slayerjohnny18 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2013 καλησπέρα μπορεί καποιος να με βοηθησει στην επιλυση της ασκησης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Φεβρουάριος 7, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2013 Θεωρία και υλοποίηση θα βρεις εδώ:Hamming (7,4) Code Discussion and Implementationκι εδώ (μόνο υλοποίηση)Hamming code algorithm C# | Maciej Lis – programming, architecture Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Φεβρουάριος 7, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2013 Δεν νομίζω ότι τον νοιάζει και τόσο η υλοποίηση.Ενδιαφέρον πάντως.Δεν ξέρω κατα πόσο πρέπει να απαντάμε σε τέτοια Posts μιας και δεν εξέφρασε κάποια απορία απλώς τον ενδιέφερε η επίλυση της άσκησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Φεβρουάριος 7, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2013 [MENTION=1215]nucleus[/MENTION]κι εγώ αυτό κατάλαβα, ότι περιμένει "μασημένη τροφή", και γι' αυτό έδωσα τους παραπάνω συνδέσμους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 7, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2013 :lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.