Jump to content

Tahiti LE, αξίζει?

GeorgeMan

Recommended Posts

Ας το γράψω και δω...

Οι drivers έχουν να κάνουν πολύ με αυτό το παιχνίδι τελικά από ότι βλέπω και με τους καινούριους η πράσινη είναι μπροστά!

Όμως ετοιμάζει και η AMD καινούριους και ειδικά για το crysis 3 (ας με επιβεβαιώσει και ο [MENTION=9179]atiman[/MENTION]) που από ότι ξέρω θα πάρουν πολύ δύναμη οι καρτούλες!

Για αυτό ο κύβος ερήφθει και κατέληξα και πάλι σε AMD!!!

Το θέμα στο τέλος ήταν 7950 ή 7870tahiti le!!!???

Η διαφορά στη δύναμή τους γύρω στο 5%-10% καραmax clock 4 clock και η διαφορά στην τιμή τους 70€ δλδ 30%!!!

Ε και τελικά αποφάσισα με την απλή λογική να πάω σε 7870 tahiti le joker και βλέπουμε.Δλδ έχει ήδη παραπάνω τάση και το πολύ πολύ πετάω πάνω ένα sapphire bios και παίζω με το trix και την τάση την πάω και 1.3 και βλέπουμε τι ψάρια πιάνει!!!

Σωστός????Τι λέτε???

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Man δε θα είναι χωρίς ψύξη τα vrms!!!Εννοείτε θα ψύχονται κανονικότατα με ψυχτράκια αλλά και φανάκι να τα βαράει!!!

Been there done that....many times!;)

Λοιπόν κατέληξα στην 7870 αλλά το θέμα είναι σε ποια από τις δύο και εδώ θέλω να μου πείτε...

1)[ame=http://www.amazon.co.uk/Club-3D-HD7870-Graphics-Processors/dp/B00AAAFE7E/]Club 3D 2GB AMD HD7870 Joker Graphics Card (925 MHz, Stream Processors: 1536, PCI-E 3.0): Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]

ή

2)VTX3D Radeon HD 7870 Black Edition

και οι δύο στα 210 μου βγαίνουν περίπου,οπότε είναι μία η άλλη και μου έρχονται στο χώρο μου στο ίδιο χρονικό διάστημα περίπου οπότε αυτό δε μας απασχολεί.

Το θέμα ποια να προτιμήσω από θέμα o\c (πείραγμα τάσης) μιας και θα μπει και σε νεράκι και ο θόρυβος δεν είναι πρόβλημα!

Εσείς ποια θα παίρνατε?

[MENTION=1891]Τζώρτζης[/MENTION]

Ναι αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι τόση η διαφορά που το συγκεκριμένο δε με αφορά man!!!

Εγώ για crysis 3, AvP, Prototype 2, Syndicate και διάφορα άλλα ακόμη την θέλω.Που σε αυτά η διαφορά τους είναι ακόμη μικρότερη!

Οπότε και για αυτή τη διαφορά και τη διαφορά στα χρήματα τελικά κατέληξα σε 7870 le!

Οπότε τρελιάρη μου και τα κλόκια μία η άλλη???Στο κομμάτι που θα σου κάτσει???

Και περνεις τα vrm στα χερια χωρις active cooling.

Του το είπες και πρίν και σου απάντησε, το καταλάβαμε οκ.

[MENTION=3624]GeorgeMan[/MENTION]

Δεν ταράζομαι φίλε μου.

Μάλλον κοιτούσα λάθος στο θέμα τιμών!

Χμμμμ....το θέμα έχει φτάσει στα όρια!!!Με ~50€ διαφορά η αγορά είναι ακόμα πιο δύσκολη!

Λύστε μου μια απορία για να καταλήξω κάπου...

7950 ή 660 ti για crysis 3 τελικά???

Έχω δει και έχω μπερδευτεί!

[MENTION=22047]vagelisda[/MENTION]

Σου ήρθε?

Ήρθε βάλαμε τους τελευταίους stable της ati,και μέχρι στιγμής ολα δείχνουν κόμπλα :D

Θες να αναφέρεις και αν όντως στο gpu-z γράφει τους σωστούς shaders και πόση τάση έχει ο πυρήνας?

Και αν σου είναι εύκολο πόσο πάει ο πυρήνας mhz???

Με το που μου πεις ,πως,δεν έχω αντίρρηση :D με το απλό cpuz πάντως δε λεει και τπτ στο graphics ,μονο 7800 series

e4e8asaz.jpgΑαα,gpuz είπες...θα το κατεβάσω και θα σου πως,να μαθω κι εγω δλδ...

Edit

Για δες να μου πεις και μένα :p

Ήρθε βάλαμε τους τελευταίους stable της ati,και μέχρι στιγμής ολα δείχνουν κόμπλα :D

Ποτε προλαβες και παραγγειλες και ηρθε? Εμενα ακομα ουτε φωνη ουτε ακροαση ουτε ειδοποιηση απ τα ελτα...

Την πήρα απο αμαζον,ήρθε μεσα σε 4 εργάσιμες,την έχω παραλάβειβαπο προχτές,μου έσκασε με dhl κατευθείαν

Και με κάτι ψιλομπεντσακια που τρεξαμε τώρα με venom απο τηλεφώνου,δείχνει κάτι παραπάνω απο κομπλέ όσον αφορά τα ρολόγια που ανεβάζει...

Ο ανεμιστηρας στο τέρμα κανει σαν ηλεκτρική σκούπα.

Παίδες δυστυχώς ο [MENTION=22047]vagelisda[/MENTION] δεν είχε στο pc που μπήκε η κάρτα benchmarks και έτσι το μόνο που καταφέραμε ήταν να στρεσάρουμε την κάρτα με το msi kombustor.

Είδαμε ότι η τάση της όταν ζοριζόταν είναι 1.256v(στο trixx όμως έγραφε 1187!) και έτρεχε το kombustor τόσο στα 1200mhz όσο και στα 1250mhz.

Παραπάνω δε δοκιμάσαμε και ούτε άλλα stress tools or benchmarks.

Πάντως οι θερμοκρασίες με αυτήν την τάση και για δοκιμή με το φαν στο 100% η κάρτα πήγαινε μέχρι 40C αλλά έκανε σαν ελικόπτερο.Οπότε με το fan στο 50% θα είναι πένα και από θερμοκρασίες αλλά αυτό θέλει λίγο ψάξιμο.

Κλείνοντας ακόμη και από αυτό που είδαμε μπορώ να πω ότι η κάρτα μου αφήνει πολύ καλές ελπίδες και καλές εντυπώσεις!

Αυτό που μένει είναι πλέον να μου έρθει και η δικιά μου, να ντυθεί με το μπλοκάκι της και να τεσταριστεί σωστά (crysis 2, 3d mark11, vantage, AvP κ.τ.λ.).

Άμα δε δω νούμερα σε στάνταρ 100% σταθερά νούμερα πυρήνα δε μπορώ να εκφέρω άποψη ολοκληρωμένη αλλά με αυτά τα λίγα είμαι αισιόδοξος!Μακάρι οι ελπίδες και η αναμονή να βγουν σε καλό!!!

Αυτά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.