Jump to content

Αγορα καλου οικονομικου Gaming υπολογιστη

MaZzzZ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια.

Μετα απο καμποσο ψαξιμο σκεφτηκα να κανω εναν καινουργειο υπολογιστη επειδη δεν αντεχω με τον παλιο.

Και μιας και οι τιμες για Intel ειναι υπερβολικες, σκεφτηκα να παω δυστιχως για AMD.

Λεω διστυχως επειδη μια ζωη επερνα Intel, δεν ξερω γιατι αλλα νομιζω οτι ειναι καλυτεροι.

Επεξεργαστης: E-SHOP.GR:

Μητρικη: E-SHOP.GR:

Η μηπως αυτην? MOTHERBOARD :: Asrock Socket FM2 FM2A75 Pro4 GLan Audio Raid - Visionstudio.gr

Κουτι: E-SHOP.GR:

Καρτα Γραφικων: E-SHOP.GR:

Μνημες RAM: E-SHOP.GR:

Σκληρος Δισκος: E-SHOP.GR:

Τροφοδοτικο: E-SHOP.GR:

Δεν το πολυ σκεφτομαι προς το παρον για SSD μιας και τον θελω πιο πολυ για Games.

Οσο αφορα την καρτα γραφικων που εχει πανω ο επεξεργαστης δεν τρελαθηκα και πολυ και ειπα να βαλο μια GTX 650 μιας και ειναι καπως οικονομικες, γιατι μετα για GTX 660 οι τιμες πανε πολυ.

Η καρτα γραφικων που επελεξα ειναι καλη η οχι? Για GTX 650 μιλαμε, να διαλεξω καμια αλλη?

Μηπως θα δωσω αδικα λεφτα για καρτα γραφικων και η onboard μου αρκει? Μπα ε?

Το μονο που ηθελα στην μητρικη ειναι τα κλασικα, USB 3, SATA 3, DD3.

Και οι δυο μητρικες που προτεινα πιο πανω τα εχουνε αυτα, αλλα ποια απο τις δυο ειναι καλυτερη?

Οσο για τις μνημες RAM δεν εχω ιδεα παιδια.

Θελω να ειναι 8GB 4χ2 και να ειναι σε καλη ταχυτητα.

Απο οτι εχω κοιταξει ολες ειναι πανω κατω ιδια τιμη το μονο που αλλαζει ειναι το χρωμα και το μεγεθος.

Δεν μπορω να καταλαβω πολλα.

Μετα μονο η ταχυτητα μετραει τα mhz? Η μετραει και το Latency?

Kingston? OCZ? G Skill?

Ποια μαρκα ειναι καλυτερη?

Εχετε να προτεινετε καποια καλυτερη?

Και οσο αφορα την αγορα απο που.

Προτιμουσα να τα παρω απο ενα καταστημα ολα, για να μην πληρωνω στον καθε ενα μεταφορικα.

Γιατι δυστιχως δεν ειμαι ουτε απο Αθηνα ουτε απο Θεσσαλονικη για να τα παρω με την μια απο μαγαζι.

Οποτε ολα θα γινουνε παραγκελια.

Μηπως με συμφερει να τα παρω απο εξωτερικο?

Ειδα εδω μεσα στο φορουμ καποια ατομα ελεγαν για αυτο εδω το καταστημα hardwareversand.de - Startseite

Το οποιο οπως βλεπω ειναι γερμανικο, και οτι και να παρεις ειναι με 20 ευρω μεταφορικα.

Δεν μετρανε ουτε μεγεθος ουτε κιλα ουτε τιποτα.

Αληθευει αυτο και ειναι αξιοπιστο?

Αο εγκυηση τι παιζει απο ενα τετοιο καταστημα εκτος ελλαδας?

Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.

Πιστευω να μην ειπα κατι που δεν επρεπε περι καταστηματων περι των λινκς μου κτλπ.

Γιατι δεν πολυ γνωριζω αν ειπα κατι κακο.

