crmaris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2013 Λόγω new καθηκόντων έπρεπε να στήσω ένα ακόμη test PC, και επειδή θα έβαζα συχνά χέρι στα ενδότερα χρειαζόμουν ένα κουτί που να το επιτρέπει αυτό. Στην αρχή σκέφτηκα για bechtable, αλλά επειδή κυκλοφορεί ελεύθερος ο μικρός μέσα στο εργαστήριο μου με, τα κατσαβίδια του ανά χείρας, αμέσως άλλαξα γνώμη Μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα στο new HAF XB της Cooler Master, το οποίο με βόλεψε αφάνταστα μιας και προσφέρει άπλετο χώρο, διαθέτει removable mainboard tray, ακολουθεί το benchtable design και τέλος η ποιότητα κατασκευής του είναι πραγματικά πολύ καλή! Ορίστε και μερικές photos από το new test system μου (ακόμη δε θα σας αποκαλύψω για τι είδους reviews είναι). Όπως θα δείτε ακόμη και η SilverArrow SB-E της Thermalright, μια στην κυριολεξία γομάρo-ψύκτρα, χώρεσε άνετα μέσα στο case. Και μη βγει κανείς και πει ότι θέλουμε και βίντεο όπως κάνει η Αγάπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 7, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2013 Μου αρέσει το στήσιμο Δε μου αρέσει το review Δε γουστάρω τον reviewer Δεν βλέπω σχόλια για ποιότητα βαφής Η GPU δε του πάει. Nα βάλεις μία σε μαύρο χρωματισμό ή σιμπεζάκι Που είναι οι μετρήσεις θορύβου, πίεσης και temps ε; . . . . . . . . . Πωπωπωπω μείον σου βάζω λέμε Πέρασε πάλι το Σεπτέμβριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 7, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2013 Και τα καλώδια που έκατσα και μάζεψα πολύ ήταν Δεν είμαι εγώ για τέτοια πια. Τόπο στα νιάτα :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 7, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2013 Δε θα τόλμαγες να το ανεβάσεις με καλώδια μακαρονάδα αλα κρεμ, με εμενα να τριγυρνάω εδω γύρω παππού Νομίζεις πως είναι μακριά η Μυτιλήνη; Ενα τσουπ θα έκανα και θα σε κρεμούσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis20 Φεβρουάριος 7, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2013 Το συγκεκριμένο κουτάκι το έχω εδώ και λίγες μερες. Μόνο ενα παραπονο έχω για τους ανεμιστήρες του επειδή κάνουν πολύ θόρυβο και αναγκάστηκα να τους αλλάξω. Δοκίμασες να βάλεις SSD στο hot swap?Sent from my iPad using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 7, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2013 Τους ανεμιστήρες δεν τους σύνδεσα κάν, αφού τα πλαινά καπάκια δε θα τα βάλω. Οχι μόνο κανονικό 3.5 έβαλα στο hot swap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 7, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2013 Δε θα τόλμαγες να το ανεβάσεις με καλώδια μακαρονάδα αλα κρεμ, με εμενα να τριγυρνάω εδω γύρω παππού Νομίζεις πως είναι μακριά η Μυτιλήνη; Ενα τσουπ θα έκανα και θα σε κρεμούσα Καλά όταν ξανά έρθω Athens να δώ να μου τα λες από κοντά αυτά. Κανονικά θα έπρεπε να στο έστελνα πακέτο να το ετοίμαζες εσύ και να πέρναγες και τα win πάνω, αλλά έχε χάρη που το βιαζόμουνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Φεβρουάριος 8, 2013 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 Άρη μας , να χαίρεσαι το καινούριο "παιχνίδι" σου! Καλά review και καλή διασκέδαση! Α και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!! Μη προκαλείς την Αγάπη, γιατί την βλέπω με πλήρη εξάρτηση (tip = Avatar), απρόσκλητη στην πόρτα σου!!!! :-O:-O:-O :hug: Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 8, 2013 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 Καλά όταν ξανά έρθω Athens να δώ να μου τα λες από κοντά αυτά. Κανονικά θα έπρεπε να στο έστελνα πακέτο να το ετοίμαζες εσύ και να πέρναγες και τα win πάνω, αλλά έχε χάρη που το βιαζόμουνα Στείλε το ότι ώρα θες. Μέχρι και σεμεδάκι θα του βάλω Άρη μας , να χαίρεσαι το καινούριο "παιχνίδι" σου!