Thanoucos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2013 Καλησπέρα παιδιά.Από καιρό σκεπτόμουν να βάλω υδρόψυξη στον υπολογιστή και έφτασε επιτέλους η στιγμή.Έτσι κατέληξα σε custom υδρόψυξη και άρχισα το ψάξιμο για να δω πως θα γίνει το όλο project.Ίσως στο τέλος του project να sleevαρω και τα καλώδια.Τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μάνο (Doc1355) για της χρήσιμες πληροφορίες του.Σύντομα το 1ο update.Θάνος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Φεβρουάριος 7, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2013 1ο Update Ας δούμε αρχικά εδώ το pc πριν αρχίσει το project Και ας αρχίσουμε με τα κοψίματα στις πάνω γρίλιες για να υπάρχει καλύτερη ροη αέρα Έγινε και το απαραίτητο λιμάρισμα Από εβδομάδα το 2ο update γιατί περιμένω τα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc1355 Φεβρουάριος 7, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2013 Ωραίος Θάνο! Καλή συνέχεια φίλε μου και καλή διασκέδαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 7, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2013 Θάνο καλή αρχή αγορίνα ¨Τ Εχεις κάνει πολύ καλό λιμάρισμα εύγε!!! Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί έκοψες τη 4η θέση βίδας που έχει το Armor και έκανες και τη μετατόπιση. Τώρα θα το στηρίξεις μέσω των οπών της σήτας; Είναι λίγο μεγάλες αν δεν κάνω λάθος. Αν έχω πει βλακεία sorry αλλά έχει περάσει καιρός απο τότε που το είχα στα χέρια μου το συγκεκριμένο κουτί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Φεβρουάριος 8, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 Σκεπτόμουν το ψυγείο να το κρατήσω από αυτές . Ναι είναι λίγο μεγαλύτερες και σκεπτόμουν να βάλω ένα παξιμάδι από κάτω μικρό και να κρατηθεί. Το ψυγείο έχει διαστάσεις 28 Χ 12,4cm Δεν γίνεται να το κάνω έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc1355 Φεβρουάριος 8, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 Τι διαμετρο εχουν αυτες οι τρυπες;Στάλθηκε από το GT-I9001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Φεβρουάριος 8, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 5 χιλιοστά περίπου.Δεν ξέρω ακριβώς γιατί δεν έχω το παχύμετρο εδώ.Άμα βάλω ένα παξιμάδι δεν κάνω δουλεία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Φεβρουάριος 8, 2013 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 Ροδέλα πάνω κάτω καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc1355 Φεβρουάριος 8, 2013 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 Μετρησε το με ενα χαρακα ρε συ..Αν ειναι 5 χιλιοστα η M3 θα πιασει κανονικα!Στάλθηκε από το GT-I9001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Φεβρουάριος 8, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 Το μέτρησα ξανά βγαίνει 6 χιλιοστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc1355 Φεβρουάριος 8, 2013 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 Οποτε με ροδελες θα το κανεις!Στάλθηκε από το GT-I9001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Φεβρουάριος 8, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 Τι ακριβώς ροδέλες πρέπει να πάρω?Οι βίδες που έχω οι Μ3 με 5χιλιοστα μήκος θα κάνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc1355 Φεβρουάριος 8, 2013 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 Ναι λογικα φτανουν να πιασουν το ψυγειο!Θα παρεις πλαστικες για M3 αλλα αν δεν βρεις παρε μεταλλικες δεν υπαρχει θεμα..Σε μαγαζι με χρωματα,βιδες και τα λοιπα μπλιμπλικια θα βρεις ανετα!Στάλθηκε από το GT-I9001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Φεβρουάριος 8, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 OK.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 8, 2013 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 To Θέμα δεν ειναι τόσο οι τρύπες και το αν θα μείνουν οι βίδες επάνω, αλλά το ότι οι βίδες που κοιτάς δεν είναι για διπλό ψυγείο. Και τι εννοώ; Οι τρύπες για 2 δωδεκάριδες ανεμιστήρες που έχει η οροφή σου ΔΕΝ είναι για να μπει ένα 2xq120 ψυγείο, αλλά ούτε οι τρύπες για 2x140 ανεμιστήρες είναι θέσεις για να μπει 2χ140μμ ψυγείο. Πολύ απλά δες τις αποστάσεις και θα καταλάβεις. Τα δύο βέλη έχουν το ίδιο μήκος και μάλιστα την απόσταση των κάτω τρυπών για να βιδώσει 2χ120mm ψυγείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc1355 Φεβρουάριος 8, 2013 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 Να λεπτομεριες που χανεις απο το κινητο! Οντως Θανο το εχεις δει αυτο;;Στάλθηκε από το GT-I9001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Φεβρουάριος 8, 2013 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 (edited) Το είχα δει αλλά νόμιζα πως είναι για άλλο πράγμαΟι διαστάσεις του ψυγείου είναι 28 Χ 12,4 cm και δεν ’’χωρανε’’ σε αυτές τις τρύπες.Εννοώ ότι από αυτές τις τρύπες που μου λέτε η απόσταση από τη μια μέχρι την άλλη είναι 22.5cmΝομίζω πως έχω κάνει μ@κ@κι@.Άμα το βάλω από τις γρίλιες με ροδέλες? Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 8, 2013 από Thanoucos Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Φεβρουάριος 8, 2013 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 Αν το βάλεις εξωτερικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 8, 2013 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 (edited) Εχεις κάνει λαμακία και θα σου πω το γιατί.Είμαι σίγουρη ότι αν πιάσεις το ψυγείο σου και το βάλεις επάνω στο κουτί, δε θα καλύψουν σε μήκος το άνοιγμα οι θέσεις για fans.Επίσης η εταιρία είχε μετατοπίσει το ψυγείο αρκετά μακριά απο την μητρική. Εσύ το πλησίασες.Οπως και να έχει για να κάνεις ένα όμορφο πάνω μέρος δύο πράγματα υπάρχουν κατά την γνώμη μου.Ή παίρνεις ένα shroud πχAquatuning - Der WasserkΑλλά σε άσπρο ή το βάφεις άσπρο, και πλέον έχεις Fans εκτός κουτιού και ψυγείο μέσαΉ κάνεις μία κατασκευή στην οροφή πχ με πλεξι πάχους ~6mm, εκ νέου τρυπες στα σωστά σημεία και αν θες κάποια σχεδιάκια. Τέλος συμβουλή. ΔΕΚΑ μέτρα, ΜΙΑ κόβε! Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 8, 2013 από karmen1983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Φεβρουάριος 8, 2013 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 (edited) Αυτό με το shourd θα γίνειΔεν χωρανε από μέσα αυτοί που θέλω και είχα αποφασίσει να βάλω απ έξω και από πάνω shourd για αυτό κόπηκε το κομμάτι.Αυτές οι διαστάσεις του ψυγείου με μπέρδεψανΆρα άμα το κάνω έτσι θα το βάλω από τις γρίλιες. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 8, 2013 από Thanoucos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts