Jump to content

Περίεργο πρόβλημα με ασύρματα Keyboard -- Mouse

JOHNX2

Recommended Posts

Παιδια καλημερα σε ολους.

Απο την αρχη που εχω στησει το PC μου αντιμετωπιζω ενα περιοδικο προβλημα με το ασυρματο K/M το οποιο εμφανιζεται περιοδικα σε ανυποψιαστο χρονο, και οταν του καπνισει. Το Κ/Μ ειναι καινουργια (5 μηνες τα εχω) και λειτουργουσαν κανονικοτατα κ στο προηγουμενο PC μου. Δε τιθεται δηλαδη θεμα προβληματος σε αυτα.

Ας περασουμε λοιπον στο προβλημα μας....

Οπως λειτουργει κανονικoτατα χωρις προβλημα το PC, ετσι ξαφνικα το Keyboard τα παιζει..... πατας π.χ. το "Α" και αυτο στελνει εντολη για 5-6 "Α", ή αλλες φορες ότι και αν πατησεις, αυτο δεν στελνει εντολη για τιποτα.

Παρομοιως και το ποντικι, εμφανιζει διακοπες στην κινηση του κερσορα, ενα πραγμα σα να κανει skrats.

Οταν εμφανιστει λοιπον αυτη η δυσλειτουργια η μονη λυση ειναι να βγαλεις και να ξαναβαλεις το USB Bluetooth Stick που επικοινωνουν ασυρματα το πληκτρολογιο κ το ποντικι με το PC.

Δοκιμασα να κανω επανεκκινιση την στιγμη που εμφανιζεται το προβλημα αλλα δεν διορθωθηκε. Εκανα Sutdown και εκκινιση του υπολογιστη, αλλα παλι το προβλημα συνεχιζε ακαθεκτο, μονο οταν βγαλεις-ξαναβαλεις το USB Bluetooth Stick εισαι ΟΚ.

Εκανα Bios Update στην μητρικη, αλλαγη οδηγων στον USB Controler, εβαλα σε αλλη θυρα το USB Bluetooth Stick (USB 2 & USB 3), αλλα τζιφος..... καμια διαφορα.

Δοκιμασα το K/M σε αλλο PC για 4-5 μερες και δε μου παρουσιασε αναλογο προβλημα. Αρα κάτι παιζει με τα USB στο PC μου.

Εχει καποιος αντιστοιχο προβλημα με την P8Z77V-Deluxe?

Το εψαξα στον Google και καποιοι καναν Firmware Update στον USB Controler... Το εχει επιχειρησει κανεις ?

To K/M ειναι Αυτό

Πιο κοντα δε γινετε φιλος, στο 1 μετρο ειναι.

Αλλωστε το Κ/Μ εδω και 5 μηνες λειτουργουσαν απροβληματιστα στον ιδιο χωρο.

Το PC ειναι μεσα στο υπνοδωματιο μου, δεν υπαρχουν αλλες ηλεκτρονικες συσκευες στο δωματιο μου.

Απενεργοποιησα ακομη και το ασυρματο δικτυο στο Router, αλλα ξανα τα ιδια...

Δεν ειναι απο παρεμβολη το προβλημα παιδια...

Φιλε inetus3r τα εχω κανει αυτα, αλλα δυστυχως δεν υπηρξε καποια διαφορα......

Το κολλημα το τρωει το USB Bluetooth Stick... αυτο το συμπερανα γιατι δοκιμασα να βγαλω και να ξαναβαλω τις μπαταριες.... και ειδα οτι δεν υπηρχε βελτιωση

(Οι μπαταριες ειναι καινουργιες)

Δε διάβασα καθόλου ότι ήταν bluetooth. Για δες τα power settings μην έχεις βάλει τπτ eco-mode και π@π@ριές. To ίδιο μου κάνει και μένα στο bluetooth τηλεχειρηστήριο. Άμα δε το χρησιμοποιήσω για μερικά λεπτά, μπαίνει σε sleep mode και κάνει 1-2s μετά για να αντιληφθεί το "πρώτο" keypress (γίνεται για να γλιτώνεις μπαταρίες). Δες μήπως έχει το δικό σου τπτ options για sleep.

Αν είναι πρόβλημα τροφοδοσίας του usb αν συνδέσεις ενα usb ενσύρματο πληκτρολόγιο στο ίδο usb που έχεις τώρα το USB Bluetooth Stick δεν θα το κάνει και εκει?Υποθέτω δοκίμασες το USB Bluetooth Stick και σε διαφοερετική usb θύρα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.