Jump to content

port forwarding , ftp ports και λοιπες λειτουργιες που ΔΕΝ δουλευουν.Βοηθεια σας plz.

GoMaR

Recommended Posts

Λοιπον.Εμαθα οτι η επιλογη για Ping ειναι το ICMP traffic.Κατι που δε με απασχολει αν εχει το ρουτερ γιατι δεν χρησιμοποιει καποιες πορτες για την αιτηση.

αυτο που εκανα ειναι restore ολα απο την αρχη και τα ξανα εφτιαξα..με αποτελεσμα να μπορω να επικοινωνω απεξω.Σε ftp μπαινω κανονικα και με public ip και με ddns.

το προβλημα μου ειναι αλλο τωρα που αφορα τον NAS και τα user groups.

Κατι το οποιο θα το βρω πιστευω.

Το αλλο τωρα γινεται ; Να μπορω να μπω στο interface του NAS μεσω http protocol ? το webDav (καπως ετσι)που λεει εχει καποια σχεση ;

ευχαριστω οπως και να εχει

Ναι. Προωθησε την 80 απέξω στην 80 εσωτερικη του NAS

Αν και εγω θα εβαζα απέξω κατι σαν 8080 η 8888 για ασφαλεια.

Συμφωνώ για την αλλαγή της πόρτας σε κάτι άλλο από 80.

Έτσι μένει διαθέσιμη για publishing ενός web server, αν δεν την κρατάει το router για δική του διαχείριση.

Πρέπει όμως να επιλέξει μια πόρτα που θα είναι ανοικτή από το δίκτυο απ' όπου θέλει να συνδέεται.

εννοειται!

καταφερα και εβγαλα ακρη με τα User groups του NAS

που θα εχω access , σε τι folders , τι χωρους (μλκιες τωρα αλλα ετσι να δουμε αν δουλευει)

οπως επισης και στο web interface , αναλογα τον user και ολα με τον DDNS..

οποιος θελει help μου λεει :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.