Jump to content

Ερώτηση για επεξεργαστη & mobo

tsakos19

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα παιδια.κοιταζω για μητρικες καρτες+επεξεργαστη...

εχω βρει αυτα

Asus Maximus V Formula | Skroutz.gr

Intel Core i7-3770 | Skroutz.gr

απλα βλεπω πως οι τιμες τους ειναι αρκετα υψηλες.....εχετε να μου προτείνετε κατι αντιστοιχο σε φθηνοτερη τιμη?

οι δουλεια που το θελω ειναι κυριως για Live stream και record video.απο καρτα γραφικων ειμαι κομπλε...

ευχαριστω....

Δεν χρειάζεσαι τέτοια μητρική αν δεν σκοπεύεις να κάνεις extreme o/c, δεν σου προσφέρει κάτι. Που απ ότι βλέπω δεν σκοπεύεις αφού διαλέγεις κλειδωμένο επεξεργαστή.

Δες αυτήν: Asus P8H77-V | Skroutz.gr αν δεν θέλεις να κάνεις στο μέλλον cf/sli

και αυτη αν θέλεις: Asrock Z77 Extreme4 | Skroutz.gr

Aν δεν πηρες μνήμες, μη μπλέξεις με τίποτα περίεργες. Τις φτηνότερες πάρε στη χωρητικότητα που σε ενδιαφέρει.

Δεν χρειάζεσαι τέτοια μητρική αν δεν σκοπεύεις να κάνεις extreme o/c, δεν σου προσφέρει κάτι. Που απ ότι βλέπω δεν σκοπεύεις αφού διαλέγεις κλειδωμένο επεξεργαστή.

Δες αυτήν: Asus P8H77-V | Skroutz.gr αν δεν θέλεις να κάνεις στο μέλλον cf/sli

και αυτη αν θέλεις: Asrock Z77 Extreme4 | Skroutz.gr

Aν δεν πηρες μνήμες, μη μπλέξεις με τίποτα περίεργες. Τις φτηνότερες πάρε στη χωρητικότητα που σε ενδιαφέρει.

Και για επεξεργαστη 7αρι?

μια ακομα ερωτηση

μπορει να με βοηθησει καποιος με το τι δυνατοτητες πρεπει να εχει το pc για να κανεισ live stream video οπως και απλα βιντεακια ?

κανω βιντεο αλλα η ποιοτητα ειναι αθλια.τετραγωνακια γεματη....παιζει ρολο ο επεξεργαστης γι αυτο η πως δεν το περναω σε εξωτερικο δισκο??

Αποψη μου αν δεν βιαζεσαι περιμενε μεχρι το καλοκαιρι προς φθινοπωρο να ερθουν οι socket 1150!!!

Αν βιαζεσαι παρε οτι σου ειπαν τα παλικαρια ποιο πανω!!!

μια ακομα ερωτηση

μπορει να με βοηθησει καποιος με το τι δυνατοτητες πρεπει να εχει το pc για να κανεισ live stream video οπως και απλα βιντεακια ?

κανω βιντεο αλλα η ποιοτητα ειναι αθλια.τετραγωνακια γεματη....παιζει ρολο ο επεξεργαστης γι αυτο η πως δεν το περναω σε εξωτερικο δισκο??

Δε ξέρω που και πώς κάνεις livestream, αλλά για παράδειγμα με το xsplit με 1ΜBit upload, πάνω από 480p ανάλυση δε πας. Για 720p θες 1.5-3Μbit ενώ για 1080p θες 3-5Μbit. Upload έτσι (οι 24ρες μας συνδέσεις έχουν 1Mbit upload).

Μη πας να πάρεις κάνα θηρίο pc για να κάνεις livestream Full HD sto twitch, και δε μπορείς πάνω από 480p...

Για να κάνεις απλά record gameplay, και να τα ανεβάζεις στο youtube είναι άλλου παπά ευαγγέλιο όμως...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.