Καλά review και καλή διασκέδαση! Α και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!! Μη προκαλείς την Αγάπη, γιατί την βλέπω με πλήρη εξάρτηση (tip = Avatar), απρόσκλητη στην πόρτα σου!!!! :-O:-O:-O :hug: Πες του τα, πες του τα του νησιώτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis20 Φεβρουάριος 8, 2013 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 Τους ανεμιστήρες δεν τους σύνδεσα κάν, αφού τα πλαινά καπάκια δε θα τα βάλω. Οχι μόνο κανονικό 3.5 έβαλα στο hot swap. Όταν βίδωσα τον SSD στην πλαστική βαση και τον έβαζα μέσα μου έκανε κοιλιά το συρτάρι. Μπορώ να φέρω εγώ το κουτάκι μου για να μου το συγυρίσετε Sent from my iPad using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 8, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] [MENTION=15018]Seafalco[/MENTION] Μόνο λόγια είστε, άντε να δω πότε θα έρθετε από τα μέρη μου Εγώ ήρθα στα δικά σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 8, 2013 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 Μη μας δίνεις πολύ αέρα. Και ειδικά σε εμένα που είμαι επώνυμο και πράμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Φεβρουάριος 8, 2013 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 Τώρα να σου πω ότι έχεις άδικο....-προσωπικά- δε θα το πω, σειρά μας είναι! Αλλά φευ, οι καιροί άλλα βούλονται!!!!:-O Για την ώρα χρόνος μηδέν, όλος καταναλίσκεται σε ασκήσεις ψυχραιμίας και στο να πάρουμε PHD στο: υπομονετικά επιμένων!!! :rant:(ή και τ' ανάποδο , το ίδιο κάνει):wall: Αλλά όπως μ' αρέσει να πιστεύω, τελικά δεν θα περάσει το δικό τους!! Επιφυλασσόμαστε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
X4K4 Φεβρουάριος 15, 2013 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 να ρωτήσω απο air flow πως τα παει το κουτί? γιατι δεν διάβασα και τα καλήτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 15, 2013 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 εγώ το έχω ανοιχτό, οπότε δεν μπορώ να κρίνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Φεβρουάριος 16, 2013 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 Το κουτί είναι τόσο τρύπιο που κοσκινίζεις και τραχανά άμα λάχει.Δε παίζει να 'χει θέμα με τις θερμοκρασίες.**Πέρα από τους σκληρούς που τους κόβω να βράζουν χωρίςφουρφούρια μπροστά. Πολύ καλό το κουτάκι btw, μ' αρέσει,αλλά λόγω του παραπάνω δεν το 'παιρνα. (ναι το ξέρω πωςοι σκληροί παίζει να μην χαλάσουν χωρίς ψύξη, αλλά γιαψυχολογικούς λόγους σκληροί χωρίς φουρφούρι να τουςφυσάει = no thanx bye) Link to comment Share on other sites More sharing options...
X4K4 Φεβρουάριος 16, 2013 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 ευχαριστώ για την απάντηση.[MENTION=403]crmaris[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamer HD Φεβρουάριος 19, 2013 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Ωραιο κουτακι φαινεται , ισως το αγορασω για το σερβερ τι λετε θα τα καταφερει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 20, 2013 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 Θέλουμε και video όπως η Αγάπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 20, 2013 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 lol Καλύτερα να το στείλω στην Αγάπη τότε να το κάνει... Τώρα που πήρε φόρα χε χε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.