Αν ναι ας με ενημερωσει καποιος αρμοδιος.

Ευχαριστω και παλι.

Περιμενω απαντησεις και γνωμες.

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Θυμαμαι το budget σου ειναι στενο,γιατι να δωσεις 120e για κουτι? δες σε corsair carbide 200-300r.Μπας και παρεις κανα ι5.

Αφού βάζεις discrete κάρτα γραφικών, καλύτερα είναι να πας σε κάποιον fx 6300 + 970 μητρική, στα ιδια χρήματα έρχεται.

Επίσης, άμα δεν έχεις άλλο δίσκο, μη πας σε green για το λειτουργικό. Με μικρή διαφορά, βρίσκεις τουλάχιστον blue, ή κάποιον deskstar/spinpoint από τους "γρήγορους".

Μνήμες, η μόνη περίπτωση που σε ενδιαφέρει είναι άμα δεν έβαζες κάρτα γραφικών και χρησιμοποιούσες την gpu του A10. Αλλιώς, cl9 1600 και πάνω να'ναι, και ότι να'ναι :). Προφανώς για 2-3ε παραπάνω προτιμάς τις 1866ρες π.χ.

Τώρα για πιο μαγαζί, πήγαινε στο skroutz και ψάξε να βρεις τα προϊόντα από εκει, πιο μαγαζί έχει καλές τιμές και αξιολογήσεις.

eXhale. Ναι ειναι στενο, οπως σου ειχα πει, αλλα θελω ενα κουτι το οποιο να μην ειναι τοσο απλο οσο ενα μαυρο απλο.

Και θελω να εχει ανεση μεσα, να μπορω να του βαλω αργοτερα κανεναν αλλο δισκο η κατι αλλο.

Και πανω απο ολα να μπορω να βαλω και κανα ανεμιστηρα παραπανω.

Το κουτι ετσι και αλλιως δεν χαλαει παρα μονο σκονες μαζευει.

"corsair carbide 200-300r" Αυτο εδω τι ειναι?

Volrath. Φιλε μου οταν λες "fx 6300 + 970 μητρική" τι ακριβως εννοεις?

Οσο για τον δισκο που μου λες, πιστευα πως ο πρασινος ειναι ο καλυτερος, ετσι ειχα ακουσει μαλλον απο γνωστο.

Δεν εχω καταλαβει ποια η διαφορα σε πρασινο μπλε κτλ΄που εχουνε βγαλει.

Τι παραπανω εχει ο μπλε απο τον πρασινο δηλαδη και μου τον προτεινεις?

"deskstar/spinpoint" Αυτοι εδω τι ακριβως ειναι?

Και για τις τιμες, στο skroutz βρισκεις φθηνες τιμες σε καθε διαφορετικο πραγμα που θες να αγορασεις.

Αλλα αν τα παρω ολα απο ξεχωριστα μαγαζια, γραφουνε μεταφορικα με αντικαταβολη ολοι πανω κατω στα 6-7 ευρω.

Οποτε αν δωσω 6-7 ευρω για το καθε ενα, πες οτι θελω αυτα τα 7 πραγματα, ε θα παει 7 επι 6-7 ευρω.

50 ευρω πες πανω κατω, ε δεν νομιζω να λεει αδικα λεφτα.

Για αυτο ρωτησα και για το καταστημα αυτο στην Γερμανια τι παιζει.

Αλλα δεν βλεπω κανεις να ξερει κατι.

Μοκου. Στο προηγουμενο μου θεμα που ρωτουσα για την καρτα γραφικων και ξεκινησα με θεμα τον υπολογιστη, εκει ειπα για τον Α10 και μου ειπες πως το εχεισ φτιαξει σε ατομα αυτο το πακετακι και ητανε ευχαριστημενοι.

Οσο αφορα την καρτα γραφικων την onboard που εχει αυτος ο Α10 που λεμε και λεω πανω, η καρτα γραφικων του αξιζει η οχι? Η μαλλον, αξιζει αλλα οχι τοσο πολυ ε?

Αυτος ο επεξεργαστης που μου προτεινεις απο οτι βλεπω ειναι λιγο πιο μικρος στα 3.4 αντι στα 3.8 οπως ο αλλος με μικροτερη συχνοτητα, ιδια cache.

Μικρη ειναι η διαφορα η μεγαλη τωρα?

Περα απο την τιμη.

Σαν τσιπακι ποιο ειναι ποιο καινουργειο απο αυτα τα δυο?

Γιατι καποιος μου ειχε πει πως το Α10 ειναι προσφατο, δεν ξσερω κατα ποσο αληθευει.

Εχω χασει την μπαλα πλεον με την τεχνολογια ετσι οπως εγουνε γινει τα πραγματα.

Εχω μεινει πισω, P4 1C εχω για αυτο θελω κατι νεο.

Και αμα αναφερεστε σε AMD εκει δεν ειχα ποτε ιδεα.

Οποτε αν μπορειτε να εξηγειτε αυτο που λετε γιατι πραγματικα οταν μου λετε μια ονομασια στα αγγλικα και κατι αριθμους κτλπ, δεν καταλαβαινω τιποτα.

Και κατι τελευταιο.

Υπαρχει AMD με 6 Cores?

Να ξεκαθαρισω κατι με το ποστ σου, παρολο που δινεις λινκ για 650 Τι, γραφεις 650, που προκαλει θεμα :p

Η 650 Τι σαν καρτα ειναι μια οκαυ φθηνη "gaming" λυση μιας και δεν εχει βγει κανα καινουργιο graphic engine τον τελευταιο καριο και τα games ολα βγαινουν σε παλαιοτερες οποτε ακομα και αυτες η δυνατες media cards την παλευουν.

Η απλη 650 ειναι για πεταμα, προσεξε το, αν για οποιοδηποτε λογο δεν εχεις 150Ε για 650 Τι, μην πας για 650 στα 125-130Ε ενω η 7770 ειναι στα 110-120 και ειναι καλυτερη απο την απλη 650.

Μητρικη περνεις την πρωτη. Η Asrock ειναι κατη σαν "μουφα" Asus με μια εννοια, μιας και ανοικουν και οι δυο στην ιδια εταιρια, και η Asrock υπαρχει για "φτηνοτερες" λυσεις, αλλα γενικα με Asrock εχω ακουσει θεματα απο εδω και εκει, οπως κατσει στον καθενα ειναι η μοβο, αλλοι gigabyte, αλλοι asus, αλλοι MSI, αλλα γενικα δεν περνεις φυγατρικη οταν η αλλη επιλογη ειναι μαμα εταιρια.

Για τις RAM πας στα timings μετα τα Mhz, αφου εβαλες 1866 δεν εχεις αναγκη, και το να παρεις RAM με καλα timings σε 1866 και πανω RAM,δεν πας για οικονομικα πραγματα και ξευφευγεις λιγο.

Επισης θα βαλεις AMD FX 6300 μιας και ειναι 8Ε ακριβοτερος και γενικα καλυτερος, ναι ειναι εξαπυρηνος.

AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE BOX - - CPU - E-SHOP.GR

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806237 Δεν σου αρεσει αυτο εδω???? πολλα ειναι για το κουτι που εδωσεσ πιο πανω

Ναι ειναι πολυ ευχαριστημενοι ολοι τους!! Το cpu που σου εδωσα δεν το εχω πιασει στα χερια μου...λιγο που το εψαξα ειναι το ιδιο αλλα χωρις με gpu και 400χερτζ κατω. Κριμα εινα να δωσεις 45 ευρο και να καθετε η καρτα μεσα.... αυτην την διαφορα δωσε να παρεις 650τι!!!! Με ενα καλο Mobo-ραμ εισαι πολυ καλα και απο οικονομικη ανεση!!!

Τωρα εσυ ποσα χρηματα δινει για το κουτι???

potis. Ναι ε? Ε ενταξει εννοειται πως ελεγα για Ti μιας και ειναι αρκετα καλυτερες.

Ναι για πεταμα, το ειχα κοιταξει Ti ηθελα να πω απλα ξεχασα να το γραψω.

Αλλα δεν μπορω να αποφασισω ποια 650 Ti να παρω.

Απο οτι βλεπω ολες ειναι 128 bit, δεν υπαρχει καποια 650 με παραπανω bit.

Μετα τι αλλο να κοιταξω? Αυτην που δειχνω πανω αξιζει?

Asus λες ε? Ναι ειναι καλυτερη σαν μαρκα, αυτην ειχα και εγω παντα.

Απλα καποιος μου προτεινε αυτην την Asrock και ηθελα να ρωτησω για αυτην.

Τελικα υπαρχει AMD με 6 Cores?

Οπς, ναι, τωρα ειδα οτι εχει και με 8 Cores, δεν ειχα κοιταξει τα FX.

Οποτε ναι γινεται να βγαλω την αλλη μιας και εκει πληρωνω και την καρτα γραφικων και παιρνω αυτον, η μετα αν θελω κατι πιο φθηνο αφηνο και τα δυο και παιρνω 4 Cores και χωρις καρτα γραφικων.

Αλλα πιο ωραιο φαινετε με 6 Cores.

Μην πω και με 8 Cores.

Αλλα θα ξεφυγω, και δεν ξερω αν αξιζει η αντεχεται θεμα οικονομικων.

Αυτο μαλλον ειναι μεγαλος μπελας.

Με εμπλεξες μου φαινεται.

Οσο αφορα τις RAM τωρα.

Τις 1866 τυχαια τις διαλεξα.

Οπως μου ειπε ο φιλος εδω, πανω απο 1600 δεν θα δεις διαφορα με το ματι.

Δεν ξερω κατα ποσο αληθευει αυτο.

Δηλαδη αν διαλεξω ακομα ποιο μεγαλες πχ στα 2000 πανω κατω ποια η διαφορα?

Γιατι βλεπω πως οι τιμες ειναι πανω κατω μικρες, σχεδον ιδιες, και αλλαζει μονο η ταχυτητα.

Για αυτο δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως παιζει και ποιες ακριβως να διαλεξω.

Και αυτα για τα timings που γραφουνε, αυτα και αν δεν τα καταλαβαινω.

Δεν εχω ιδεα ποια timings ειναι καλα και ποια δεν ειναι καλα.

Οι RAM που διαλεξα πανω ειναι καλες η να διαλεξω καποιες αλλες?

Για καποιες αλλες λεω, γιατι υπαρχουνε αλλες με 3-5 ευρω διαφορα και εχουνε καποιες διαφορες που δεν τις καταλαβαινω.

Και οσο αφορα την μαρκα εδω τι?

Παντα επαιρνα Kingston, ακουσα καλα λογια για τις G Skill για αυτο ειπα να διαλεξω κατι τετοιο, και για τις OCZ εχω ακουσει πολυ καλα λογια, μεγαλο μπερδεμα και σε αυτο.

Μοκου: 45 ευρω ναι ειναι κριμα να τα δωσω για κατι που θα καθεται.

Αλλα ειναι πιο μεγαλο chip και ταχυτερο.

Δεν λεει να παρω το μεγαλυτερο και να δωσω τα 45 ευρω η οχι?

Δεν υπαρχει αλλος AMD σαν τον Α10 χωρις καρτα γραφικων στην ιδια ταχυτητα θελω να πω.

Ελεγα να δωσω κανα 100 ευρω για το κουτι.

Και το HAF ειναι ενα καλο κουτι πιστευω.

Εκτος αν βρω κανα Cosmos το παλιο ομως μεταχειρισμενο, αλλιως το HAF θα ελεγα.

100 ευρω ειναι καλα για κουτι, ετσι και αλλιως το κουτι θα μεινει.

Παιδια, τελικα ποιες ειναι η διαφορες με τα chips στους AMD?

A10 και FX, τι διαφορες εχουνε? Θελω να πω τεχνολογικα.

Ποιο ειναι το ποιο καινουργειο chip της AMD?

Μπορεις να παιξεις απο τα bios και να πας 3.8 χωρις θεμα kai ιδιες επιδωσεις!!Παω για δουλεια θα σου πω τα υπολοιπα το πρωι. Εσυ μεχρι τι ποσο μπορεις να δωσεις????

Οταν αρχισα να ψαχνω ξεκινησα για I7, αλλα ειδα πως το ποσο μου ειχε φτασει στα 1300 ευρω περιπου με μια GTX 650 Ti η 660 δεν θυμαμαι ακριβως, με 8GB RAM, με μια μετρια Motherboard, κτλπ κτλπ, εφταχνα εφτιαχνα, ε μολις ειδα το ποσο λεω αν ειναι δυνατον.

Μονο ο ποιο μικρος I7 εκανε στα 270 ευρω περιπου.

Οταν εβαλα οθονη το ειδα στα 1500 ευρω και λεω δεν ειμαστε καλα.

Θα κρατησω αυτην που εχω αν ειναι για τωρα.

Ε το ποσο ητανε αστα να πανε, και ετσι ειπα να κανω εναν AMD γιατι οταν ειδα τις τιμες εμεινα, τοσο μεγαλη διαφορα δηλαδη?

Στην αρχη ελεγα να εκανα εναν AMD πανω κατω στα 500 ευρω.

Αλλα απο οτι βλεπω αμα βαλω και εκεινο λιγο πιο μεγαλο και το αλλο λιγο πιο μεγαλο, τοτε το ποσο παλι θα ανεβει πολυ.

Και δεν ξερω και δεν νομιζω να συμφαιρει να κανει καποιος εναν ακριβο υπολογιστη και να τον κρατησει για 5-6-10 χρονια μιας και η τεχνολογια πλεον πεταει.

Ποιο λογικο μου φαινεται να δωσεις λιγα λεφτα και να κανεις εναν υπολογιστη για 3-4-5 χρονια και μετα να παρεις αλλον.

Να τον κανεις ΤΙ τον ι7?

ι5 μαξ απο εκει και πανω τσαμπα λεφτα

Και οι πυρινες δε λειτουργουν οπως οι κυλινδροι στα αυτοκινητα...

Μοκου. Τωρα ειδα το κουτι που μου προτεινες.

Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε κιολας.

SirDiman. Ξερω ειναι υπερβολη να κοιτας παντα τα πιο καλα.

Απλα ετσι εκανα παντα.

Κοιτουσα τα πιο καλα και τα πιο ακριβα.

Και αυτο μονο και μονο για να παρω κιολας εναν υπολογιστη ο οποιος να κρατησει καμποσα χρονακια.

Οπως αυτος που εχω που μου κρατησε 10 χρονια με το ζορι.

Αλλα ετσι οπως εχει παει η τεχνολογια που ανεβαινει τοσο γρηγορα μου φαινεται ανοησια να κυνηγας παντα τα καλυτερα μιας και συνεχεια βγαζουνε καλυτερα και καλυτερα.

Οσο για τον I5 που λες, δεν ξερω, εχω ακουσει τα χειροτερα, και οτι γενικα οσοι πηρανε δεν μεινανε ευχαριστημενοι και οτι αρκετα κομματια βγηκανε με προβληματα.

Ετσι μου εχουνε πει και ετσι διαβασα, τωρα κατα ποσο αληθευει δεν ξερω.

Δε ξερω που τα διαβασες αυτα αλλα ειναι βλακειες. Ειναι επεξεργαστες σχεδον high performance , top range τελωσπαντων.

Μιλαω για i5 2500 ( πχ ) /3570 μοντελα πολλοι μπορει να λενε βλακεια ενα κομματι επειδη δεν κανει overclock 200 mhz παραπανω. Μιλαμε για τραγικους λογους.:suicide2:

Σου ειπα και στο αλλο θεμα σου.

Αμα δωσεις λεφτα για top class κομματια το μονο που θα "κερδισεις" ειναι με τη παροδο του χρονου να εχεις πεταξει ακομα περισσοτερα λεφτα αποτι με "συνετη" επιλογη κομματιων. Για τη χρηση που το θελεις ενας amd bulldozer (εδω μπερδευουν τα cores με τα modules του επεξεργαστη δεν ειναι δλδ 8πυρινοι αλλα 8 module που ας πουμε ειναι σαν 4 λογικοι πυρινες ) + αρχιτεκτονικης ή καποιος core i5 ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλοι.

Τα παιχνδια εδω και καμια 3 ετια εχουν " σταματησει " να ζητανε πολλα απο καρτα γραφικων γενικοτερα οποτε ενα πισι τωρα κραταει "περισσοτερο" σε συγκριση με παλαιότερα.

Αυριο ομως κανείς δεν ξερει τι θα γινει ;)

Δηλαδι εχω φιλο με i9 720 intel το αγορασε λιγο καιρο μετα τη κυκλοφορια του, ειναι τουμπανο ο επεξεργαστης ακομα και σημερα,ανετα θα κρατησει για 5 χρονια ακομα ετσι οπως το βλεπω με τα σημερινα δεδομενα.

SirDiman. Ο ποιο φθηνος I5 κανει στην 160 ευρω και ειναι 4 Cores, η οπως το λες εσυ.

Ο AMD FX 6100 πχ κανει στα 140 ευρω και ειναι 6 Cores.

Αρα συμφαιρει να παρω εναν AMD σωστα?

Εκτος αν δεν λενε τοσο πολοι οι AMD σε σχεση με τους Intel και προσπαθεις να μου πεις κατι τετοιο.

I9? Εχει βγει και I9? Δεν εχω ξανα δει κατι τετοιο.

Τελικα τι παιζει με τους σκληρους δισκους?

Green? Blue? Black? Ποιον και γιατι?

εννοουσε ι7 920 προφανως.

εχουν 6 cores αλλα δεν ειναι τοσο δυνατοι.

Green : ησυχοι,καταλληλοι για storage,πιο αργοι,μικροτερη καταλανωση ενεργειας.

Blue : σχετικα ησυχος και εκεινος πιο γρηγορος και ειναι ο δισκος για τον μεσο χρηστη

Βlack : ακομα πιο γρηγορος,τρωει παραπανω ενεργεια και ειναι θορυβωδης,τουλαχιστον ετσι λενε.

Οποτε αν παω σε αυτα τα δυο ειμαι ενταξει?

Αν τυχη και διαθεσω κατι παραπανω και θελησω να παρω εναν καλυτερο επεξεργαστη.

Να παω στον 8320 στα 3.5

AMD FX-8320 3.5GHZ 8-CORE BOX - - CPU - E-SHOP.GR

Αξιζει να δωσω 30 ευρω για να παρω εναν μεγαλυτερο επεξεργαστη η τζαμπα λεφτα ειναι?

Αν ναι, η μητρικη που εβαλα και πανω με τον αρχικο επεξεργαστη εδω περα.

Αυτην εδω

E-SHOP.GR:

Αξιζει να ειναι με εναν 8320 η ειναι πολυ μικρη και θα χρειαστω και μετα περα απο μεγαλυτερο επεξεργαστη και μεγαλυτερη μητρικη?

πάρε i5 με z77, κορυφαία πλατφόρμα για πενταετία μινιμουμ, με το pcie3, usb3. αν και εφόσον μετά από 2-3 χρόνια κύριώς υποτίθεται λόγο νέω κονσολών γίνουν εντελώς απαραίτητοι οι 8 νηματικοί πυρήνες του πετάς πάνω ένα i7 που τους ήδη έχει, καινούριο αν υπάρχουν ή μεταχειρισμένο.

