psyber Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2013 παιδιά ψάχνω aftermarket grip για Nikon d7000. Σύμφωνα με τον τυπάκο στο video:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=LV_rxL3UV-g]Fake Nikon Gear, D7000 MB-D11 Battery Grip - YouTube[/ame], η neewer είναι τόσο πιστό αντίγραφο της original που κάποιοι απατεώνες την πούλαγαν ως οριτζιναλ nikon. however, ακούω πολύ καλά λόγια και για το grip της meike. Όσοι έχετε κάποιο grip τι προτείνετε; Ποιο είναι κατασκευαστικά και λειτουργικά πιο αξιόλογο; Επισημαίνω ότι το γνήσιο της Νικον, λόγω τιμής, δεν είναι στις επιλογές μου.Ευχαριστώ προκαταβολικάPsyber Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Φεβρουάριος 11, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 έλα ένας! οι κάτοχοι της μηχανής ποιο gripaκι δουλεύετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 11, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 Eγω ειχα της cannon το ειχα τσιμπήσει καμια 50αρα απο auction ebay Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Φεβρουάριος 11, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 είσαι λίγο οφτοπικ, μου προτείνεις γκριπάκι της canon για μηχανή nikon ή υπάρχει αφτερμαρκετ μάρκα που λέγεται cannon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 11, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 Θελω να πω δηλαδή 1ον ειχα official και δε ξερω απο 3rd party μαρκες τι παιζει ενας πωλητης delight κατι εχω ακουσει πως εχει καλα2ο δες auction μηπως πετύχεις κατι (γιατι οχι και official) σε καλουτσικη τιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.