tsakos19 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2013 καλησπερα παιδια.κοιταζω για μητρικες καρτες+επεξεργαστη...εχω βρει αυταAsus Maximus V Formula | Skroutz.grIntel Core i7-3770 | Skroutz.grαπλα βλεπω πως οι τιμες τους ειναι αρκετα υψηλες.....εχετε να μου προτείνετε κατι αντιστοιχο σε φθηνοτερη τιμη?οι δουλεια που το θελω ειναι κυριως για Live stream και record video.απο καρτα γραφικων ειμαι κομπλε...ευχαριστω....
Trexx Φεβρουάριος 6, 2013 #2 Φεβρουάριος 6, 2013 Δεν χρειάζεσαι τέτοια μητρική αν δεν σκοπεύεις να κάνεις extreme o/c, δεν σου προσφέρει κάτι. Που απ ότι βλέπω δεν σκοπεύεις αφού διαλέγεις κλειδωμένο επεξεργαστή. Δες αυτήν: Asus P8H77-V | Skroutz.gr αν δεν θέλεις να κάνεις στο μέλλον cf/sliκαι αυτη αν θέλεις: Asrock Z77 Extreme4 | Skroutz.grAν δεν πηρες μνήμες, μη μπλέξεις με τίποτα περίεργες. Τις φτηνότερες πάρε στη χωρητικότητα που σε ενδιαφέρει.
tsakos19 Φεβρουάριος 6, 2013 Author #3 Φεβρουάριος 6, 2013 Δεν χρειάζεσαι τέτοια μητρική αν δεν σκοπεύεις να κάνεις extreme o/c, δεν σου προσφέρει κάτι. Που απ ότι βλέπω δεν σκοπεύεις αφού διαλέγεις κλειδωμένο επεξεργαστή. Δες αυτήν: Asus P8H77-V | Skroutz.gr αν δεν θέλεις να κάνεις στο μέλλον cf/sliκαι αυτη αν θέλεις: Asrock Z77 Extreme4 | Skroutz.grAν δεν πηρες μνήμες, μη μπλέξεις με τίποτα περίεργες. Τις φτηνότερες πάρε στη χωρητικότητα που σε ενδιαφέρει.Και για επεξεργαστη 7αρι?
tsakos19 Φεβρουάριος 6, 2013 Author #5 Φεβρουάριος 6, 2013 Aν έχεις τη δυνατότητα, γιατί όχι?ναι εννοω αυτον που λινκαρα στο παρα πανω ποστ?
tsakos19 Φεβρουάριος 8, 2013 Author #7 Φεβρουάριος 8, 2013 μια ακομα ερωτησημπορει να με βοηθησει καποιος με το τι δυνατοτητες πρεπει να εχει το pc για να κανεισ live stream video οπως και απλα βιντεακια ?κανω βιντεο αλλα η ποιοτητα ειναι αθλια.τετραγωνακια γεματη....παιζει ρολο ο επεξεργαστης γι αυτο η πως δεν το περναω σε εξωτερικο δισκο??
Iraklis Φεβρουάριος 9, 2013 #8 Φεβρουάριος 9, 2013 Αποψη μου αν δεν βιαζεσαι περιμενε μεχρι το καλοκαιρι προς φθινοπωρο να ερθουν οι socket 1150!!!Αν βιαζεσαι παρε οτι σου ειπαν τα παλικαρια ποιο πανω!!!
Volrath Φεβρουάριος 9, 2013 #9 Φεβρουάριος 9, 2013 μια ακομα ερωτησημπορει να με βοηθησει καποιος με το τι δυνατοτητες πρεπει να εχει το pc για να κανεισ live stream video οπως και απλα βιντεακια ?κανω βιντεο αλλα η ποιοτητα ειναι αθλια.τετραγωνακια γεματη....παιζει ρολο ο επεξεργαστης γι αυτο η πως δεν το περναω σε εξωτερικο δισκο??Δε ξέρω που και πώς κάνεις livestream, αλλά για παράδειγμα με το xsplit με 1ΜBit upload, πάνω από 480p ανάλυση δε πας. Για 720p θες 1.5-3Μbit ενώ για 1080p θες 3-5Μbit. Upload έτσι (οι 24ρες μας συνδέσεις έχουν 1Mbit upload).Μη πας να πάρεις κάνα θηρίο pc για να κάνεις livestream Full HD sto twitch, και δε μπορείς πάνω από 480p...Για να κάνεις απλά record gameplay, και να τα ανεβάζεις στο youtube είναι άλλου παπά ευαγγέλιο όμως...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.