AMD FX-8350 - Gaming Performance | bit-tech.net

Οποτε αν παω σε αυτα τα δυο ειμαι ενταξει?

Αν τυχη και διαθεσω κατι παραπανω και θελησω να παρω εναν καλυτερο επεξεργαστη.

Να παω στον 8320 στα 3.5

AMD FX-8320 3.5GHZ 8-CORE BOX - - CPU - E-SHOP.GR

Αξιζει να δωσω 30 ευρω για να παρω εναν μεγαλυτερο επεξεργαστη η τζαμπα λεφτα ειναι?

Αν ναι, η μητρικη που εβαλα και πανω με τον αρχικο επεξεργαστη εδω περα.

Αυτην εδω

E-SHOP.GR:

Αξιζει να ειναι με εναν 8320 η ειναι πολυ μικρη και θα χρειαστω και μετα περα απο μεγαλυτερο επεξεργαστη και μεγαλυτερη μητρικη?

Για να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα γιατι φαινεται εχεις ακουσει πολλα λαθος πραγματα.

i5 με ι7 εχουν διαφορα το hyperthreading μονο, κατι που τα περισσοτερα προγραμματα και παιχνιδια δεν χρησιμοποιουνε ποτε.

Τωρα τι προβληματα ακουσες εσυ..

ι7 αγοραζει καποιος που κανει σοβαρη δουλεια με τον υπολογιστη και θελει φτηνη λυση αντι για καποιον επεξεργαστη στα 600Ε που θα επρεπε να παρει κανονικα.

Οσο αφορα AMD vs Intel , ο μονος λογος να παρεις AMD τους τελευταιους μηνες ειναι απλα γιατι δεν εχεις 200Ε για τον ι5 3570(Κ) που κανονικα οποιος μιλαει για games και 5 χρονια απο τωρα θα επρεπε να παρει αυτον το επεξεργαστη και ουτε να κοιταξει τιποτε αλλο.

Μιλαμε για διαφορα 30-40% στα βαρια παιχνιδια, το οτι εχει "6 πυρηνες και 8" δεν λεει κατι, γιατι απλα οι ι5 ειναι ποιο γρηγοροι, δεν μιλαω καν για ι7 και ι7 extreme.

Τα παιχνιδια γενικα δεν χρησιμοποιουνε τις δυνατοτητες τον επεξεργαστων γιατι απλα δεν μπορουνε μιας και τα περισσοτερα ειναι προγραμματισμενα για 2 cores.

Οταν φτιαχνεις ενα PC για game ξαχνεις λιγο παραπανω αδερφε εκτος και βεβαια αν τα παιχνιδια που θα παιξεις, ξερεις οτι ειναι ελαφρια οποτε δεν ασχολεισαι, αλλα εχει ενα θεμα το ποστ σου, δεν αναφερεις πουθενα ποσα λεφτα θες να δωσεις να σε βοηθησουμε παραπανω.

Black θα βαλεις οσο αφορα σκληρο, ουτε Blue, ουτε Green.

Οσοα αφορα της RAM παει με απλα λογια ετσι : Οσο ποιο πανω τα Hz και ποιο κατω τα timings τοσο ποιο γρηγορες ειναι, γενικα για να μην ξαχνεις και μπερδευεσαι βαλε αυτες.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.549299

Αν θες πραγματικοι βοηθεια, θα γραξεις ποσα λεφτα εχεις, 600 800 1000, 100.000Ε και τι παιχνιδια θες να παιξεις, αν ειναι να παιξεις LoL ε τοτε παρε οτι θες, αν ειναι να παιξεις BF3 στο high και θες να παιξεις BF4 στο high σε ενα χρονο απο τωρα τοτε θες σωστα πραγματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.