτσι;Αντικαταβολη δεν γινεται οχι...Εχει κ επιλογη paypal κατι που εξυπηρετει για την αποψη μου...
Τζώρτζης Μάρτιος 4, 2013 #151 Μάρτιος 4, 2013 [MENTION=14176]paris_rx8[/MENTION]Μίλησες με το amazon μέσω chat;Ενημέρωσέ τους να γνωρίζουν, ώστε να δρομολογήσουν άμεση αποστολή άλλης κάρτας, συνήθως με express delivery.
paris_rx8 Μάρτιος 4, 2013 #152 Μάρτιος 4, 2013 Τζωρτζη δεν το πολυκαταλαβα...τι εννοεις να δρομολογησουν αμεση αποστολη αλλης καρτας?Αφου εχει σταλει η καρτα...Λογικα μες την εβδομαδα αυτη πανω κατω θα πρεπει να εχει ερθει...Τι ενημερωση θα πρεπει να τους κανω?
Τζώρτζης Μάρτιος 4, 2013 #153 Μάρτιος 4, 2013 Τζωρτζη δεν το πολυκαταλαβα...τι εννοεις να δρομολογησουν αμεση αποστολη αλλης καρτας?Αφου εχει σταλει η καρτα...Λογικα μες την εβδομαδα αυτη πανω κατω θα πρεπει να εχει ερθει...Τι ενημερωση θα πρεπει να τους κανω?Μπες στο chat του amazon και ενημέρωσε πως η κάρτα που ήταν να παραδοθεί σήμερα δεν έχει έρθει.Ρώτησε αν έχουν κάποια ενημέρωση και πιθανότατα από μόνοι τους να δρομολογήσουν άμεσα αποστολή άλλης π.χ. αν μέχρι αύριο δεν έχει έρθει αυτή που περιμένεις.Τώρα αν έρθει ενώ παράλληλα περιμένεις την αντικαταστάτριά της, απλά δε τη παραλαμβάνεις και αν έχει χαθεί εσύ δεν ευθύνεσαι.Μίλα μαζί τους απλά και πες πως δεν έχω παραλάβει και θα σε κατευθύνουν αναλόγως...
paris_rx8 Μάρτιος 4, 2013 #154 Μάρτιος 4, 2013 Οκ man...Ευχαριστω για την ενημερωση...Θα chatarw τωρα μαζι τους...
Τζώρτζης Μάρτιος 10, 2013 #155 Μάρτιος 10, 2013 Προς τους απανταχού κατόχους της sapphire 7870XT:Ποιο bios έχει η κάρτα σας;Η δική μου έχει το 015.030.000.002.000000 | 113-C4740107-S03.
venom7 Μάρτιος 10, 2013 #156 Μάρτιος 10, 2013 Λοιπόν, παρέλαβα την κάρτα αλλά έχω δυσάρεστα νέα όχι για την κάρτα όμως αλλά για την μητρική που έχω!!!Έχει ασυμβατότητα!!!Ναι καλά διαβάσατε...έχει ασυμβατότητα η 7870 (tahiti le?) με την μητρική μου.Οπότε εδώ και μέρες ψάχνομαι για αλλαγή μητρικής? λογικά και θα ενημερώσω για το bios της.Η κάρτα για να σας προλάβω, δοκιμάστηκε και σε άλλο σύστημα και δουλεύει κανονικότατα!
Τζώρτζης Μάρτιος 10, 2013 #157 Μάρτιος 10, 2013 Κριμα φίλε.Ποια μητρική εχεις;Μήπως να μιλήσεις με την εταιρεία της mb να σου στείλουν κάποιο bios;*mobile
venom7 Μάρτιος 10, 2013 #158 Μάρτιος 10, 2013 Έστειλα mail στην gigabyte αλλά δε μου έχουν απαντήσει τίποτα ακόμη!Είμαι με την gigabyte x79 ud3 (2011 socket).
panoc Μάρτιος 11, 2013 #159 Μάρτιος 11, 2013 Είχα και εγώ πρόβλημα με την μητρική της υπογραφής και την κάρτα της υπογραφής, το σύστημα δεν έκανε καν ποστ, λύθηκε αλλάζοντας το romantic priority από uefi σε legacy Sent from my Nexus S using Tapatalk 2.
venom7 Μάρτιος 11, 2013 #160 Μάρτιος 11, 2013 [MENTION=190]panoc[/MENTION]Πολύ σημαντικό αυτό που μου λες Πάνο!!!Αν και έχεις άλλο σύστημα, μπορείς να μου πεις εμένα που πρέπει να πάω για να το κάνω αυτό στη δική μου μητρική???Και εγώ ούτε ποστ δεν έχω!Τώρα είμαι στο pc με μια 8800gt!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.