Spyrious Οκτώβριος 13, 2014 #161 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 Πολύ καλή δουλειά!Μπράβο!Νομίζω,μπορεί να κάνω και λάθος,όσοι κάνουν delid δεν ξαναβάζουν το καπάκι.Δηλαδή κερδίζεις με την άμεση επαφή cpu και ψύκτρας/wb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Οκτώβριος 13, 2014 Author #162 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 Πολύ καλή δουλειά!Μπράβο!Νομίζω,μπορεί να κάνω και λάθος,όσοι κάνουν delid δεν ξαναβάζουν το καπάκι.Δηλαδή κερδίζεις με την άμεση επαφή cpu και ψύκτρας/wb.Εγω το ξαναεβαλα το καπακι και ειχα κερδισει αρκετους βαθμους.Ετοιμος ημουνα να το δοκιμασω χωρις καπακι αλλα τελικα τον εδωσα τον επεξεργαστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa Οκτώβριος 28, 2014 #163 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Οι shadow wings τι λένε από θέμα στατικής πίεσης;Τα χαρακτηριστικά τους μου φαίνονται κάπως "too good to be true", σε σχέση με τους SP της corsair πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Οκτώβριος 28, 2014 Author #164 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 (edited) [MENTION=23973]AgMa[/MENTION]Εγω εχω 10 απο αυτους μεσα στο κουτι.Τους εχω ολους στα ψυγεια.Ειναι πολυ αθορυβοι.Να σου πω την αληθεια πολλες φορες ακουγα περισσοτερο την αντλια(συντονιζε καπου αν κουνουσα λιγο το ρεζερβουαρ) παρα τους ανεμιστηρες.Εγω τους εχω πανω σε fan controller και τους εχω παντα στο ελαχιστο.Εχω τους Mid-SpeedΓια μενα ειναι οτι καλυτερο για watercooling αλλα δεν μπορω να σου πω την γνωνη μου γιατι δεν εχω δοκιμασει αλλους εκτος απο αυτους.Και για τους corsair εχω ακουσει πολυ καλα λογια. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 28, 2014 από Thanoucos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 28, 2014 #165 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Πού βρισκόμαστε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Οκτώβριος 28, 2014 Author #166 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Πού βρισκόμαστε;Βρισκομαστε στο σταδιο που εχω αλλαξει εκατο φορες καρτα γραφικων-μητρικη.Ετυχαν και μερικες αναποδιες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Απρίλιος 5, 2015 #167 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 Το παρόν θέμα έπειτα από απαίτηση του συγγραφέα κλειδώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts