aggeletakis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2013 καλησπερα παιδια.αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το λαπτοπ μου που δεν εχω καταφερει ακομα να το φτιαξω.εχω ενα λαπτοπ TOSHIBA QOSMIO G50-12U και εδω και κανα μηνα η οθονη μαυριζει τελειως η φαινεται παρα πολυ λιγο στο βαθος.δηλαδη μπορω να δω τι εμφανιζει μονο αν ριξω φως πανω.σκεφτηκα αμεσως οτι μπορει να καηκε το inverter για αυτο και παραγγειλα καινουριο.μου το στειλανε ακριβως το ιδιο μοντελο αλλα και παλι τα ιδια.ξεκιναει κανονικα στο bootarisma με φως μεχρι εκει που δειχνει το logo των 7.μετα απο εκει μαυριζει τελειως η οθονη και επανερχεται για λιγο μονο αν κλεισω το καπακι και το ξανανοιξω.λογικα εχει να κανει με τα 2 καλωδιακια που συνδεουν το inverter με την οθονη γιατι ακουω ενα τσιτσιρισμα οταν ξεκιναει ο υπολογιστης απο τα συγκεκριμενα καλωδιακια κατω δεξια της οθονης.εχει κανεις να προτεινει κατι για το συγκεκριμενο και πως να κινηθω?οτι πληροφοριες θελετε εδω ειμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Φεβρουάριος 6, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2013 Αφού έχεις αλλάξει ήδη inverter, το πιο πιθανό είναι να έχει πρόβλημα η λάμπα, που βρίσκεται μέσα στην οθόνη. Στην περίπτωση αυτή, είτε αλλάζεις την λάμπα, είτε αλλάζεις όλη την οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggeletakis Φεβρουάριος 6, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2013 Αφού έχεις αλλάξει ήδη inverter, το πιο πιθανό είναι να έχει πρόβλημα η λάμπα, που βρίσκεται μέσα στην οθόνη. Στην περίπτωση αυτή, είτε αλλάζεις την λάμπα, είτε αλλάζεις όλη την οθόνη.πιστευεις δεν παιζει να ειναι τα καλωδιακια που συνδεουν τις λαμπες με το ιnverter?γιατι η οθονη ανοιγει για λιγο οταν κλεινω το καπακι και το ξανανοιγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Φεβρουάριος 6, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2013 Φαντάζομαι θα φαινόταν, αν κάτι, στο τμήμα των καλωδίων που είναι ορατό, ήταν κομμένο, τσακισμένο κτλ. Αν τα κουνήσεις λίγο, ανάβει η οθόνη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggeletakis Φεβρουάριος 7, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2013 Φαντάζομαι θα φαινόταν, αν κάτι, στο τμήμα των καλωδίων που είναι ορατό, ήταν κομμένο, τσακισμένο κτλ. Αν τα κουνήσεις λίγο, ανάβει η οθόνη;οχι αναβει μονο αν κλεισω και ανοιξω την οθονη για λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Φεβρουάριος 7, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2013 Δοκίμασε και με κάποιο mini XP ή linux μήπως είναι θέμα driver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggeletakis Φεβρουάριος 7, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2013 Δοκίμασε και με κάποιο mini XP ή linux μήπως είναι θέμα driver.δηλαδη τι προτεινεις να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Φεβρουάριος 7, 2013 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2013 Κατέβασε μια διανομή, κάψτην σ' ένα δισκάκι, bootαρε από αυτό και επέλεξε: "Try Ubuntu without any change to your computer". Για περισσότερα: https://help.ubuntu.com/community/LiveCD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.