karmen1983 Φεβρουάριος 13, 2013 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 Επειδή η κάρτα σου είναι με universal block πάρε και αυτάCooltek Aluminium VGA RAM Memory Heatsinkedit: Επειδή τα έχω δουλέψει δεν είναι τόσο σκούρο μπλε όπως στη φώτο. Είναι στο χρώμα της μητρικής σου κοντά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc1355 Φεβρουάριος 13, 2013 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 Θάνο στο είχα πει και εγώ να πάρεις και ελπίζω να τα πήρες απλά να μην τα έβαλες ακόμα! Αν όχι να τα πάρεις,μην μείνει έτσι η κάρτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Φεβρουάριος 13, 2013 Author #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 Ξέχασα να τα πάρω.Έτσι και αλλιώς περιμένω κάτι ακόμα θα προσθέσω και αυτά.Με θερμοαγωγιμη μπαίνουν αυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 13, 2013 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 Εχουν αυτοκόλλητο επάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Φεβρουάριος 13, 2013 Author #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 Α οκΕυχαριστώΤο είχα ξεχάσει τελείως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Φεβρουάριος 14, 2013 Author #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 3 Update Σήμερα αφού βρήκα λίγο χρόνο είπα να καθαρίσω τα ψυγεία. Αφού πηρά WFI(water for injection) γέμισα τα ψυγεία μέχρι τη μέση και άρχισα το κούνημα. Αφού τέλειωσα με αυτό σύνδεσα όλα τα ψυγεία με το ρεζερβουάρ για να τα καθαρίσω και με την αντλία. Στην αρχή τα άφησα 1ωρα με WFI και μετά άλλη 1ωρα με WFI και λίγο λευκό ξίδι. Αφού τέλειωσα τα ξέπλυνα όλα με WFI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Φεβρουάριος 17, 2013 Author #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2013 Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα μικρό θέμα με το block της GPU. Δεν καταλαβαίνω από πού είναι το in και από που το out. To manual το έχει λίγο διαφορετικά το block ενώ σε έμενα είναι αλλιώς. Manual GPU: http://www.ekwb.com/shop/EK-IM/EK-IM-3831109805176.pdf Εγώ έχω κάνει έτσι την σύνδεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Φεβρουάριος 17, 2013 #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2013 χάζευα ενα build εχτές και οπως λέει και ο τουίτης νομιζω οτι είδα ενα waterblock, ναι ναι είδα ενα waterblock. Οπότε απο το In/Out της τρόμπας καταλαβάινω οτι είσαι σωστός. Μου τη δίνει που οι κατασκευαστές δεν ενημερώνουν τις οδηγίες εγκατάστασης. State of the art και κουραφέξαλα και για το raystorm που είχα πάρει πάλι ήταν outdated οι οδηγίες. Και να πείς οτι τους κοστίζει να ανεβάσουν ένα pdf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Φεβρουάριος 17, 2013 Author #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2013 (edited) Άρα το έχω τοποθετήσει σωστά.Ευχαριστώ. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 17, 2013 από Thanoucos Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Φεβρουάριος 17, 2013 #50 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2013 Από όσο θυμάμαι δεν υπάρχει κάποιο καθορισμένο in,out απο όπου θες μπορείς να το βάλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Φεβρουάριος 18, 2013 Author #51 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2013 (edited) 4 Update Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα προχώρησε λίγο ακόμα το project. Πάμε λοιπόν να δούμε τι έγινε. Αφού αποφάσισα τελικά να sleevαρω τα καλώδια έπρεπε να βγάλω αυτό που είχε το τροφοδοτικό γύρω από τα καλώδια. Αφού βγήκε σε μερικά σημεία είχαν μείνει λίγες κόλλες καθαρίστηκαν και είναι έτοιμο για το sleevαρισμα. Επίσης βρήκα ένα παλιό κομμάτι plexiglass και μαγνητική ταινία και είπα να τα χρησιμοποιήσω και να αντικαταστήσω την πλαϊνή πόρτα. Πηρά το plexiglass και τοποθέτησα στην πάνω και στην κάτω μεριά μαγνητική ταινία και έτοιμο. Αλλά αποφάσισα και μερικά ακόμα πράγματα σκέφτηκα να μην βιαστώ να τελειώσω το project και να το πάω σιγά σιγά ώστε να μην γίνει κάποιο λάθος αλλά και για να μαζέψω χρήματα για να γίνει πιο καλό και πιο σωστό. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 18, 2013 από Thanoucos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Μάρτιος 1, 2013 Author #52 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2013 5 Update Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα παρέλαβα μερικά πραγματάκια ακόμα. Ψυκτρακια για τα vrm’s και 3 γωνίες 90ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Μάρτιος 1, 2013 Author #53 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Αφού ήρθαν τα ψυκτράκια για τα vrm’s σήμερα είπα να τα τοποθετήσω. Αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Σε μερικά vrm δεν γίνεται να βάλω γιατί δεν χωράει το ψυκτράκι. Το μόνο που γίνεται να κάνω είναι να το βάλω να πατάει στη μέση και έτσι να καλύπτει μόνο το μισό vrm. Άμα το κάνω έτσι υπάρχει κανένα πρόβλημα? Εδώ είναι μια φωτογραφία με πρόχειρα πάνω τα ψυκτράκια (δεν τα έχω κολλήσει ακόμα) για να καταλάβετε τι γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 1, 2013 #54 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2013 Εννοείς τα επάνω που θα περάσουν απο πάνω τους τα ρακόρ;Αν ναι "φάτα" με ένα dremel ή με λίμα σιγά σιγά.Βέβαια λίμα θα πιάσεις στα χέρια σου είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο.edit: Ακυρο το απο πάνω δεν είδα το κόκκινο ορθογώνιο στραβομάρα μου.Θες πιο λεπτά εκει ή να κόψεις αυτά που έχεις στη μέση.Αν είσαι από Αθήνα πέρασε να κάνουμε δοκιμή μερικά που έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Μάρτιος 1, 2013 Author #55 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2013 Δεν είμαι από Αθήνα.Θα τα κόψω με το dremel άμα είναι.Ευχαριστώ πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 1, 2013 #56 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2013 έκανα editΑσχετο όμως στα απο πάνω δεν έχεις θέμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Μάρτιος 1, 2013 Author #57 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2013 Όχι γιατί το block είναι φτιαγμένο έτσι και σηκώνονται λίγο παραπάνω οι τρύπες.Έχω βάλει και τα extension και είμαι εντάξει.Μετά όπως τα κόψω μπορεί να χαλάσει η ταινία.Με διπλής όψεως θα τα βάλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 1, 2013 #58 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2013 Καλύτερα με μία τέτοια θα έλεγα εγώ Phobya 2 Component Thermal Glueαλλά και η λεπτή της 3Μ που έχουν είναι μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Μάρτιος 1, 2013 Author #59 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2013 Οκ ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Μάρτιος 1, 2013 Author #60 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2013 (edited) Δοκίμασα να κόψω ένα και είναι δύσκολο.Με αυτά είμαι οκ?http://www.aquatuning.us/product_info.php/info/p13664_Alphacool-GPU-Heatsinks-7x7mm---black-10-Stk-.html Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 1, 2013 από Thanoucos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts